Aramızda Kalsın Star TV

Sanırım iki bölüm kaldı izlerken ekranın alt köşesinde son 2 yazıyordu,
Mahir Arifeye turuncunun kataloğunu verdiğinde anladım minibüsün logosu da dubluvee:KK76:

ve son 1 bölüm dün üzüldüm eleştiriyordum ama sıcak bir diziydi
yadigarla civan ne ara çocuk yaptılar
böyle olmamalıydı bence yakışık alan bir durum değil
arife ile mahiri de finale sakladılar
demek ki mahirin milli piyango biletine ikramiye çıktı
yadigarlar,arifeler,ceylanlar ve hatçikler aynı gün evlenecek herhalde
canım ailemde de böyle bir final olmuştu

civan'in arkadasinin nihanina gittiklerinde oldu bence 1 gece kalmislardi otelde.
Evet de,kaç ay önceydi o otel olayı amao_O
Bizimkiler kendi restoranlarının üst katındaki evlerinde halvet oluyorlarmış demek:KK8:
Ben de yakıştıramadım o aileye.

ve son 1 bölüm dün üzüldüm eleştiriyordum ama sıcak bir diziydi
yadigarla civan ne ara çocuk yaptılar
böyle olmamalıydı bence yakışık alan bir durum değil
arife ile mahiri de finale sakladılar
demek ki mahirin milli piyango biletine ikramiye çıktı
yadigarlar,arifeler,ceylanlar ve hatçikler aynı gün evlenecek herhalde
canım ailemde de böyle bir final olmuştu
Evet de,kaç ay önceydi o otel olayı amao_O
Bizimkiler kendi restoranlarının üst katındaki evlerinde halvet oluyorlarmış demek:KK8:
Ben de yakıştıramadım o aileye.
bence de hiç yakışmadı , yadigarın çizdiği imaj hoş olmadı , aşığı uğruna çocuklarını bile bi kenara bıraktı anca aşna fişne :KK43:

arifeyle mahir de mi evleniyor ooo :KK73:

bunların hepsiiii evlenip yine o evde yaşasaydı ya :KK45::KK45::KK45::KK53::KK53:

bence de hiç yakışmadı , yadigarın çizdiği imaj hoş olmadı , aşığı uğruna çocuklarını bile bi kenara bıraktı anca aşna fişne :KK43:

bunların hepsiiii evlenip yine o evde yaşasaydı ya :KK45::KK45::KK45::KK53::KK53:
Bitmesin sıcacık dizimiz dimi:cry:

evet bir kaç kişi hariç tam aile dizisiydi bence :KK1:

hayat yolunda bir de bu dizinin bitmesine hiç anlam veremedim :KK12: bizim milletimize aşklar ihtiraslar aldatma açık sahneler lazım onlar tutuyo :KK14:
Mesela medcezir vs vs gibi diziler dururken ne diye bitirirler güzelim Celepoglugilleri offf:KK12:

kesinlikle zaten yadigarın ilk bölümlerden beri günden güne açılıp saçılması da çok mantıksızdı
daha çocukları kabullenememişken civandan çocuk yapıyor töbe yarabbim:KK69:
hüsnenin ilişkilerine hemencik adapte olması da yersizdi
yine de bitmesine gerek yoktu...

Final genel olarak güzeldi mutlu son oldu :KK68:

ama rahatsız eden durumlar oldu tabi yine :KK12: aslında keşke arife de evlenseydi zaten final o_O ulan torik kafa:KK70: torik kafanın kendini yaktığı sahne biraz basit geldi bana :KK14: arifenin abiye aşoffmanı süperdi :KK45: hele o saç ve oynayışı :KK45: :KK28:

yadigar a iyice uyuz oldum :KK67:hiç çocuklarını düşünen bir anne değil aklı sadece başka şeylerde :KK20::KK12: hüsne nin de hemen durumu kabul edip hala olucuuu diye sevinç çığlıkları atması da bana çok saçma ve gereksiz geldio_O ayrıca o düğün telaşında pizza da neyin nesi :KK35::confused: o kısım da çok saçmaydı dışardan bişeyler söyleyebilirlerdi yada yemek yenmese de olurdu :KK53: behiye nin de salak salak hareketleri oğlunun koluna girmeler felan :KK45:

bir de şeye çok güldüm merdivenden inerlerken hüsne nin hatcik e dikkat onlar düşmez ama sen düşersin en çok sen dikkat et falan demesi çok komikti :KK70:

bitmesine gerek yoktu ki asıl onlar evlendikten sonra neler olacaktu daha heyecanlı olurdu :cry:

