• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Aramızda bana vakit ayıracak kuaför var mı veya kuaför kadar bilgiliyim diyen

Eki Görüntüle 1836109 Ve sonuç ama ilk deneme tabletleri çok ezememişim haftaya tekrarlıycam
Fark çok net görünüyor elinize sağlık :) geçen gün bitkisel ürünler satan bir yere saç açmak için bişey var mı dedim kadın papatya suyunu gösterdi bir açıcı kadar açmıyor ama yine de fayda ediyor demişti ben denemedim siz denemek istersiniz belki

En iyi sınuç alabileceğin boya igora veya loreal marjiel internetten güzelce renkleri incele tatlım sipariş ver. İnan memnun kalıcaksın
Bahsettiğiniz boyanın ikisi de tüp halinde bu tür boyalarda içindeki rengin nasıl olduğunu renk geçişlerini nasıl öğreniyoruz acaba

image.webp
İnternette renk kartelasını incele tatlım igoranın sarı tonlarını incele

image.webp
İgoranın turunculuk giderici boyası da varmış bilginiz var mı acaba
Var tatlım igoranın sitesine gir çok yararlı yazılar açıklamaları ve renk katoloğu var bu arada ben rahat duramıycam sanırım işterimin sokağında bir kuaför buldum sanırım yine saçlarımı ya rezil yada vezir ettiricem şu rengi yakalatmam lazım

Eki Görüntüle 1836793
Var tatlım igoranın sitesine gir çok yararlı yazılar açıklamaları ve renk katoloğu var bu arada ben rahat duramıycam sanırım işterimin sokağında bir kuaför buldum sanırım yine saçlarımı ya rezil yada vezir ettiricem şu rengi yakalatmam lazım
İnş bu sefer vezir eder :) şimdi bu turunculuk gidericiyi istediğimiz boyaya çok az ilave ettiğimiz zaman tam boyamak istediğimiz renk mi oluyor acaba

Back
X