aramızda nişan atmış bayanlar var mı?

bu süreçte gözü gönlü aklı başkasına kayarmı acabaaa
bunu öğrenırsem yada şuan onu oyalayan başka bi bayanın varlıgıysa dagılrıımmm
çok özledım çokkkk:14::14:

annem benı cok kötü bi halde gördüğü için üzülüp ağlarken,annesıyle konuşup durumları böyle böyle bunların dıye onun annesınıde haberdar etmek ıstedı.evet haklısınız ailelerın karışması gercekten hoş bir durum degıl,ama işte zaten bız kendı aramızda konusup halledebılseydık ailelere yansımazdı bu olaylar

mesele neydi neden dobra değilsiniz evlilikte dobra,dobra konuşmazsanız karşındaki sizi anlamaz birde sizi üzer

Hani diyolarya sorunlar olunca aileler önemliymiş çözermiş bi kere daha denenirmiş.. Bilmiyorum ama bir danışsanız aileleri toplayıp :26: yine aynı şey olursa bitirirsin zaten

çok güzel sorular sormuşsu gerçekten kendı kendımıede sordugum sorular bunlar şuan..
aile olayını düşünürsek ailesiyle en ufacık bır olay yaşamadım hatta bıkaç kavgamızda annesını aradım yada kaynımı aradım.onlar bana hak verıp onun adına özür dilediler.
başka kadın dersek,bildigim kadarıyla yada hıssettıgım kadaryla bı yanlışı olmadı.zaten 7 gün görüşüp her işimizi birlikte yapıyorduk.şüphelenecegim bişey yaşamadımmm ki kendısı bu konuda çok hassas bak şu kıza bakıyosun dedıgım zamanlarda bıle yemın edıyorum bakmadım bakanın allah cezasını versın benım için senden güzeli yok derdi..
bizim sorunumuz hep afedersiniz it dalaşı..sen onu dedın yok ben bunu dedım aklı olan bunu demez yok nıye aglıyosun sen nıye aglatıyosun,vay efendım nıye orda öyle dedın bunu düşünmen gerekırdı vs vs..elle tutulur bi konumuz olmadı hiç..sebep olarak..ama şuda var bana göre o dururp dururken daha çok olay çıkardı.bişeylere takılma ve çenesini tutamama huyu var ve gereksiz bir özgüveni..
son konuda şu,zaten geçen perşembeden atışmalıyken pazar sabahı barışmışken benım bı arkadasımın dogumgününüe gittik orda cok eglendık dosta düşmana bakın bız mutluyuz harıkayız gibi bi duruşumuz oldu.sonrasında dönerken arkadasımın ettıgı bı lafa takıldı.şöyleki:kız arkadasım bana sen akşamları evde de rahat sıgara içebıldıgın için bırakman daha zor olur demıstı.bu lafı ettı arabada durduk yerde ve bak arkadasın sana iradesız dedi bu senın gururuna dokunmuyomu biri bana böyle diycek varya anında bırakırım ben dayanamam böyle iradesiz gözükmeye falan diye basladı bende o bana hakaret etmedı kendınce bı yorum yaptı hem bız daha sabah barıstık lutfen konu açıp büyütüp olay çıkmasın susalım dedım.sonra işte her dedıgımı yanlıs anlıyosun ben senle konuşamayacakmıyım,ben bagırdım o bagırdı evın önüne geldık yokk ya olmuyo ayrılalım bız dedı bende evet ayrılalım dedım ındım arabadan.ozamandan buzamana konuşmuyoruz işte..

ahh...ahhh.aahhhh..esram benim..çocuk gibisiniz ikiniz de...şu yukarıdaki sebeple ayrılan bi siz varsınız galiba...mantıken sen haklı gibi duruyorsun.ama birlikteliklerin mantığı,gururu olmaz ki...varolan problemi o an kim halledebilme yeteneğine sahipse...o halletmeli..olay niye büyüsün..3 günlük dünya..kimin haklı olduğunun önemi yok..önemli olan mutlu olmak...bak şimdi ikiniz de mutsuzsunuz..keşke o an sen kendini toplayıp " biliyorum aşkım sen iradeli bi insansın ..ben de iradeliyimdir..evlenince bi ara ikimiz de sigarayı bırakalım..birbirimizden destek almış oluruz.."vs..şeklinde alttan alan..aslında bişey vadetmeyen..yatıştırıcı bi cümle kursaydın bu saçma tartışma kapanırdı.neyse olan olmuş..hiç sesini çıkarmadan bekle biraz..bakalım o ne yapacak..bu arada nişanlın bence asla biriyle falan beraber değildir.çok dürüst bi çocuk bence o.seni de çok seviyor bence..zaten çok üzülmüşsün..bi de ihtimallere üzülme.

