Arama testi bi bakinnn

glstn35

Üye
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2016
152
47
18
29
Temmuz ayı boyunca ağır bir depresyon geçirdim. Agir ılaclar kullandım. Ağustos ayında hamile kaldim. Doktor a sordum bu ilaçları kullandım dedim. Bakti sorun olmaz dedi. Su an 9 haftalik gebeyim 12. Hafta da 2li tarama testi yapilcak yani zeka testi. Korkuyorum bir skinti çıkar mi ilaçlardan bebegime gerilik yapar mi?

inşallah olmaz sonuçta bilmiyordun hem öğrendiğinde küçük daha bıraktıysan sanmıyorum Rabbim korusun

Doktorun olmaz dediyse olmaz insaallah canim korkma..o testi de yaptırma zorlu kafa kurcalıyor anneyi strese sokmaktan başka birşey değil yani doktorlar diyor ki tara testi sonucu iyi çıktı diye çocuğun sağlıklı olacak diye birşey yok,test kötü çıktı diye de sağlıksız olacak diye birşey yok diyorlar zaten bir kesinlik belirtmiyor..

Ben 3lu taramayi yaptırdım down riski sınırda çıktı 1/299du doktorum risk olduğunu söyledi ilk başta çok üzüldüm..amniyosentez yaptir dedi kesin öğrenmek istiyorsan(maksat sagliksizsa çocuğu aldırmak ve kesinlikle karşıyım Rabbim ne veriyorsa hayirlisini verir)..Sonra neyse ayrıntılı usg de bebegim cok sağlıklı gorunuyordu şükürler olsun inşaAllah da oyle doğar diye dua ediyorum..Sonra ayrintili usg yapan radyolog bebek sağlıklı gorunuyor bu boyle dogacagi anlamina gelmez dedi yine canim sıkıldı tabi biri de duzgun bisey soylemez diye..Saglik ocagi doktoruma sonucu gosterdim öylesine bakiym bu ne diycek diye ve dedi ki yaşın 23 iken 24 olarak gebelik haftan da 16 iken 17 olarak girilmis bu bilgilerin yanlis girilmesi kesinlikle bu testin yanlış olduğunu gosterir istersen tekrar yaptir dedi..ayrintili usg de bebegin saglikli gorunduyse hic korkma demez mi icim rahatladi ve düşündüm bu benim düşük yaptıktan sonraki gebeligim ilk bebeğim olucak Allah izin verirse neden dedim kendi kendime hamileliğin keyfini sürmek varken bunlarla kendini strese sokuyorsun sonuç olarak bu bebegi doguracam :)) Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…