Aramız bozulur mu ?

noclearmind

WTF?
Kayıtlı Üye
12 Eylül 2014
3.786
6.952
158
Kızlar merhaba,
Son konumu okuyanlar bilir is değişikliği yapacağım.
Maas durumunu ve şartları biraz daha yirtinarak daha iyi hale getirdim :)
Sorun olarak adlandirmak istemiyorum ama en yakin arkadaşımla ayni firmadayiz ve aramiz acaba acilir mi birbirimize bozuk atar miyiz diye düşünmekten bir hal olduk. Bu sirket arkadasimin ailesinin şirketi ama oyle aile sirketi torpilli felan söz konusu değil o da isinin basinda. Ay valla düşünmekten basimiz çatladı. Arkadas olarakta klasik bi arkadasligimiz yok. Biraz vurdumduymaziz kolay kolay birbirimize kirilmayiz. Baslarda birbirimize " x hanim " diye hitap etmek cok zor olcak galiba ay nolur icimi ferahlatin daral geldi.

galiba hayatınız baya güzel ki ihtimaller üzerinden kendinize sorun çıkarıyorsunuz içiniz daralıyor

ihtimal sadece .. yarın öledebiliriz ama bunun için şimdiden dertlenmiyoruz değil mi ?

Böyle şeyler düşünmeyin

Bozulmaz , bozulmaz merak etme. Gerçek arkadaşlar arkadaşlarının başarısından gurur duyarlar

Hiç yoktan arkadaşla neden bozuşacaksınız?
Hanım bey hitaplarına alışılır da bozuşmaya sebep ne düşündünüz?

Genel itibariyle ihtimaller uzerine dusunup hayati kendime dar ederim:))

Hiç yoktan arkadaşla neden bozuşacaksınız?
Hanım bey hitaplarına alışılır da bozuşmaya sebep ne düşündünüz?
Is ile ilgili problemler oldugunda birbirimize catarsak aramiz acilir mi vs diye ihtimaller uzerine yani, cok bos kuruntular ama insan dusunmeden edemiyo. Vasif olarak benden yuksek sana bi sey dedigimde uyarmam gerektiginde aramiz kotu olmasin diyo mesela.

Düzgün uyarırsa hiç de bozulmaz.
Ama koltuk sevdasına giresi tutarsa sizin de bozuşasınız tutar gibime geldi
Ay çok hanım teyze gibi anlattım ama özetle öyle

İşinizi iyi yapın ve gerisini bırakın. Hiç bir sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…