Bende nikah günü almaya hazırlanırken nişan attım... Bizimkisi tamamen ailelerin anlaşamamasıydı, her ikimizde orta yolu bulamadık, savaşamadık ve bitirdik... Aslında olmayacağı varmış ve olmadı... Süreçe gelirsek malesef aileler de en az senin kadar üzülüyor kendini mi, aileni mi teselli edeceğini şaşırıyorsun.. Sevgiliden ayrılmaya hiç mi hiç benzemiyor, hele ki parmağına bakıp boş görmek her defasında daha çok içini acıtıyor...

Sakın acele karar verme, çünkü bir kere atarsan nişanı geri dönmesi çok zor olur.. Yine söylüyorum sevgiliden ayrılmaya benzemiyor... benim toparlanmam 1.5 seneyi almıştı ne iş, ne arkadas soyutlamıştım kendimi.. İlk günler üzüntüden çok, pişmanlık duyuyorsun...''keşkelerle, belkilerle'' kafayı yiyecek gibi oluyorsun..

1 hafta önce eski nişanlımdan daha çok sevdiğim!! adamdan ayrıldım... hangisinde daha çok üzüldün dersen, nişanlımdan ayrıldıgımda daha çok üzüldüm derim..

Lütfen iyi düşün ve ona göre adımını at, ailenden destek al annenle babanla konuş.. ve acele karar verme sakın!!!!

Son düzenleme:
Senin anlattıklarından yola çıkarak eşin çok huysuz ve sana çok müdahale eden bir tip seni olduğu gibi neden kabullenmiyor eğer nişanlın çok mükemmelliyetçi ama sen rahat biriysen işin zor, bu mükemmelliyetçi insanlar sorumluluk sahibi ve korumacı olurlar eksik yönler herşeyi mükemmel ve kafalarına göre olsun isterler ,ev düzenini kesinlikle aksatamassın bu şekilde idare ederim sürekli ben alttan alırım dersen evlen

ayrıldıkran sonra barıştığımızda nişanlım bana demiştiki;
birdahaki kavgamızda şöyle düşün ben öldüm ve yokum ne hissedersin. yaptığın surata kaprise ayrı geçirdiğimiz günlere değermiydi diye düşün. ondan sonra öyle hareket et dedi. oda beni bu düşüncsinden sonra daha istekli ve ılımlı aramış.
hayat çok kısa o bu haklı durumunu geç canım. kalbin ne diyo mantığın ne diyo arada kaldın sen. en azından 1 tane msj at nasılsın falan diye bakalım belki tek bir hareket bekliyodur senden.

ayrıldıkran sonra barıştığımızda nişanlım bana demiştiki;
birdahaki kavgamızda şöyle düşün ben öldüm ve yokum ne hissedersin. yaptığın surata kaprise ayrı geçirdiğimiz günlere değermiydi diye düşün. ondan sonra öyle hareket et dedi. oda beni bu düşüncsinden sonra daha istekli ve ılımlı aramış.
hayat çok kısa o bu haklı durumunu geç canım. kalbin ne diyo mantığın ne diyo arada kaldın sen. en azından 1 tane msj at nasılsın falan diye bakalım belki tek bir hareket bekliyodur senden.

günaydın canımmm
yok bugün atmam mesaj,normalde yarın bırlıkte işlerımız vardı doktor kontrollerımız falan bırlıkte gidiyoduk halıyle.
sabah 11 gibi benım randevum var,onu o düşünsün bakalım arayacakmı gelecekmı ne olacak acıkcası çok merak ettıgım bişey eger yarında sesı çıkmazsa zaten demekkı hakıkaten çok bıkmış benden ve artık kendı içinde bitirmiş..

