• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Arama konusu

Cepte misiniz? Sizi cepte görüyor bana kalırsa ve sınırlarınızı ölçmek istiyor. Siz aramayı sormayı bırakınca, peşine düşme sınırınızi görmüş olacak. Ondan sonra aramaya sormaya başlar. Bunları niye yapıyor diye sorarsanız, birkaç tahtasi eksik, ondan.

Durduk yere olmaz o işler genellikle.
İletişim durmadan önce bir konuda zıtlaşma veya anlaşmazlık yaşandı mı? Yaşandıysa ben o konu ile ilgili konuşmak ve bir yanlış anlaşılma varsa düzeltmek adına arardim.
Hiçbir sorun yokken karşı taraf birden garip bahanelerle iletişimi durdurduysa aramazdım. Çünkü karakteri böyle olabilir, bir iyi bir kötü. Bana gelmez yani. Ya da daha kötü senaryolar da olabilir, örneğin eski sevgilisi ile arasını düzeltmiştir boşlukta araya reklam girmiş olabilirim diye düşünürüm asla aramam. Veya başka birine ilgi duyduysa benimle iletişimi kesmiştir diye düşünürüm ve yine asla aramam. Hatta ben bu tip olayları saygısızlık gördüğüm için kesinlikle sosyal medyadan da takipleri çift taraflı geri çeker ve telefonumdan numarasını silerdim. Trip atma olarak yapmazdım bunları, kendime saygımdan yapardım. Gereksiz görürdüm o kişiyi yani o noktadan sonra.
Yani en son sürekli onun tek taraflı beni aramasından şikayetçiydi o kadar. Onun dışında bişe yoktu ama arayınca da açmadı işte .

Yani en son sürekli onun tek taraflı beni aramasından şikayetçiydi o kadar. Onun dışında bişe yoktu ama arayınca da açmadı işte .

Cevap vermemek de bir cevaptır aslında. "İstemiyorum" olarak yorumlanır. Sizi istemeyen birini aramayı geç, "neden acaba" diye düşünmek için bile zahmete girmeyin.

Merhaba,sizlere bir sorum olacak; ortada kötü bir durum yokken birden aramayı kesen, siz bir kez aradığınızda açmayan ve aramanıza beş gündür dönmeyen bir erkeği bir daha arar mısınız ? Bu insan hastaydı yani grip olmuş fakat yaşıyor sosyal medya paylaşımında bulunuyor. Ancak arama durumu bu ne yapardınız ?
Aşkımdan ölsem aramam , beş günün sonunda da arasa da açmam.

Aman arkadaşlar konu kapanabilir artık kendisi şuan yılbaşı eğlencesindeymiş bir arkadaşının storysinden yakaladım 🤷‍♀️

Anladım hani hastaydım vs diyip çok da merak etmemişsin der mi ? Haksız konumda olur mu insan yani ? Aramadan üç dört gün sonra da mesaj attım tek bi mesaj nasıl oldun iyileştib mi diye ona bakmadı bile 🤷‍♀️ Ortada da bir şey yoktu yani .
Niçin gerçeği kabullenmiyorsunuz

Güzel beynimi hiç yormazdım böyle dengesizler için.siz aramayın derim.bi tarafları kalkmasın🤦‍♀️

Back
X