Arkadaşlar çıkmak üzere olduğum biri var.Onu Seviyorum oda sevdiğini söylüyor.Fakat önceki ilişkilerinde hep üzülmüş,ya da terkedilmiş olucaksa ciddi olsun istiyorum.Diğerleride böyle dedi sonra gittiler falan diyor.Mutlu olamayacağını düşündüğümden o kıza teklf ettim oda kabul etti.Ama şu mübarek günlerde sana yemin ederim ki gönlümdeki sensin benim diyor.Bende madem benim neden aramıza 3.şahısı katıyosun dedim,senin de diğerleri üzülceğinden korkuyorm bırakıp gtmeden korkuyorum o yüzden dedi.Sen bana dürüst oldugun sürece bırakmam ben dedim.Sadece merak ediyorum dedim 2 Kızı nasıl sığdırdın o kalbine? dedim.Ya anlamıyomusun ben seni seviyorum o kızla alakam yok sırf sen daha fazla üzülürsn diye yaptım.işim olmaz benim o kızla üstelikten benden küçük ya lseye yeni geçmiş dedi.Kendinden küçüklerle çıkmak nasıl bi duygu dedim daha da kızdı.Ben seni seviyrm ve bitircem o kızla dedi.Kıza msj attı ama kız msjlarına cvp vermiyor.Face hesabımı kapatcam olmazsa bşka hesab aldm onu kullanrm dedi.Dünde bi arkadaşın facesinden duvarına baktım kız onun duvarına aşk sözleri yazmış oda seni çok seviyorum birtanem yazmş.Birbirlerine kalp falan yapmşlar hemen msj attm bitircektin hani diye ortada bi neden yokken ayrılamıyorum ayrılmak istediğimi söyledim ama olmuyo anlamıyosun sen bugn beni melike sonra konuşalım dedi ben yarın seni dğer faceme eklerm dedi.tamam dedim.Delirmek üzereym napıcam bilmiyorum nolur yardıım ediiin