Ama o bunu , bir üstünlük olarak görecek beni alt ettiğini düşünecek buna da eminim .
Kısaca özet geçeceğim fikrinizi almak istiyorum. Abimin eşi dugun arefesi ve sonrasında biraz alıngan davrandı ve aramız açıldı . Neyse nihayetinde ben trafik kazası geçirdim aramadı. Sonra onun cocugu oldu ben aramadım . Sonra deprem oldu bizim ev yıkıldı. Zor çıktık , o asla aramadı .
Şimdi de o , babasını kaybetmiş . Yine de içimden insan olan bir taraf arasam mı diyor
Ama o bunu , bir üstünlük olarak görecek beni alt ettiğini düşünecek buna da eminim .
Depremden çocuğumla ikinci günü enkazdan zor çıktım , bunu bildiği halde aramadı bizi yani aramak ta içimden gelmiyor aslında . Sizce ?
Doğumdu kazaydi karşılıklı kapris yapıp aramamışsınız hoş değil ama çocuğunuzla iki gün enkazda kalıp çıktığınızda aramamasi geri dönülmez bi nokta.Kısaca özet geçeceğim fikrinizi almak istiyorum. Abimin eşi dugun arefesi ve sonrasında biraz alıngan davrandı ve aramız açıldı . Neyse nihayetinde ben trafik kazası geçirdim aramadı. Sonra onun cocugu oldu ben aramadım . Sonra deprem oldu bizim ev yıkıldı. Zor çıktık , o asla aramadı .
Şimdi de o , babasını kaybetmiş . Yine de içimden insan olan bir taraf arasam mı diyor
Depremden çocuğumla ikinci günü enkazdan zor çıktım , bunu bildiği halde aramadı bizi yani aramak ta içimden gelmiyor aslında . Sizce ?
+10000Ben aramazdım .
Öncelikle çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın. Bu hayatta herşey karşılıklılıdır. Kötü gününüzde sizi aramayanı siz hiç aramayınKısaca özet geçeceğim fikrinizi almak istiyorum. Abimin eşi dugun arefesi ve sonrasında biraz alıngan davrandı ve aramız açıldı . Neyse nihayetinde ben trafik kazası geçirdim aramadı. Sonra onun cocugu oldu ben aramadım . Sonra deprem oldu bizim ev yıkıldı. Zor çıktık , o asla aramadı .
AramaKısaca özet geçeceğim fikrinizi almak istiyorum. Abimin eşi dugun arefesi ve sonrasında biraz alıngan davrandı ve aramız açıldı . Neyse nihayetinde ben trafik kazası geçirdim aramadı. Sonra onun cocugu oldu ben aramadım . Sonra deprem oldu bizim ev yıkıldı. Zor çıktık , o asla aramadı .
Depremde aramayani ven aramayi gec silerim hayatımdanKısaca özet geçeceğim fikrinizi almak istiyorum. Abimin eşi dugun arefesi ve sonrasında biraz alıngan davrandı ve aramız açıldı . Neyse nihayetinde ben trafik kazası geçirdim aramadı. Sonra onun cocugu oldu ben aramadım . Sonra deprem oldu bizim ev yıkıldı. Zor çıktık , o asla aramadı .
Bende bir depremzede olarak çok geçmiş olsun rabbim bizlere hayır kapıları açsın inşallahKısaca özet geçeceğim fikrinizi almak istiyorum. Abimin eşi dugun arefesi ve sonrasında biraz alıngan davrandı ve aramız açıldı . Neyse nihayetinde ben trafik kazası geçirdim aramadı. Sonra onun cocugu oldu ben aramadım . Sonra deprem oldu bizim ev yıkıldı. Zor çıktık , o asla aramadı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?