Aramızda Kalsın Star TV

nilim

Guru
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2009
4.848
103
363
Hollanda
Aramızda Kalsın Star TV
TMC Film yine çok sevilecek bir projeye imza atıyor. Selin Tunç tarafından kaleme alınan ”Aramızda Kalsın”dizisi sicak bir aile komedisi olarak eylul ayında Star Tv de başlayacak. Dizinin yönetmenliğini ise Yüksel Aksu‘nun yapacağı iddia ediliyor.
Dizinin daha önce açıklanan kadrosunda bulunan Uğur Yücel, Gökçe Bahadır, Caner Cindoruk, Binnur Kaya ve Fatih Artman’dan sonra Muhtesem Yüzyıldan tanıdığımız Şehzade Cihangir Aybars Kartal Özson ile yine aynı dizide Mihrimah Sultanın çocukluğunuoynayan Melis Mutluç ta dahil oldular.
Geçtiğimiz yıl yine TMC’ye ait olan ve başrollerini Bülent İnal ile Gülcan Arslan’ın paylaştığı “Bir cocuk Sevdim” dizisinde küçük Hasan’ı oynayan Aybars Kartal Özson ve Yol Arkadaşım dizisinde Özge Özberk’in kızını oynayan Melis Mutluc Gökçe Bahadır’ın çocuklarını oynayacaklar.
Gaziantepli bir ailenin İstanbul’daki yaşam mücadelesini ekrana taşıyacak olan dizi aşçı Caner Cindoruk ile Gökçe Bahadır’ın yaşayacağı aşk etrafında şekillenecek. Yadigar’ı Gökçe Bahadır’ın oynayacağı dizide Bahadır; iki çocuklu, İstanbul’a gelmesiyle hayatı değişen lafını esirgemeyen cin gibi bir kadın rolünde… Dizinin senaryosu daha çok Caner Cindoruk ile Gökçe Bahadır aşkı etrafında ilerliyor.

Gökçe Bahadır hem bu kadar seksi hem bu kadar masum nasıl olabiliyor?
Suan ki halinde kayıp sehir'deki Aysel havası var mı?

Helal olsun bu kadına..

Persembe günü İntikam vardı, tercihimi Gökçe için bu diziden yana kullanıcam.. Berenin bu dizisi baydı..:36:

ba-yıl-dım

intikam muhteşem yüzyıl falan faso fiso artık

gercekten mi canım, bende izlicem. merakla bekledim baslamasını ama dün evde yoktum. hafta sonu tekrarı olur heralde :52:

İntikam baydı artık, bende izlemiyorum

Son düzenleme:
ayy herkes izlemiştir sayfa sayfa yorum vardır bir bakıyım die girdim kk ama bu eğlenceli aile dizisni izleyen olmamış mı?ben sıkı bi intkam takipçisi iken dün bi kere bile kanal dye bakmadım,binnur kaya süper konu oyuncular çok güzellll

Tv'de tekrarına denk geldim öylesine bakayım derken bıranda dizi içine aldı olmuş tamam bu dizi işte dedim..
Ama kımse ızlememıs heralde topık boş, bence kesınlıkle takıp edılmesı gereken bır turk dızısı
Eksıklıklerı var tabı ciddi aksan sorunu var , cast muhteşem olmuş ama kurguda hatalar vardı ılk bolumden neyse duzelır dıye dusunup yabancı damat dızısınde kı samımıyetı hıssettıgım bu yapımı begendım ben..

İnşallah bozmazlar , saçmalamazlar tadında bıtırırler.

bugün tesadüf tekrarını izledim...binnur kaya her zamanki gibi çok iyi:46: zaten antep şivesine de alışık ama
helal olsun detirtiyor,uğur yücel zaten başarılı.
gökçe bahadırı pek sevmem ama başarılı buldum ,mimikleri felan gerçekçi oyunculuğunu ilerletmiş.

Aslında canım ailem dizisinden sonra en kaliteli aile dizisi olarak ekranlarda olacağını düşündüğüm aramızda kalsın dizisi kısa zamanda izleyicilerin büyük ilgisini çekeceğini düşünüyorum.

Bu hafta ratingleri yükselir diye düşünüyorum. Cogu kişi tekrarlarına bakmıs diye duydum. Bende cok begendim, cok sıcak aile dizisi..

Binnur Kaya cok iyiydi,
Gökçe ye zaten söz yook. :6:

Basroldeki diğer erkegi de cok begenmezdim, baya yakısıklıymıs meger.

Bende sevdim eglenceli bir diziye benziyor.. yeni bölümü sabirsizlikla bekliyorum..
tvnin böyle bir diziye ihtiyaci vardi :46:

bayıldım ben bu diziye. Kadro güçlü konu ilgi çekici tam bir aile dizisi canım ailemden sonra nihayet güzel bir proje çıktı. Gökçe bahadır ayrı bi hava katmış diziye:46::46:

bende diziyi çok beğendim.perşembe günü izleyeceğim tek dizi.sıcak bir aile dizisi olmuş.oyuncu kadrosu da çok iyi.

Beğendim bu diziyi,izlerken eğlendim güldüm umarım sonra ki bölümlerde hep böyle eğlenceli olurr :52:

Yıne netten ızledım ama sıktı bence bu emanet meselesi yanı cok uzattılar neymış arkadaş bu emanet..

Çok güzel,sıcacık bir aile dizisi olabilecek kapasite de bir diziye gizem entrika katma cabaları cok saçma , birşeyi de sıkmadan tadında gösterın izleyiciye ..

kızlar dizinin ılk bolumunu ızledım hangı gun oluyor??kaçıncı bolumde şuan??

Back
X