aramak istemiyorum, yardım edin!

bonbo

Nirvana
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2009
375
183
648
Diğer
iyi geceler herkese,

üye olmak oldukça zor olduğu için arkadaşımın hesabından size derdimi yazıyorum. benim bir erkek arkadaşım vardı. 2 gün öncesine kadar. kendisi için birçok fedakarlık yaptım. 5 aydır birlikteydik. bana ilk başladığımız gün evlenmemiz mümkün değil ona göre dedi. ben de o gün ayrıldım. sonra zamanla olur böyle şeyler neden olmasın falan dedi. barıştık. açıkçası evlenmemiz mümkün değil onun ben de farkındayım. ama bu kadar net bi şekilde kestirip atması çok sinirimi bozmuştu. sonra yine laf arasında biz evlenemeyiz falan demeler. ben yine ayrılıyorum yine geliyor bu böyle devam etti. en sonunda da ayrıldık tamamen. çünkü evlenemeyiz. ne yazık ki onu her gün görmek zorundayım ve çok seviyorum. ama dönemem.

o da beni aramadı zaten. ikimiz de imkansız olduğunu biliyoruz. en azından beni kandırmadı yalan söylemedi diyorum. bi yandan da neden uğraşmadı hiç diyorum. ama aslında biliyorum ki uğraşsa da hiçbir şey değişmez. biz onunla beraber olamayız. nolur bana biraz destek verin hanımlar. ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. onu kesinlikle aramamalıyım. her gün görmek zorundayım ama uzak durmalıyım. objektif yorumlarınızı bekliyorum.

herkesten once ben sorayım .. evlenmenız neden ımkansız, sorununuz nedir?ona gore yorum yapmak isterim

ailelerimiz nedeniyle imkansız. çok farklıyız.

hımm bu farkın boyutunu bilemem.ama hakıkaten onemlı aıleler.amann evlenecek olan sızsınız takmayın aılelerı dıyemem acıkcası ben.ya bu sorununuzu cozmeye calısın yada onu unutmaya calısın derim . ikiside cok zor sizin yerinizde olmayı ıstemezdim

Evlenemeyeceksiniz bu ilişkiyi sürdürmenin bir manası yok ki.. Birbirinizi seviyorsanız devam ettikçe mutlu bir son olmadığını bileceksiniz ve üzüleceksiniz. Üzüldüm gerçekten,ailelerdeki sorun nedir peki? (özel değilse tabi) Bu hayatta imkansız diye bir şey olmadığını düşünüyorum. Aileleriniz bu kadar engel mi?

ne yazık ki çözülebilecek bir sorun değil. kültür farkı değil uçurumu var aramızda. o ailesinin isteği dışına çıkamaz. ben çıkarım ama sonradan çok mutsuz olurum biliyorum. diyorum ki en azından gözüm kara değil ve o iyi ki ailesini üzmüyor. yoksa gerçekten mutsuz olurduk. bi yandan da çok acı çekiyorum. çünkü çok seviyorum. ne yapsam bilmiyorum ki.

Zamanla ne unutulmuyorki buda unutulur elbet...ya herseyi goze alip beraber olacaksiniz yada yol yakinken geri doneceksiniz bile bile kendinizi cikmaz sokaga itelemeyin....

evet engel canım. ben seviyorum o da seviyor herhalde. ama o daha sakin ilk günden olmayacağını biliyordu bana da umut vermedi. haksız değildi ben o aile yapısında asla mutlu olamam. gerçekçi ama bi yandan da kızdım işte. ailesini silmesini rest çekmesini beni hiçbir şekilde görüştürmemesini istemeye hakkım yok. ama gerçekten çok mutsuzum. allah kimseye böyle bi şeyi yaşatmasın.

Zamanla ne unutulmuyorki buda unutulur elbet...ya herseyi goze alip beraber olacaksiniz yada yol yakinken geri doneceksiniz bile bile kendinizi cikmaz sokaga itelemeyin....

teşekkürler yorum için. böyle şeyler duymaya ihtiyacım var. her şeyi göze alacağını sanmıyorum. ben alırdım ama sonuçta mutsuz olurdum biliyorum. unutmak amacım ama her gün görerek zor olacak.

