- Konu Sahibi mavisiyah55
canim ya kiyamam ben 4 ay once fln senin gibiydim su an seni cok iyi anliyorum surekli aglayasin gelir surekli aklinda o vardir hep mutsuz hissedersin bitek ona sarilmak istersin hic yasanmamis olsaydi hatta keske ben soyle soyle yapmasaydim da o da gitmeseydi diye kendini bile suclayabilirsin ama herseyde vardir bir hayir cok ciddiyiim bak bunu atlattiktan sonra ki yaz da yakin yazin gez toz eglen yaza kadar da kendi ustune dus kendini simart biraz spora basla ne biliyim biraz tarzini degistir arkadaslarinla gez eve geldiginde yine aklinda o olacak ama aynaya her baktiginda ben elimden geleni yaptim o beni haketmiyormus bunun icin kendimi hirpalamiycam degmez de gec.
hersey senin elinde benim eski sevgilim geri dondu yazin dondugunde icim yana yana hayir dedim cocuga cunku affedemezdim artik su an bu iliskiyi atlatabildiysem daha gucluysem ve kendime daha cok guveniyorsam bunun tek nedeni benim bu ayriliga bakis acimdi.
Hicbirsey bitmedi... yeniden basliyorsun yukarida bir arkadasamiz demis ya merdiven gibi dusunuyorum diye aynen oyle bunlar bizim deneyimlerimiz ilerde basimiza geldigi zaman daha guclu yapan seyler bunlar bizi.
Unutucam seni de icinden ve unut. unuttugunu da belli etmenin en guzel yolu gez toz arkadaslarinla eglen mutlu ol illaki birisini sokmak zorunda degilsin hayatina onu unuttugunu gostermen icin. yapabilirsin ben yaptim sende yaparsin.
Sen degerlisin kimsenin seni boyle uzmesine izin verme cok genciz hayat cok guzel ve ondna ibaret degil. seni kaybetti su an farkinda degil ama farkina varicak yeni biseyler yasamanin heyecaniyla farkinda degil ama varacak bak adriana soylemisti dersin![]()
canım ya böyle birileri bana güzel şeyler söyleyince o kadar mest oluyorum ki.teşekkür ederim sana da...
söylediklerini elimden geldiği kadar yapmaya çalışıyorum ama yolda bir çift görsem aklıma geliyor..söylenenler bir anlık içimi rahatlatıyor olsada ümitsizliğe kapılıyorum yeniden.sanki hiç geçmeyecek gibi.düşünmeyim aman ne yaparsa yapsın diyorum film şeridi gibi gözümün önünden akıp gidiyor her şey.kafamı bu saçma düşüncelere doldurdum aylardır.yeniden toparlanmam gerekiyor farkındayım ilk gün ki kadar acı vermiyor ama tamamende geçmiyor.
senin gibi hayata tutunup gerçekten mutlu olmak istiyorum.
bir gün geldiğinde şu an beni yıkıp geçti arkasına bile bakmadan gittiya oda öyle o gün yıkılsın inşallah...