- Konu Sahibi eliffdiyebiri
-
He imam nikahlısı ile ondan olan oğluna el açtırıyormuş işte. Ondan çete dedimdi. Bakarsın işleri büyütür.Dilenci çetesi mi var adamın üstelik bide evlibu adamın neyinden vazgecwmiyorsun sen anlamadim
Kendisini de dilendirir karısını dilendiren çocuğuna el açtıran onuda kuma alır toplu dilendirir artık bu kızda gram akıl kalmamış sevgiden hala böyle birini seviyoHe imam nikahlısı ile ondan olan oğluna el açtırıyormuş işte. Ondan çete dedimdi. Bakarsın işleri büyütür.
Su daraşmalık günlerde yuzumu gulduren insanları daha cok seviyorumYa yine mi sen dur allasen zaten ortalık karışık
Dün erkek arkadaşimla buluşmuştum.Telefonunda bi kizla konusmasini gordum.Goster diye israr ettim inat etti gostermedim.bende kizi ekledim faceden mesaj attim kiz diye.Bu gosterdi mesajlari.Çok eski arkadaşim dedi.Atma sakin benim arkadaslarima mesaj dedi.Kizi engelledi benim facemden.Bende gece engelini kaldirdim kizin.Sanirim mesaj gitmiş kiza.Kizda buna soylemis.beni aradi niye mesaj atiyosun sen dedi.Sakın beni arama bidaha dedi.Bagirdi kizdi
ortanca oldu bizimki yani
Su daraşmalık günlerde yuzumu gulduren insanları daha cok seviyorum
bişey soorucam senın alanın ne ?yanı ne ogretmenısın?Dün erkek arkadaşimla buluşmuştum.Telefonunda bi kizla konusmasini gordum.Goster diye israr ettim inat etti gostermedim.bende kizi ekledim faceden mesaj attim kiz diye.Bu gosterdi mesajlari.Çok eski arkadaşim dedi.Atma sakin benim arkadaslarima mesaj dedi.Kizi engelledi benim facemden.Bende gece engelini kaldirdim kizin.Sanirim mesaj gitmiş kiza.Kizda buna soylemis.beni aradi niye mesaj atiyosun sen dedi.Sakın beni arama bidaha dedi.Bagirdi kizdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?