Aramızda uyum var mı?

Deli_zambak

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2017
950
1.360
63
Ailesine bağımlı olan, sürekli bilgisayarda oynayan kendi canı istediğinde sizinle ilgilenen kısaca birlikte olan sürekli yalan söyleme alışkanlığı olan ve tam tersi her ne olursa olsun dürüst olan, kendi ayakları üstüne duran, biraz daha otoriter olan ve gezmeyi çok seven iki kişinin evliliği yürür mü?
Bu arada yazdıklarımı okuyunca kendime niye evlendin diye sormadan edemedim.

NOT:Evleneneli 1 yila yakin oldu basbasa romantik bir yemek yediğimiz yok. Hemen yer pc başına dırdırla benle ilgilenir anca
Ahh ahhh sevgili iken ne kadar da mutluyudum. Acaba nasıl olsa toplum baskısından boşanamaz diye mi umursamıyor ya da sevmiyor kızlar
İnanın gözünün içine sevgi ile baktıgım adamı hiç özlemiyorum. İlgisizlik ve sevgisizlik bu hale getirdi.
Toplumda boşanan kadına kötü gözle bakılıyor ama ben çok mutsuzum. Acaba beklentilerim mi çoktu benim. Hatalı olan ben miyim acaba. Nasıl bir yol izlenmeli ki sevilmek umursanmak, tatlı söz, sevgi ile bakan iki çift göz istiyorum çok mu bu istekler acaba...
Cinsellikten de soğudum bana sen ace kok evi temizle ben daha çok arzuluyorum seni dedi gecelik de giyme dedi. (ki ben parfüm kullanıp gece kıyafeti giymeyi çok severim.)
zate sevişme dahil 15.20 dk sürmez bile ortalama 2.3 dakikada gider ki daha kısa surede bittiği çok olur. Tatmin olmadığım için de suçlar ona ayak uyduracakmışım uyumlu olmam lazımmıs bla bla. Hep ayak uydurması gereken benim onun için yaşadığım şehri değiştirdim yetmemiş kendimi geliştirip olgun olmalıymışım. O çok mükemmelmis öyle diyor. (Ailesi ile ilgili de çok sıkıntım var da girmek istemiyorum o toplara)
Ne yapsın bu deli kız. Tecrübeli bayanlar akıl verin.

Başak galiba temizlik den etkilenmesini ancak bu aciklar

Klasik büyümemiş erkek işte, sorumluluktan kaçan, salt erkek olduğu için her konuda haklı olduğunu düşünen, bencil bir ergen gibi...

3 dk nedir allasen? 3 dakikada insan tuvaletten bile çıkamaz ki sevişip bitirsin.
Bi de "Bana uyacaksın" diyor, şaka gibi. "Tamam tatlım, kendime bi on-off düğmesi taktırıp geliyorum!" demek lazım.

Çekilir dert değil ya.

Ace mı:) evi temizle her yere ace dök sonra al hayatım evi senin için temizledim kendini tatmin edebilirsin diyip çıkardım bavulumla
Pes doğrusu. Kendini ace ile yıkamanı da ister yakında...

uyum sıfır, adam evine hizmetçi yatağına eş aramış. pc başında sürekli kendini düşünen bir adamla ömür geçmez çocuk yoksa boşayın gitsin.

Bu kız resti çekmeli, adam kendini toparlamıyorsa da boşanmalı, işler oturmadan da kesinlikle çocuk yapmamalı

Ace kok cumlesini tam 4 kere okudum anlayamadım
Domestos olsa neyse

Bence boşanın.valla kolay kolay demem ama cekilecek bir yanı yok. Oda bilgisayariyla evlensin ot gibi yaşasın.bosverin.

ace kokusuyla ilgili bir fantazisi var galiba skandall

Ahhh kızlar bosancam bu gidişle zaten ama iste aile yok yuvana sahip çık yok yuva kolay kurulmuyor, daha iyisi mi gelecek diyorlar da diyorlar :) ben zaten kendimi evli gibi hissetmiyorum
Sevgili iken göz göze diz dize dışarda bütün gün gezip dolaşırdık. Sanırım kandırmak için ki okumuş etmiş adam bu kadar ergen ve odun olacağını hiç tahmin etmemiştim çok beyefendi, kibar, olgundu. Herkes hayran kalırdı turnayı gözünden vurmuşsun diyen bile çok oldu. ..
Ama adam başka çıktı evlenince bir de nasıl olsa gidemez özgüveni ile kazandığım parayı bile senden alıp biriktireceğim demişiliği var ben yapamazmışım, bu yaşıma kadar üni den sonra kendi paramı kendim kazanıp yaşadım halbuki, psikolojik, cinsel şiddet de olunca deli kızın kafa iyice uçtu gitti.
Rabbim bir an önce kurtulmamı nasip etsin. Yine de vardır bir hayır diye teselli ediyorum kendimi duaya ihtiyacım var hakkımda hayırlısı olsun inş bir an önce...

Yerli malı

Ya "kendi ayakları üzerinde durabilen Türk kadını" da, boşanana kötü gözle bakılıyor diyorsa hala...

Bari evliliğime renk katar diye çocuk doğurmayın bişeyler düzelmeden.
ben kötü gözle bakmıyorum ama işte ailelerimiz bizim gibi düşünmüyor malesef :)
ben zaten 30 yaşında bir çocuğa bakamıyorum, ikinci hiç yok aklımda şimdiden adam benim çocuğuma annem bakacak ona oda yapcam bu evde diyip duruyor. Keske anasının evinde kalaydı da hiç evlenmese idi. Bekar daha rahattı kafam ruh eşimi bulacağını hayal ederdim, hayali bile güzeldi.
Belki de benim ruhum da öküzdür, bu denk geldiğine göre

Haha çok sevimlisiniz ya
Ben uyum tanesi bile göremedim ne yazık ki,bilemedim siz ne yaparsınız.Çok ciddi bir konuşma yapmanız gerek,anlarsa ne iyi anlamazsa da yolunuza bakmalısınız bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…