çok güzel sorular sormuşsu gerçekten kendı kendımıede sordugum sorular bunlar şuan..
aile olayını düşünürsek ailesiyle en ufacık bır olay yaşamadım hatta bıkaç kavgamızda annesını aradım yada kaynımı aradım.onlar bana hak verıp onun adına özür dilediler.
başka kadın dersek,bildigim kadarıyla yada hıssettıgım kadaryla bı yanlışı olmadı.zaten 7 gün görüşüp her işimizi birlikte yapıyorduk.şüphelenecegim bişey yaşamadımmm ki kendısı bu konuda çok hassas bak şu kıza bakıyosun dedıgım zamanlarda bıle yemın edıyorum bakmadım bakanın allah cezasını versın benım için senden güzeli yok derdi..
bizim sorunumuz hep afedersiniz it dalaşı..sen onu dedın yok ben bunu dedım aklı olan bunu demez yok nıye aglıyosun sen nıye aglatıyosun,vay efendım nıye orda öyle dedın bunu düşünmen gerekırdı vs vs..elle tutulur bi konumuz olmadı hiç..sebep olarak..ama şuda var bana göre o dururp dururken daha çok olay çıkardı.bişeylere takılma ve çenesini tutamama huyu var ve gereksiz bir özgüveni..
son konuda şu,zaten geçen perşembeden atışmalıyken pazar sabahı barışmışken benım bı arkadasımın dogumgününüe gittik orda cok eglendık dosta düşmana bakın bız mutluyuz harıkayız gibi bi duruşumuz oldu.sonrasında dönerken arkadasımın ettıgı bı lafa takıldı.şöyleki:kız arkadasım bana sen akşamları evde de rahat sıgara içebıldıgın için bırakman daha zor olur demıstı.bu lafı ettı arabada durduk yerde ve bak arkadasın sana iradesız dedi bu senın gururuna dokunmuyomu biri bana böyle diycek varya anında bırakırım ben dayanamam böyle iradesiz gözükmeye falan diye basladı bende o bana hakaret etmedı kendınce bı yorum yaptı hem bız daha sabah barıstık lutfen konu açıp büyütüp olay çıkmasın susalım dedım.sonra işte her dedıgımı yanlıs anlıyosun ben senle konuşamayacakmıyım,ben bagırdım o bagırdı evın önüne geldık yokk ya olmuyo ayrılalım bız dedı bende evet ayrılalım dedım ındım arabadan.ozamandan buzamana konuşmuyoruz işte..