ahh...ahhh.aahhhh..esram benim..çocuk gibisiniz ikiniz de...şu yukarıdaki sebeple ayrılan bi siz varsınız galiba...mantıken sen haklı gibi duruyorsun.ama birlikteliklerin mantığı,gururu olmaz ki...varolan problemi o an kim halledebilme yeteneğine sahipse...o halletmeli..olay niye büyüsün..3 günlük dünya..kimin haklı olduğunun önemi yok..önemli olan mutlu olmak...bak şimdi ikiniz de mutsuzsunuz..keşke o an sen kendini toplayıp " biliyorum aşkım sen iradeli bi insansın ..ben de iradeliyimdir..evlenince bi ara ikimiz de sigarayı bırakalım..birbirimizden destek almış oluruz.."vs..şeklinde alttan alan..aslında bişey vadetmeyen..yatıştırıcı bi cümle kursaydın bu saçma tartışma kapanırdı.neyse olan olmuş..hiç sesini çıkarmadan bekle biraz..bakalım o ne yapacak..bu arada nişanlın bence asla biriyle falan beraber değildir.çok dürüst bi çocuk bence o.seni de çok seviyor bence..zaten çok üzülmüşsün..bi de ihtimallere üzülme.

bız ne zaman büyüyücez abla,illa bırbırımızı kaybetmemızmı gerekiyomuşş
onun 5 gün sessiz kalabılmesı şaka gibi,1,5 yıl içinde ılk defa yaşıyorum bunu ve içim parça parça oluyo.
bukadar basitmişim bukadar kolaymış demekkı diye.

selam garden
bende nısanlıyım yanı sozluyum suanda 3 martta nısan
nedense cok sık aklıma takılıyorsun
aklıma gelıyosun
randevu saatını bılıyormu ?

günaydın canımmm
yok bugün atmam mesaj,normalde yarın bırlıkte işlerımız vardı doktor kontrollerımız falan bırlıkte gidiyoduk halıyle.
sabah 11 gibi benım randevum var,onu o düşünsün bakalım arayacakmı gelecekmı ne olacak acıkcası çok merak ettıgım bişey eger yarında sesı çıkmazsa zaten demekkı hakıkaten çok bıkmış benden ve artık kendı içinde bitirmiş..

hmm bunu bilmiyodum o zaman yarına kadar sabret belki direk hastaneye gelir orda karşılaşırsınız seni görmezden gelicek hali yok herhalde mecbur konuşucaksınız :9: ne kontrolü bu arada önemli bişey varmı canım :30:

selam garden
aklıma gelıyosun
saol canım inanın bende en ufacık bi gelişme olsa buraya yazmak ıstıyorum.zaman ne getirecek ne gösterecek bekleyıp görücem mutlaka sızede haber vericemm

hmm bunu bilmiyodum o zaman yarına kadar sabret belki direk hastaneye gelir orda karşılaşırsınız seni görmezden gelicek hali yok herhalde mecbur konuşucaksınız :9: ne kontrolü bu arada önemli bişey varmı canım :30:

ya şöyle canım ben diyetsyene gidiyorum oda benm zayflamamı cok ıstedıgı için hep takıp altında tutuyodu kılomu.mesela 15 gun öncekı kontrolumde yarın için,bakalım 2 hafta sonra ne olacak cok merak edıyorum diyodu.hatta iddiaya falan da girmıstık.yarınkı kılom için.
geçen pazar sabahı konusup güya barıştıgımızda bak gördünmü bensız 1 gün dayanamadın dedıgınde,ben senı aramasam sen benı arardın ben arayı açmak istemedım,en kötü zaten diyetısyen günü dayanamaz arardın demıstım gülmüştük ozaman.yanı anlayacagınız benım kaç kılo verdıgımı bıle merak etmıyosa hakkaten bitrmiştir içinde..

