Aramalımıyım,tavsiyelerinize ihtiyacım var

alone_89

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2011
11
0
36
Ankara
ben 22 yaşındayım hukuk fakültesinde okuyorum.annemin 4 ay önce amlyt oldğu hastanede bir asistanla tanştm daha snra annemin kontrolleri sırasndaa da gdp geldkçe aşık oldumo da bana karşı boş deil bliorm bnmle knşurken bile sesi titrio sanrm çok utangaç tel numaramı falan istedi ama aramıyor ne yapmalıyım çok hoşlandm ondan acaba ben aramalımıyım ltfen yardm edin

canm aramıyorsa utangaçlığından değildir başka sebep olabilir neden utansın kocaman adam:26: hem aramıyorsa ne yapabilirsin ki bence sen hiç arama numaranı almış yedekte tutuyor olmasın:26:

böyle beklemekte sıkıntıya soktu beni snvlara bile çalışamıorm aklımdan çkmıoçok kötü bişeymş canım bu yaa nasl çkarm bu işin içinden blmiorm belrszlk olmasa bu kadar önmsemem blkide

böyle beklemekte sıkıntıya soktu beni snvlara bile çalışamıorm aklımdan çkmıoçok kötü bişeymş canım bu yaa nasl çkarm bu işin içinden blmiorm belrszlk olmasa bu kadar önmsemem blkide

anlıyorum canm sınavların ondan çok daha önemli sen hayatına devam et ararsa bakarsın ama aramazsa sakın arama

sanrm haklısn ama tam knşamdk iştee bn en azndan hç hoşlndğmı belli edemedm o da çok utandı erkek arkdaşm olup olmadığı hakknda da bi fkri yok zaten acaba böle bşyden mi çekinio. ama annem hastanade yatıığı sırada bnmle ilgli bikaç bşey sormş anneme yani ilgiside var ama nden aramıoki

numaranızı istediğine göre demek ki senden hoşlanmış. ama çekiniyor olabilir mesela numaranı istediğinde sen nasıl bir tavırla verdin numaranı ? gülümseyerek mi, buz gibi bir suratla mı ? erkekler bunlara çok dikkat ederler. tepkisiz bir şekilde verdiysen zorunluluktan vermiş olduğunu düşündüğü için aramıyor olabilir. ama öyle değilse deeee hemen atlamış gibi görünmek istemediğinden aramıyordur kesin. bende olsam numrayı alır almaz aramazdım şöyle aradan bi hafta geçsin karşımdaki arayım diye beklesin kıvransın aradğımda daha değerli olurum diye düşünürdüm:76:. işte bazı insanlar böyle taktik peşindeler benim gibi =) üzme bence kendini elbet arıcaaaaak yoksa niye istesin numaranı

ben numara isteyip aramayan gördüm valla arkadaşım fazla düşme üzerine derim ben hayal kırıklığı yaşamamak için

malesef knşurken yzne bile bakamadm evet sanrm brz fazla sert davranmş olablrm çnkü zaten çok utangaç bi yapım var vee böyle şeylere hç alışık deilim yüz vermiomş gbi davranmaya çalştm bnde mümkn oldğncaa yani hmn atladğmı dşnmesn die yanlş mı yaptm ki puff

boşa üzülme canm sonuçta numaranı verdiğine göre ondan hoşlandığını anlamıştır dimi

yorum yapan arkdaşlaraa çok tşekkr ederm brz nasl davranmam konusunda daa yardmcı olablrmsnz mesela arayıp annemle ilgli bi drumu bahane etsem blki bu onun ne dşndğnü anlamama yardımcı olablir mi ki?

4 aydır mı aramıyor seni? bu kısmı anlayamadım.

Numaranı kaybetmiş olabilir mi?

Ay cnm seni çok iyi anlıyorum; gecen yıl bende sınav dönemlerinde kardeşimi götürdüğüm dişçiyle bu tarz olayım olmustu ( yaşı büyük değil ) neyse ben safım bekle bekle aramadı, sonuç sınavlarım çok kötü geçti onun yüzünden bilmiyorum ama benim sütten ağzım yandığı için, bence boşver sınavlarına bak, gelip geçici şeyler, numaranı kaybetmiş olsa bile en azından sizin bilgileriniz o hastanede kayıtlıdır kolayca bulabilir ya da ne biliyim nette ismini aratıpta facebook ya da twitter gibi hesaplarına ulaşabilir

haklı olablsn ama ne çalşma yazık üzülyorum onun içinde yaa o belli etti hoşlndğnı anldm ama bn belli edemedm iştee aptal fafam o kadar soğuk drcak ne vardki sanki illa resmi olcam

ayyy çok kıl oluyorum bu tiplere! benimde biri almıştı numaramı bekle allah bekle kaç zaman oldu hala aramadılar aramazlar canım! aramazlar! bence sende unut gitsin aşk değildir o çok hoşlanmışsındır düşünme derslere ver kendini o kurtaramaz seni ..
sınavlarına bak , güzelde bi bölümdesin harcadığın zamana yazık etme güzelim.. çekingenlik felan değildir sana veren numarasını orda kimlere verir...
nasıl davranayım demişsin sen görüyor musun ki onu? :26:

ayyy çok kıl oluyorum bu tiplere! benimde biri almıştı numaramı bekle allah bekle kaç zaman oldu hala aramadılar aramazlar canım! aramazlar! bence sende unut gitsin aşk değildir o çok hoşlanmışsındır düşünme derslere ver kendini o kurtaramaz seni ..
sınavlarına bak , güzelde bi bölümdesin harcadığın zamana yazık etme güzelim.. çekingenlik felan değildir sana veren numarasını orda kimlere verir...
nasıl davranayım demişsin sen görüyor musun ki onu? :26:

bn annemin orda kaldğı sre içindee ona çok resmi davrandm yani azcık hşlndğmı belli edeblsem böle olmayacktı aslndaa erkek arkdaşm falan oldğunu dşnüo olablr iştee bn hiç yz vermdm die aam bnde hoşlandğmı belli etmek istemdm utndm iştee yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…