ailelerimiz nedeniyle imkansız. çok farklıyız.
Evlenemeyeceksiniz bu ilişkiyi sürdürmenin bir manası yok ki.. Birbirinizi seviyorsanız devam ettikçe mutlu bir son olmadığını bileceksiniz ve üzüleceksiniz. Üzüldüm gerçekten,ailelerdeki sorun nedir peki? (özel değilse tabi) Bu hayatta imkansız diye bir şey olmadığını düşünüyorum. Aileleriniz bu kadar engel mi?
Zamanla ne unutulmuyorki buda unutulur elbet...ya herseyi goze alip beraber olacaksiniz yada yol yakinken geri doneceksiniz bile bile kendinizi cikmaz sokaga itelemeyin....
Keşke imkansız olan bir ilişkiye hiç başlamasaydınız
Ama gerçekleri biliyosun madem imkansız kesinlikle arayıp sorma derim
Zamana bırakırsan eğer alışırsın
Bir anda unutmayı beklersen daha çok batarsın ...
ben yaşını merak ettim. bir de neden hep görmek zorundasın onu merak ettim?
severken uzak duramıyorsun ama işin içine girdikçe de olmayacağını daha iyi görüyorsun. hiç başlamasaydım bu kadar imkansız olduğunu anlamayacaktım. teşekkürler yorumun için. zamanlar unuturum umarım. unutamayıp daha da derinleşmesinden korkuyorum.
Şimdi anladım,ben olayı daha farklı kurmuştum kafamda. Yorumum o yüzden öyle oldu. İleri de mutsuz olacağını düşünüyorsan tek bir adım dahi ileriye atma o halde. Gerçekten bunu benim ablam da yaşadı. Ve şimdi keşke diyor. Keşke o zaman vazgeçseydim diyor. Çok seviyor olabilirsin ama geleceğini de düşünmen gerekir. Neler neler unutuluyor,insan sevdiği kişilerin ölüm haberlerini alıyorlar zmaanla unutuyorlar. Ne kadar acı olsa da. Bazen hayatta kalbimize göre değilde mantığımıza göre hareket etmeliyiz diye düşünüyorum. Sevgilinde zaten geleceğinizin olmadığını söylemiş. Hiç sıkma canını.. Arama artık. Oluruna bırak bi bakalım,dua et bol bol.
neden ımkansız olsun kı
sonuçta aynı kadına anne demedığınız sürece ımkansız dıye bırşey yoktur
bu arada çok merak ettım, üyelık almak neden zor dedınız?
sonuçta üyelık paralı felan da değıl hanı
bılgılerınızı dolduruyorsunuz, ve üye oluyorsunuz bu kadar basıt
Hergün görmek zorundayım demişsiniz.
Aynı okulda mısınız? veya aynı işte?
Eğer okulsa görmezden gelmek daha kolay olucaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?