Final genel olarak güzeldi mutlu son oldu :KK68:

ama rahatsız eden durumlar oldu tabi yine :KK12: aslında keşke arife de evlenseydi zaten final o_O ulan torik kafa:KK70: torik kafanın kendini yaktığı sahne biraz basit geldi bana :KK14: arifenin abiye aşoffmanı süperdi :KK45: hele o saç ve oynayışı :KK45: :KK28:

yadigar a iyice uyuz oldum :KK67:hiç çocuklarını düşünen bir anne değil aklı sadece başka şeylerde :KK20::KK12: hüsne nin de hemen durumu kabul edip hala olucuuu diye sevinç çığlıkları atması da bana çok saçma ve gereksiz geldio_O ayrıca o düğün telaşında pizza da neyin nesi :KK35::confused: o kısım da çok saçmaydı dışardan bişeyler söyleyebilirlerdi yada yemek yenmese de olurdu :KK53: behiye nin de salak salak hareketleri oğlunun koluna girmeler felan :KK45:

bir de şeye çok güldüm merdivenden inerlerken hüsne nin hatcik e dikkat onlar düşmez ama sen düşersin en çok sen dikkat et falan demesi çok komikti :KK70:

bitmesine gerek yoktu ki asıl onlar evlendikten sonra neler olacaktu daha heyecanlı olurdu :cry:

final olmasına rağmen çok tat vermedi bana bence de herkesi bir günde evlendirmişken arifeleri de aradan çıkartsalardı
hüsnenin hemen ultrason kağıdından anlayıp hala olucu diye bağırması gerçekten saçmaydı
o gün düğün yapacaklar misafirleri son anda çağırıyorlar sanki kimsenin işi gücü yok bunların aramasını bekliyoro_O
dürüm pizza derdine düştüler yine hep gırtlak peşindeler
bir de nikah sırasında yadigar çocuklar nerde diyor hüsne yukarıda oynuyorlar dedi
o da hee tamam diyor
kadında bir gram düşünce yok önceden çocukları duruma ısıtmaları gerekirdi
öyle civanın düğün günü sizi italyaya götürücem demesiyle olur mu
öyle böyle bitirdiler uzasaydı sıkardı.

final olmasına rağmen çok tat vermedi bana bence de herkesi bir günde evlendirmişken arifeleri de aradan çıkartsalardı
hüsnenin hemen ultrason kağıdından anlayıp hala olucu diye bağırması gerçekten saçmaydı
o gün düğün yapacaklar misafirleri son anda çağırıyorlar sanki kimsenin işi gücü yok bunların aramasını bekliyoro_O
dürüm pizza derdine düştüler yine hep gırtlak peşindeler
bir de nikah sırasında yadigar çocuklar nerde diyor hüsne yukarıda oynuyorlar dedi
o da hee tamam diyor
kadında bir gram düşünce yok önceden çocukları duruma ısıtmaları gerekirdi
öyle civanın düğün günü sizi italyaya götürücem demesiyle olur mu
öyle böyle bitirdiler uzasaydı sıkardı.
evet o kısım benimde dikkatimi çekti nikahı kıyılırken çocukları yoktu diğer nikatha vardı ne saçma o_O kadın aşna fişne derdine düşmüş :KK53: aynen hobidi gırtlak :KK70:bir de soğanla getiriyo gelinlere yiyin diye :KK45:

evet dizide düğünü bir gün sonra yapabilirlerdi hiç öyle düğün görmemiştim sanki misafirliğie gider gibi rahat telaşsız hızlı :confused:

Alelacele yazilıp ve oynanmış bir final.Bitse de gitsek modunda.Arife`yi son bölüm çok şık bir kiyafet içinde saçı başı yapılı şekilde görmek isterdim.Çok sinirdi akşam.Salak salak oynadı.Hele saçları tam felaket.:KK47:İki kuyruğunu alıp birbirine vuracan.:KK4: Yahu düğünde pizza mı verilir.Pizzayı on dakika içinde yemezsen taş gibi olur.Kuru pasta alsalardı daha inandırıcı olurdu.Bu saçmalıklar yüzünden bitti zaten.

zaten son bir kaç bölümünde iyice gıcık oluyordum ,
dükkanları var gidip çalışmazlar hiç bir harcamadan geri kalmazlar. Hem kel hem fodullar ev evden gidiyor diye Mahire demediğini bırakmadı,
ben başkasının aldığı evde oturmam dedi ama senelerce yadigarın mallarından geçinip gitmişler .
Yadigarın da üst dudağı neydi öyle silikon mu yaptırmış ne bir tuhaf duruyordu soğuk şey,
ben ce Türk halkına hitabeden dizilerde daha bir dikkatli olmalı senaryolar, oldu bittiye getirdiler son bölümü.
hiç bir dizi Süperbaba nın, Ali Haydar sofrasının tadını vermiyor maalesef, ilk başlarda Uğur Yücel in de olmasıyla çok severek izledim ama sonraları çok saçmaladılar.

Back
X