Aşılama aralıkta aşılama yaptıracaklar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zeynep_xx

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2012
947
736
108
merhaba arkadaşlar klomen, klomen artı çatlatma iğnesi aşamalarını bitirmiş bulunuyorum. bi kimyasal gebelik var bi de kürtaj bebek gelişmediği için. ikisi de tedavisizken. 6 ay klomen kullandım. dr kürtajdan sonra ikinci adetinde gel aşılama yapalım dedi. gonal f ile. pko illeti var. zayıflamam gerek aslında bi de. 1-2 aralık civarında adet olacam . var mı başka aralıktaaşılama olacak. çok stresliiym ben

bir de genetik test istedi dr. kormozom analizinin sonucunu yarın alacam. kan pıhtılaşması için olan çıktı. genlerden biri heterozigot. sanırım iğne kullanaz şu an coraspirin kullanıyorum. folbiol bi de benexol. yarınki test sonucunu da kafaya takmış durumdayım.

genetik testinin sonucunu da aldım arkadaşlar. normal çıktı :))) işte sadce kan pıhtılaşma yatkınlığı var dedi. şimdi duphaston içiyorum adet olunca gidicem dr a.

genetik testinin sonucunu da aldım arkadaşlar. normal çıktı :))) işte sadce kan pıhtılaşma yatkınlığı var dedi. şimdi duphaston içiyorum adet olunca gidicem dr a.
Merhaba bende bu ay 2, aşılamayı denemeyi düşünüyorum .
Siz denediniz mi aşılama?

Benim de bugün 11.30-12.00 gibi ilk aşılamam olacak.Açıkcası pek heyecanlı değilim.Aşılamanın pek tutmadığını okudum forumlarda.

1 sinde kanamam olmustu bu sefer kahve akinti var sadece doktor jelde verdi bu sefer kolay oldu canım yanmadi

merhaba arkadaşlar ben de bu ay 3. aşılamamı yaptırıcam. tıp fakültesinde olucak. ilk aşılamam tutmuştu dış gebelik oldu sağ tüpümle birlikte bebek alındı,2. aşılamam tutmadı bu ay 3. inşallah hayırlısıyla tutar. doktorum adetin 5. günü günde 1 tane 5 gün boyunca klomen kullanıcaksın bitince kontrol dedi.2 gün sonra başlıyorum klomene.. bu arada bizimki sebepsiz infertilite.. yaşımı da yazayım :) 33. RAABBİM hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah kimseyi evlat hasretiyle ve evlat acısıyla imtihan etmesin.

hadi bakalım inşallah güzel haberini de yaz buraya mutlu olalım :) beklemek zor evet ama az kalmış bol bol dua et :)
saol canim hepimiz guzel haberler veririz insallah bugun catlatma ignemin 10. gunu idrar testim negatif cikdi dun pozitifdi artik vucutumda catlatma ignesinin etkisi gitti dige düşünüyorum; ( cok merak ediyorum sonucu

saol canim hepimiz guzel haberler veririz insallah bugun catlatma ignemin 10. gunu idrar testim negatif cikdi dun pozitifdi artik vucutumda catlatma ignesinin etkisi gitti dige düşünüyorum; ( cok merak ediyorum sonucu
canım benim bu benim 3. aşılamam ilk aşılamam tutmuştu dış gebelik yüzünden sağ tüpümle birlikte alındı bebeğim. lafı tahlile getiricem.. ilk tutan aşılamada kanda 10. gün baktırdım negatifti sabaha kadar ağladığımı hatırlıyorum 12.gün baş dönmesinden şüphelenip idrarda baktım pozitifti. yani kesin sonuç 12. günden sonra belli oluıyor boşuna üzülme. hayılı haberler veririz inşallah hepimiz.. bu arada bende ilk 8 gün hiç belirti yoktu dün aşırı bir bel ve göğüs ağrısı oldu,göğüs ağrısı devam ediyor umutlandım biraz sende var mı belirti?

canım benim bu benim 3. aşılamam ilk aşılamam tutmuştu dış gebelik yüzünden sağ tüpümle birlikte alındı bebeğim. lafı tahlile getiricem.. ilk tutan aşılamada kanda 10. gün baktırdım negatifti sabaha kadar ağladığımı hatırlıyorum 12.gün baş dönmesinden şüphelenip idrarda baktım pozitifti. yani kesin sonuç 12. günden sonra belli oluıyor boşuna üzülme. hayılı haberler veririz inşallah hepimiz.. bu arada bende ilk 8 gün hiç belirti yoktu dün aşırı bir bel ve göğüs ağrısı oldu,göğüs ağrısı devam ediyor umutlandım biraz sende var mı belirti?
ben adet oldum canim ikincide tutmadi kismet ucuncuye

rkadaşlar spermler yıkanıp gelince hemen aşılama yapıldı mı benim aşılama yapılacağı sirada dr normal doğum hastasınin doğumu başladı o yüzden bizim spermler 15 dk falan bekledi birsey olur mu acaba birde siz progestan yada hele adetin kaçıncı günü başladını

Back
X