Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet de,kaç ay önceydi o otel olayı amacivan'in arkadasinin nihanina gittiklerinde oldu bence 1 gece kalmislardi otelde.
ve son 1 bölüm dün üzüldüm eleştiriyordum ama sıcak bir diziydi
yadigarla civan ne ara çocuk yaptılar
böyle olmamalıydı bence yakışık alan bir durum değil
arife ile mahiri de finale sakladılar
demek ki mahirin milli piyango biletine ikramiye çıktı
yadigarlar,arifeler,ceylanlar ve hatçikler aynı gün evlenecek herhalde
canım ailemde de böyle bir final olmuştu
bence de hiç yakışmadı , yadigarın çizdiği imaj hoş olmadı , aşığı uğruna çocuklarını bile bi kenara bıraktı anca aşna fişneEvet de,kaç ay önceydi o otel olayı ama
Bizimkiler kendi restoranlarının üst katındaki evlerinde halvet oluyorlarmış demek
Ben de yakıştıramadım o aileye.
Bitmesin sıcacık dizimiz dimi
bence de hiç yakışmadı , yadigarın çizdiği imaj hoş olmadı , aşığı uğruna çocuklarını bile bi kenara bıraktı anca aşna fişne
arifeyle mahir de mi evleniyor ooo
bunların hepsiiii evlenip yine o evde yaşasaydı ya![]()
evet bir kaç kişi hariç tam aile dizisiydi benceBitmesin sıcacık dizimiz dimi![]()
Mesela medcezir vs vs gibi diziler dururken ne diye bitirirler güzelim Celepoglugilleri offfevet bir kaç kişi hariç tam aile dizisiydi bence
hayat yolunda bir de bu dizinin bitmesine hiç anlam veremedimbizim milletimize aşklar ihtiraslar aldatma açık sahneler lazım onlar tutuyo
![]()
bence de hiç yakışmadı , yadigarın çizdiği imaj hoş olmadı , aşığı uğruna çocuklarını bile bi kenara bıraktı anca aşna fişne
arifeyle mahir de mi evleniyor ooo
bunların hepsiiii evlenip yine o evde yaşasaydı ya![]()
Final genel olarak güzeldi mutlu son oldu
ama rahatsız eden durumlar oldu tabi yineaslında keşke arife de evlenseydi zaten final
ulan torik kafa
torik kafanın kendini yaktığı sahne biraz basit geldi bana
arifenin abiye aşoffmanı süperdi
hele o saç ve oynayışı
![]()
yadigar a iyice uyuz oldumhiç çocuklarını düşünen bir anne değil aklı sadece başka şeylerde
hüsne nin de hemen durumu kabul edip hala olucuuu diye sevinç çığlıkları atması da bana çok saçma ve gereksiz geldi
ayrıca o düğün telaşında pizza da neyin nesi
o kısım da çok saçmaydı dışardan bişeyler söyleyebilirlerdi yada yemek yenmese de olurdu
behiye nin de salak salak hareketleri oğlunun koluna girmeler felan
bir de şeye çok güldüm merdivenden inerlerken hüsne nin hatcik e dikkat onlar düşmez ama sen düşersin en çok sen dikkat et falan demesi çok komikti
bitmesine gerek yoktu ki asıl onlar evlendikten sonra neler olacaktu daha heyecanlı olurdu![]()
evet o kısım benimde dikkatimi çekti nikahı kıyılırken çocukları yoktu diğer nikatha vardı ne saçmafinal olmasına rağmen çok tat vermedi bana bence de herkesi bir günde evlendirmişken arifeleri de aradan çıkartsalardı
hüsnenin hemen ultrason kağıdından anlayıp hala olucu diye bağırması gerçekten saçmaydı
o gün düğün yapacaklar misafirleri son anda çağırıyorlar sanki kimsenin işi gücü yok bunların aramasını bekliyor
dürüm pizza derdine düştüler yine hep gırtlak peşindeler
bir de nikah sırasında yadigar çocuklar nerde diyor hüsne yukarıda oynuyorlar dedi
o da hee tamam diyor
kadında bir gram düşünce yok önceden çocukları duruma ısıtmaları gerekirdi
öyle civanın düğün günü sizi italyaya götürücem demesiyle olur mu
öyle böyle bitirdiler uzasaydı sıkardı.