Arama sakın dedi?

Dilenci çetesi mi var adamın üstelik bide evli bu adamın neyinden vazgecwmiyorsun sen anlamadim

He imam nikahlısı ile ondan olan oğluna el açtırıyormuş işte. Ondan çete dedimdi. Bakarsın işleri büyütür.
Kendisini de dilendirir karısını dilendiren çocuğuna el açtıran onuda kuma alır toplu dilendirir artık bu kızda gram akıl kalmamış sevgiden hala böyle birini seviyo

Kafayı yemişn sen yazılarına baktım bi dünya konu var hepsinin konusu bu adam.Kesin Jonny Deep gibi biri üstelik dilenci çetesi var.Bide imam nikahlı karısını ve çocuğunu dövüş dlendiriyor.Üniversite mezunu koca kızsin dilemek mi maksadın ne.Ne için bu adama bu hayranlık evde mi kaldım diye düşünüyon anlamadım.

erkek arkadaşım derken ?

siz bütün başınıza gelenleri hakediyorsunuz biliyorsunuz değil mi ?

Beyin ölümun mü gerçekleşti diye düşünüyorum hatta eminim.
Kendine ve bize bir iylik yap bu adamin peşini bırak.burda daha fazla bunun hakkinda konu açma
Daha güzel haberlerini duymak isteriz.

Yaa Allah askina herseyin fatkindasin rahatsizsinda hergun ayri bi konu aciyosun nedir bu kendinizi bu kadar ezik gorme nedeniniz ??
Daha ne kadar kendinizi kandirmaya devsm.edeceksiniz

Merak ediyorum bu kadarmi issizsiniz ?

bişey soorucam senın alanın ne ?yanı ne ogretmenısın?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…