Ben nişanlıyken hiç kavga etmedim hatırlamıyorum zaten eşim o vakit sürekli espiri patlatırdı çok pozitifti şimdi olduğu gibi ama bu yeni gençlik hep kavgalı bir çekışme var sanırım güç çekişmesi, artık evlenince şansa kalmış ya kavgaya devam yada uyum tam bir risk ne olacağı belli değil yani kumar

selam garden
aklıma gelıyosun

canım pardon randevu saatını sormuşsun
yanı 11 civarı oldugunu biliyo ama net bılmıyo

Ben nişanlıyken hiç kavga etmedim hatırlamıyorum zaten eşim o vakit sürekli espiri patlatırdı çok pozitifti şimdi olduğu gibi ama bu yeni gençlik hep kavgalı bir çekışme var sanırım güç çekişmesi, artık evlenince şansa kalmış ya kavgaya devam yada uyum tam bir risk ne olacağı belli değil yani kumar

aynen öyle gereksız bir iktidar mücadelesi.
normalde benım nişanlımda çok pozitiftir,sinirden geberiyo olsam bi esprısıyle gözlerımden yaş gelene kadar güldürebilir.
ama işte o sevimlı hallerıne rakıp olacak kadar gıcık bı yanıda var,yılan dilini bi çıkarırsa saglam psıkolojı kalmaz karşısındakınde

bu konuyla ilgili ne çok başlık açmışsınız?
hemen hepsi de kapatılmış..

ben durumu tam anlayamadım?
sadece küstünüz ve görüşmüyorsunuz..
yüzükler atılmadı..
hediyeler iade edilmedi
aileler karışmadı ise nişan hala bozulmadı?
sadece tartıştınız.

kimseyi devreye sokmayın.
sakın ailesiyle muhattap olmayın siz de ailenizi karıştırmayın.
konuşamıyorsanız mail atın.
tüm hissettiklerinizi samimi bir şekilde anlatın.
gurur yapmadan, kendinizi de ezdirmeden..

detaya girmek istemiyorum, ben de nişanı bozmuş yüzüğü iade etmiş 1 ay hiç görüşmemiştim.
çok sık tartışırdık nişanlıyken
evlendik durulduk
ama biz öyle olduk diye herkes böyle olacak diyemem..

acele etmeyin... sakin olun...

bu konuyla ilgili ne çok başlık açmışsınız?
hemen hepsi de kapatılmış..

ben durumu tam anlayamadım?
sadece küstünüz ve görüşmüyorsunuz..
yüzükler atılmadı..
hediyeler iade edilmedi
aileler karışmadı ise nişan hala bozulmadı?
sadece tartıştınız.

kimseyi devreye sokmayın.
sakın ailesiyle muhattap olmayın siz de ailenizi karıştırmayın.
konuşamıyorsanız mail atın.
tüm hissettiklerinizi samimi bir şekilde anlatın.
gurur yapmadan, kendinizi de ezdirmeden..

detaya girmek istemiyorum, ben de nişanı bozmuş yüzüğü iade etmiş 1 ay hiç görüşmemiştim.
çok sık tartışırdık nişanlıyken
evlendik durulduk
ama biz öyle olduk diye herkes böyle olacak diyemem..

acele etmeyin... sakin olun...

merhabaa
evet çok konu açtım anlaşılacağı gibi sorunlu bi ilişki..
sizinde dediğiniz gibi henuz ortada atılan bi yüzük giden gelen eşyalar yok.
ben hala alyansımı taşıyorum,yalnız 5 gündür hiçbir şekılıde irtibata geçmedık.karşılıklı ınatlaşma ve bekleme süreci gibi.
hanı taraflardan bırı tamam barışalım dese barışılacak,hadı ayrılalım dese ayrılınacak.
ilk hamleyı yapan taraf ben olmak ıstemıyorum ancak bu sessizlik süreci 10-15 gün gibi bi süreyi bulursa kız tarafı olarak mecburen annemı devreye sokup nişanı göndermesini istiycem.çünkü bekle bekle nereye kadar.hadı 1 ay sonra barıstık dıyelım,düğüne kalmış olacak 2 ay..bu seferde acabaların içinde boğulucam ve görüşmedigimiz süreçte sogukluk olacagını düşünüyorum.şuan bile gelgitler yaşıyorum.biran çok özlüyorum aglıyorum,bian sankı üstümden yük kalktı daha rahatım diyorum..
siz yüzüğü atmanıza ragmen 1 ay sonra ne değişti yada nelerın değişeceğini görüp evet diyebildiniz.bu da büyük bi risk,nasıl karar verebıldınız??

fotograf koyunca gene heycan oldum

az önce onu protesto etmek için resım koymuştum:)
nasıl bi protesto ettiysem aradı az önce:1:

Nişanlınız kaç yaşında? 30üstünde mi?

Back
X