- 12 Mart 2015
- 750
- 363
- Konu Sahibi kaymerikaa
kızlar ben daha yedi aylik evliyim. sunu diyebilirim ki esime karsi artik zerre bisey hissetmiyorum. bi yil sevgili bi ay nisanli iki yillik gecmisimiz var. Aslında nisanliyken basladim ondan sogumaya. ama cok abartmadim cok gorusemiyorduk ona bagladim. simdi evlendik ama ben cok mutsuzum. icimde bi öküz oturuyor sanki oyle sıkıntı var kalbimde. dusunebiliyormusunuz esimin yaninda oturmak istemiyorum. ise giderken gelirken oper o zamanlar kendmi geri atıyorm cesitli yalanlarla . simdi ise gitti yarin sabah gelecek uyanik oldgum halde kalkip yolcu etmedim canim istemedi cunki. simdi bosan ona da aci cektirme kendine de diyeceksiniz. cok düşündüm bunuda. kendisinede soyledim . ama kabul etmedi hic bi sekilde benden ayrilmayacagni sabredelim biraz duzelir hersey daha alisamadin evlilige diyor. napacagmi bilmiyorum. bosan kimseye aci cektirme diyeceksiniz. onuda denedim ben hic bi sekilde bosanmam seviyorum sen daha evliliğe alisamadin ondan boylesin dedi. duzelecek hersey sabret diyor baska bise demiyor. gizlemedim acik acikda soyledim herseyi.