- 23 Kasım 2020
- 124
- 109
- 53
- Konu Sahibi Smellycatt
-
Çocuk ailenin yansımasıdır,allah bilir kim nasıl yetiştirdi,şunların ailesiyle muhattap olunurmu,bide bunlar yapışır bela olur ben size söylim,insan israfları bu tipler,en güzeli polise şikayet etmek.Her akşam kapımın önünden geçerken 2 çocuk sürekli camımı taşlıyor. Yaş itibariyle çocuk 13 yaş civarında ama bunu yapmaması gerektiğinin farkında olan çocuklar diyeyim. Sebebini bilmiyorum, tanımıyorum da çocukları. Uyarmama rağmen daha çok yapmaya başladılar ve artık camı kırmalarından korkuyorum. Çünkü ben cama çıkmayıp tepki vermediğimde daha büyük taş atıyorlar bu durum artık canımı sıkmaya başladı. Ailelerini tanısam gidip konuşacağım. Güvenlik kameraları var gidip şikayetçi olsam bi faydası olur mu? Benim amacım ailesine bi şekilde bilgi gitmesi ve ailesinin çocukları uyarması
Olur.12 yaşından sonra suç işleyenlere ceza uygulanıyor. Ailelerine ulaş baktın laftan anlamıyorlar karakola şikayet et.Her akşam kapımın önünden geçerken 2 çocuk sürekli camımı taşlıyor. Yaş itibariyle çocuk 13 yaş civarında ama bunu yapmaması gerektiğinin farkında olan çocuklar diyeyim. Sebebini bilmiyorum, tanımıyorum da çocukları. Uyarmama rağmen daha çok yapmaya başladılar ve artık camı kırmalarından korkuyorum. Çünkü ben cama çıkmayıp tepki vermediğimde daha büyük taş atıyorlar bu durum artık canımı sıkmaya başladı. Ailelerini tanısam gidip konuşacağım. Güvenlik kameraları var gidip şikayetçi olsam bi faydası olur mu? Benim amacım ailesine bi şekilde bilgi gitmesi ve ailesinin çocukları uyarması
Bizim sokakta oturmuyorlar taşları attıktan sonra kaçıyorlar üst sokağa doğru o yüzden ailelerine ulaşamıyorum. Şikayetçi olacağım inşallah bi faydası olurOlur.12 yaşından sonra suç işleyenlere ceza uygulanıyor. Ailelerine ulaş baktın laftan anlamıyorlar karakola şikayet et.
Evet dün artık gerçekten sinirlerim bozuldu cama çıkıp bağırdım biraz. Polis çağıracağım yeter artık dedim duydularGüvenlik kamerası net görüyorsa bu zamana kadar durdugunuz hata.
Çocuklara da net bir şekilde söylediniz mi polise haber vereceğinizi ?
Kendi çocukluğumu düşünüyorum da bizim zamanımızdakiler gerçekten saf temiz çocukmuş. Şimdikilerin davranışlarını gerçekten çözemiyorum, siz de ucuz kurtulmuşsunuzay çok sinirlerim bozuldu ve aklıma 15 sene önce başıma gelen şey geldi. Evde toz alıyordum daha küçüğüm su kovası camın önünde cam açıktı bir cisim camdan löp diye kovanın içinde girdi bir baktık molotof atmış çocuklar. su kovasına girdiği için bir şey olmadı veya çok da beceremediler hazırlamayı bilmiyorum orasını artık. Çocuklar cidden çok tehlikeli olabiliyor kesinlikle polise haber verin.
Doğru söylüyorsunuz ailesini bulduğumda bakalım nasıl insanlarla karşılaşacağım o da meçhulÇocuk ailenin yansımasıdır,allah bilir kim nasıl yetiştirdi,şunların ailesiyle muhattap olunurmu,bide bunlar yapışır bela olur ben size söylim,insan israfları bu tipler,en güzeli polise şikayet etmek.
Tabiki şikayetçi ol. Kendin de kaydet telefondan. Polis çağırınca aklı başına gelir merak etme. Gözü korkar, ailesinin de haberi olur. Bir tanıdık yok mu orda beklese sonra bunlarla ilgilense.Her akşam kapımın önünden geçerken 2 çocuk sürekli camımı taşlıyor. Yaş itibariyle çocuk 13 yaş civarında ama bunu yapmaması gerektiğinin farkında olan çocuklar diyeyim. Sebebini bilmiyorum, tanımıyorum da çocukları. Uyarmama rağmen daha çok yapmaya başladılar ve artık camı kırmalarından korkuyorum. Çünkü ben cama çıkmayıp tepki vermediğimde daha büyük taş atıyorlar bu durum artık canımı sıkmaya başladı. Ailelerini tanısam gidip konuşacağım. Güvenlik kameraları var gidip şikayetçi olsam bi faydası olur mu? Benim amacım ailesine bi şekilde bilgi gitmesi ve ailesinin çocukları uyarması
gerçekten bazı çocukların çocuk olduğundan şüpheleniyorum... karakola başvurabilirsiniz. o şekilde ailelerine ulaşabilirsiniz belki
Teşekkür ederim inşallah bi sonuca varabilirim gerçekten sinirlerim bozuluyor artık. Her akşam aynı saatlerde aynı şeyi yapıyorlarAllahım yardımcınız olsun inşallah arkadaşım çok üzüldüm,çok sinir bozucu.
Dün eşim evdeyken taş attılar. Koşsa yakalardı aslında ama yakalayınca elimize bişey geçmeyecek laftan anlamıyorlar çünkü. Kızıp bağırsan ertesi gün yine aynısı olacak, şiddet uygulamak da çözüm değil. O yüzden eşimi durdurdum sinirlenir olay büyür diye. Çocuğun telefonunu elinden alıp annesini arayacaktıTabiki şikayetçi ol. Kendin de kaydet telefondan. Polis çağırınca aklı başına gelir merak etme. Gözü korkar, ailesinin de haberi olur. Bir tanıdık yok mu orda beklese sonra bunlarla ilgilense.
Yok şiddet anlamnda demedim. Yani kaydetsin yaptıklarını ya da takip etsin evine kadar o anlamda söyledim. O yaşta çocuğa şiddet uygulayan suçlu olur. Haklıyken haksız durumda kalırsınız.Dün eşim evdeyken taş attılar. Koşsa yakalardı aslında ama yakalayınca elimize bişey geçmeyecek laftan anlamıyorlar çünkü. Kızıp bağırsan ertesi gün yine aynısı olacak, şiddet uygulamak da çözüm değil. O yüzden eşimi durdurdum sinirlenir olay büyür diye. Çocuğun telefonunu elinden alıp annesini arayacaktı
Videoya cekin ve söyleyin sizi videoya aldim simdi gidip şikayetci olacagim diyin tekrarlarsa gidin sikayetci olun
Güvenlik kamerası kayıtlarını yöneticiden alıp şikayetçi olacağım. Arkadaşımın kardeşi savcı, ona da danıştım bi işe yarar mı diye ama çok bişey bekleme küçük şeyler için uğraşmazlar, yine de şansını dene görüntüler netse işe yarayabilir dediDaha tekrarlanmasını beklemek hata direkt gidin şikayetçi olun elalemin arsız çocuğuyla siz mi ugrasacaksiniz. Kafayı takmışlar size.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?