- 29 Ağustos 2014
- 5.240
- 17.574
- 448
- 33
- Konu Sahibi Deli_zambak
Ace meselesine değinmiyorum bile. Neden bu öküzü besliyosun hala?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşver aileyi falan, alışırlar. Kimsenin kafası rahat olsun diye kendi hayatından taviz verme.ben kötü gözle bakmıyorum ama işte ailelerimiz bizim gibi düşünmüyor malesef :)
ben zaten 30 yaşında bir çocuğa bakamıyorum, ikinci hiç yok aklımda şimdiden adam benim çocuğuma annem bakacak ona oda yapcam bu evde diyip duruyor. Keske anasının evinde kalaydı da hiç evlenmese idi. Bekar daha rahattı kafam ruh eşimi bulacağını hayal ederdim, hayali bile güzeldi.
Belki de benim ruhum da öküzdür, bu denk geldiğine göre
Domestos olsa normal bir eş mi olacaktıNeden ACE'de , Domestos değil? Enteresan bir eşiniz var. :)
tatlı dille çok anlatmaya çalıştım ama anlamadı ya da isine gelmiyor aynen dediginiz gibi birşey sanıyor sevişmek gereksiz geliyor adama sonra da yine ben kadınlığını yapamayan oluyorum o soğuyan taraf oluyorAdamın sevişmek sandığı şey kendini bekarken tatmin etme biçimi. Kadınların fizyolojisinden bihaber hödük..
Bu evlilik değil ki. Siz onun her işini göre birisiniz sadece..
Bu erkekler nasıl bu kadar özgüven bombası oluyor yahu? Aşısı falan mı var bunun bir kaç doz?![]()
29 30 yaşında ama iste :)Adam kaç aylık hanımefendi?
bu konuda konuştuğumda ben de olmuyorum ne gerek var diyor zaten sürekli annem gibi yemek yapamıyorsun deyip duruyor anlamıyorum bu adam benle niye evlendi annesi ile uzaktan yakından alakam yok neyse artik yaptık bir hata döneceğiz mecburen bu hayattan yoksa stresten ve mutsuzluktan saçlarım döküle döküle kel kalacağım :)Eşiniz çocukken domestos yoktu annesi ace kullanıyorsa demek anne figürü eş figürü aynı demek ki. Sigmund Freud amcaya havale edin eşinizi.
Kadın ruhundan da anlamaz bunlar , çoğunda deneyim de yok , kendileri boşalıyor ya kadın orgazm olmuş mu olmamış mı ne önemi var ayol ? Annesinin zamanında orgazm mı vardı afedersin orgazm da neymiş tövbe de kadın !!![]()
o kadar haklısınız ki ben de öyle yetiştirildim ilk deneyimim eşimle oldu ama 1 yıl oldu hala kendimi kadın gibi hissedemedim resmen para vs.çıkarı için evlenmiş kendimi çirkin de görmem ama eleştire eleştire özgüven kalmadı ama boşanmaktan çare yok ailemi ikna ederim onlar verdiğim kararın arkasında olur, işte ben anlamayamadım, biraz kendime bu yüzden kızıyorum, tecrübe oldu bana en azından böyle tiplere kanmam inş rabbim büyükSiz otuz yaşınıza kadar kendi ayaklarınız üzerinde gelmissiniz, kendi paranızı kazanmışsiniz... Daha da kimseye hesap vermemeniz lazım.
Aileniz laf mı ediyor? Onların yanına taşınmayin siz de! İlle de boşanır bosanmaz baba evine sığınırım diyorsanız ailenize blöf yapın; 'ben bu adamı çekemiyorum. Ya arkamda durursunuz ailem olarak, beraber oluruz. Ya da kendim eve çıkar , başımın çaresine bakarım. Siz de bosandigimi konu komşudan duyarsiniz' de
Bu adam tam bir asalak. Çekilecek cile değil. Bir de kutsal annesi var ,çocuğunuza da o bakacak...
Oldu canım
Bu adam ne size saygı duyuyor ne evliliğine
Karar sizin, ya şimdi basın tekmeyi
Ya da yıllar geçsin, yedi duvelden gelen çocuk baskılarıyla (belki de kaza kurşunuyla) çocuklarınız olsun, sonra da 'cocuklarim için katlanıyorum' diye ağlayan ezik anne profiline geçin.
Karar sizin
* Evlilik öncesi ilişkiye karşı çıkanlara gelsin bu konu. Denemeden alınca işte boyle önsevişme bilmeyen, aşk yaşamayı kerkinmek zanneden, işini de 3 dakikada bitiren adamlara denk gelebiliyorsun!
Ilk esim bana bir gun annem senden daha guzel yemek yapiyor dedi durup dururken ( ki ayila bayila yerdi , guzel yemek yaptigimi herkes bilir )bu konuda konuştuğumda ben de olmuyorum ne gerek var diyor zaten sürekli annem gibi yemek yapamıyorsun deyip duruyor anlamıyorum bu adam benle niye evlendi annesi ile uzaktan yakından alakam yok neyse artik yaptık bir hata döneceğiz mecburen bu hayattan yoksa stresten ve mutsuzluktan saçlarım döküle döküle kel kalacağım :)