Aramak mi lazım?

Çok haklısın en iyisi öyle yapmak.çiçek yollamak yanlış olur öyle birine.

Rica ederim. Mesaj olabilir haklısın yüz göz olmamak istememekle zira belliki problemli bir kadinmış. Ararsan yanlış aksettirebilir,yazılı mesafeli birşey yeterde artar bile.

Insan boyle bi durumda dusmanini bile birsey olmamis gibi arayabilir hatta ayni sehirdeyseniz ziyaret etmeniz gerekiyor diye düşünüyorum. Senin çekineceğin birsey yok. Bu tur meseleler dallanir budaklanir onune gelir buyutulur anlican bu yuzdn kendni zor duruma dusurme sonra bide o zaman buraya konu acmak zorunda kalirsin

Yok yüzünü gerçekten görmeye tahammül edemiyorum artık. Ne kadar nazik konussamda Bakışlarım beni ele verir.ve daha kötü olur herşey gibi geliyor bana..en iyisi ya telefon etmek yada mesaj yollamak.
Aslında onu bile haketmiyor da işte haksız duruma dusmiyeyeyim diye..

Alt tarafı elini kesmiş yahu benim elim kesilse kaynanamın haberi bile olmaz, ölüm döşeğinde değil kadın çok da abartmaya gerek yok bence.

Şu an spor salonunun kafesinde oturuyorum. Karşımda 80 li yaşlarında çok nazik çok Guler yüzlü bir hanım oturuyor..her hali asil kadının. .benimkini verip bunu alsam?))

Bu çok iyiydi işte.. :)
Eşinden ilet,zaten eşin bilsin gerisi önemli değil. :)
Onca yaptığından sonra ararsan bişey olmamış gibi, ömrü billah hastalığının ardına saklanır.. :)

Diyorum ya canim dallanir budaklanir onune gelir boyle meseleler boşver kendin hakkinda konuşturma sonra esleri bile doldurusa getiren kaynanalar var malesef cocugunun Mutluluğunu dusunmeyen sizinkiler nasil bilmiyorum ama agizlarina laf verme o zaman bi ara sana soyleyecek yada ah ogluuuuum senin karin dustum de bi beni aramadi diyemesin

Bu çok iyiydi işte.. :)
Eşinden ilet,zaten eşin bilsin gerisi önemli değil. :)
Onca yaptığından sonra ararsan bişey olmamış gibi, ömrü billah hastalığının ardına saklanır.. :)
Sağol..))
Evet aynen öyle yapmak en doğrusu.hem yüz göz olmam hemde ilgilenmiş olurum.
Bu akşam eşimden ileteceğim geçmiş olsun demişim gibi..
Haha gibi si var birde))

Sadece elini kesmiş kızlar. Ama ona sorsan ölüm dosegindedir.herşeyi abartır ve ilgi bekler.
Ama dediğiniz gibi yapacağım..eşime geçmiş olsun dediğimi şöyle diyeceğim o kadar.birde çocuklara arattirim biter napiyim..

Aslında bu tarz insanlara ne yapsan yaranamazsın... Kaynana sorun çıkartmak istiyorsa niye arıyor da ziyaretime gelmiyor der , ziyadelere gitse geldi ama yan baktı der , güzel baksa niye hizmetimi etmedi der ... Der de der.... M mayflower içinden geleni Yap bence

Sürekli kıskançlık yapan kurnaz ve ikiyüzlü biridir o..bana ve aileme hakaret edip bir sürü iftira atmaktan bile utanmadi..herkes takma kafana o deli diyor ama ben yapamıyorum.
konuyu okuyunca ara dicektim ama, ailene hakaret eden iftira atan insanın cenazesine bile gidilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…