- 20 Eylül 2017
- 950
- 1.360
- 63
- Konu Sahibi Deli_zambak
-
Başak galiba temizlik den etkilenmesini ancak bu aciklarAilesine bağımlı olan, sürekli bilgisayarda oynayan kendi canı istediğinde sizinle ilgilenen kısaca birlikte olan sürekli yalan söyleme alışkanlığı olan ve tam tersi her ne olursa olsun dürüst olan, kendi ayakları üstüne duran, biraz daha otoriter olan ve gezmeyi çok seven iki kişinin evliliği yürür mü?
Bu arada yazdıklarımı okuyunca kendime niye evlendin diye sormadan edemedim.
NOT:Evleneneli 1 yila yakin oldu basbasa romantik bir yemek yediğimiz yok. Hemen yer pc başına dırdırla benle ilgilenir anca
Ahh ahhh sevgili iken ne kadar da mutluyudum. Acaba nasıl olsa toplum baskısından boşanamaz diye mi umursamıyor ya da sevmiyor kızlar
İnanın gözünün içine sevgi ile baktıgım adamı hiç özlemiyorum. İlgisizlik ve sevgisizlik bu hale getirdi.
Toplumda boşanan kadına kötü gözle bakılıyor ama ben çok mutsuzum. Acaba beklentilerim mi çoktu benim. Hatalı olan ben miyim acaba. Nasıl bir yol izlenmeli ki sevilmek umursanmak, tatlı söz, sevgi ile bakan iki çift göz istiyorum çok mu bu istekler acaba...
Cinsellikten de soğudum bana sen ace kok evi temizle ben daha çok arzuluyorum seni dedi gecelik de giyme dedi. (ki ben parfüm kullanıp gece kıyafeti giymeyi çok severim.)
zate sevişme dahil 15.20 dk sürmez bile ortalama 2.3 dakikada gider ki daha kısa surede bittiği çok olur. Tatmin olmadığım için de suçlar ona ayak uyduracakmışım uyumlu olmam lazımmıs bla bla. Hep ayak uydurması gereken benim onun için yaşadığım şehri değiştirdim yetmemiş kendimi geliştirip olgun olmalıymışım. O çok mükemmelmis öyle diyor. (Ailesi ile ilgili de çok sıkıntım var da girmek istemiyorum o toplara)
Ne yapsın bu deli kız. Tecrübeli bayanlar akıl verin.
Bu kız resti çekmeli, adam kendini toparlamıyorsa da boşanmalı, işler oturmadan da kesinlikle çocuk yapmamalıAilesine bağımlı olan, sürekli bilgisayarda oynayan kendi canı istediğinde sizinle ilgilenen kısaca birlikte olan sürekli yalan söyleme alışkanlığı olan ve tam tersi her ne olursa olsun dürüst olan, kendi ayakları üstüne duran, biraz daha otoriter olan ve gezmeyi çok seven iki kişinin evliliği yürür mü?
Bu arada yazdıklarımı okuyunca kendime niye evlendin diye sormadan edemedim.
NOT:Evleneneli 1 yila yakin oldu basbasa romantik bir yemek yediğimiz yok. Hemen yer pc başına dırdırla benle ilgilenir anca
Ahh ahhh sevgili iken ne kadar da mutluyudum. Acaba nasıl olsa toplum baskısından boşanamaz diye mi umursamıyor ya da sevmiyor kızlar
İnanın gözünün içine sevgi ile baktıgım adamı hiç özlemiyorum. İlgisizlik ve sevgisizlik bu hale getirdi.
Toplumda boşanan kadına kötü gözle bakılıyor ama ben çok mutsuzum. Acaba beklentilerim mi çoktu benim. Hatalı olan ben miyim acaba. Nasıl bir yol izlenmeli ki sevilmek umursanmak, tatlı söz, sevgi ile bakan iki çift göz istiyorum çok mu bu istekler acaba...
Cinsellikten de soğudum bana sen ace kok evi temizle ben daha çok arzuluyorum seni dedi gecelik de giyme dedi. (ki ben parfüm kullanıp gece kıyafeti giymeyi çok severim.)
zate sevişme dahil 15.20 dk sürmez bile ortalama 2.3 dakikada gider ki daha kısa surede bittiği çok olur. Tatmin olmadığım için de suçlar ona ayak uyduracakmışım uyumlu olmam lazımmıs bla bla. Hep ayak uydurması gereken benim onun için yaşadığım şehri değiştirdim yetmemiş kendimi geliştirip olgun olmalıymışım. O çok mükemmelmis öyle diyor. (Ailesi ile ilgili de çok sıkıntım var da girmek istemiyorum o toplara)
Ne yapsın bu deli kız. Tecrübeli bayanlar akıl verin.
başak burcu olan benim o boğa :)Başak galiba temizlik den etkilenmesini ancak bu aciklar
Yerli malıNeden ACE'de , Domestos değil? Enteresan bir eşiniz var. :)
ben kötü gözle bakmıyorum ama işte ailelerimiz bizim gibi düşünmüyor malesef :)Yerli malı
Ya "kendi ayakları üzerinde durabilen Türk kadını" da, boşanana kötü gözle bakılıyor diyorsa hala...
Bari evliliğime renk katar diye çocuk doğurmayın bişeyler düzelmeden.
ben kötü gözle bakmıyorum ama işte ailelerimiz bizim gibi düşünmüyor malesef :)
ben zaten 30 yaşında bir çocuğa bakamıyorum, ikinci hiç yok aklımda şimdiden adam benim çocuğuma annem bakacak ona oda yapcam bu evde diyip duruyor. Keske anasının evinde kalaydı da hiç evlenmese idi. Bekar daha rahattı kafam ruh eşimi bulacağını hayal ederdim, hayali bile güzeldi.
Belki de benim ruhum da öküzdür, bu denk geldiğine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?