Keşke imkansız olan bir ilişkiye hiç başlamasaydınız
Ama gerçekleri biliyosun madem imkansız kesinlikle arayıp sorma derim
Zamana bırakırsan eğer alışırsın
Bir anda unutmayı beklersen daha çok batarsın ...

severken uzak duramıyorsun ama işin içine girdikçe de olmayacağını daha iyi görüyorsun. hiç başlamasaydım bu kadar imkansız olduğunu anlamayacaktım. teşekkürler yorumun için. zamanlar unuturum umarım. unutamayıp daha da derinleşmesinden korkuyorum.

Şimdi anladım,ben olayı daha farklı kurmuştum kafamda. Yorumum o yüzden öyle oldu. İleri de mutsuz olacağını düşünüyorsan tek bir adım dahi ileriye atma o halde. Gerçekten bunu benim ablam da yaşadı. Ve şimdi keşke diyor. Keşke o zaman vazgeçseydim diyor. Çok seviyor olabilirsin ama geleceğini de düşünmen gerekir. Neler neler unutuluyor,insan sevdiği kişilerin ölüm haberlerini alıyorlar zmaanla unutuyorlar. Ne kadar acı olsa da. Bazen hayatta kalbimize göre değilde mantığımıza göre hareket etmeliyiz diye düşünüyorum. Sevgilinde zaten geleceğinizin olmadığını söylemiş. Hiç sıkma canını.. Arama artık. Oluruna bırak bi bakalım,dua et bol bol.

Aslında zamanın sana merhem olup olmaması tamamen senin elinde
O yüzden kimi zamana düşmandır kimi dosttur :)
Kimi 1 ayda unutur kimi 1 yılda unutur
Öncelikle unutmak istemen lazım eğer istemezsen işin çok zor onu söylim
Ve acıyı başa sarmamak adına görüşmeyi tamamen kesmen lazım

Yoksa sen tam iyi oldum unuttum derken onun tekrar sana yaklaşmasına izin verirsen sıfırlarsın herşeyi
Başladığın yere dönersin
Bunlar benim tecrübe ettiğim şeyler
Umarım sana faydası olur söylediklerimin

neden ımkansız olsun kı
sonuçta aynı kadına anne demedığınız sürece ımkansız dıye bırşey yoktur

bu arada çok merak ettım, üyelık almak neden zor dedınız?
sonuçta üyelık paralı felan da değıl hanı
bılgılerınızı dolduruyorsunuz, ve üye oluyorsunuz bu kadar basıt

evet keşke elimde olan bir şey olsaydı. mecburen uzak duracağım çok acı çeksem de. kıskançlık kavgası falan yapan sevgililere bile o kadar özeniyorum ki keşke benim de böyle dertlerim olabilseydi. haklısın insanlar ölümü bile unutuyor. umarım ben de unuturum.

Hergün görmek zorundayım demişsiniz.
Aynı okulda mısınız? veya aynı işte?
Eğer okulsa görmezden gelmek daha kolay olucaktır.

valla bu durum gerçekten imkansız ikimizin de ailesini falan silmesi gerekiyor. öyle bir şeyi de yapamayız. demek beni sevmiyor diye düşünüyorum ama 5 aydır birlikte olduğu biri için böyle bi şeyi tabiki yapmaz diyorum.

gmail, hotmail gibi hesapları kabul etmiyor. ttnet veya kurumsal mail istiyor. bende yok öyle bi mail.

Hergün görmek zorundayım demişsiniz.
Aynı okulda mısınız? veya aynı işte?
Eğer okulsa görmezden gelmek daha kolay olucaktır.

okul değil iş yeri. kendimi onu görebileceğim her yerden tamamiyle çekicem. bulunduğum yerden bi yere adım bile atmamayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…