Aramizdaki farklilik korkutuyor :(

Konu basliginiz farkliliklarinizdan yakiniyor oysa ortada bir suru sorun varken siz 'asik olup ezilmektense mantikli davranacagim' diyorsunuz... Bu cumle size evlilik kosullarini dort dortluk saglayan, aranizda her manada uyum bulunan ve sartlarin harika oldugu sadece buyuk bir ask hissedilmeyen adamlar icin kullanilir... Sizin durumunuz biraz farkli...

Cocugun en buyuk artilarindan biri sizi kirmaktan korkmasiymis... Bizim duyunca diken diken oldugumuz sartlara sahip, asker kacagi bir cocuk kendisine asik olmadigi halde onunla evlenmeye hazir bir kiz bulmus, ustelik kiz bu yaptiginin mantikli oldugunu dusunuyor, bu cocuk neden kirsin sizi? Ne yasadiniz, hangi durumda sert ciktiniz da sevgiyle karsilik verdi size ki bu sartlarda size iyi davransin zaten... En harika, maddi manevi evlilige hazir adamlar bile kizi ikna edene kadar her seye 'peki' der evlendikten sonra bir cogu degisirken siz bu cocuga kosulsuz guveniyorsunuz, oyle yapacagini hic sanmam ama basina tac etsin sizi oysa muhtemelen ilk icraatlerinden biri herkesin basinin kapali oldugu ailesinde sizin evlilik oncesi bu konuda itiraz istememenize tamam diyen adamin itiraz etmesi olacak, burada cok daha makul adamlarin aynisini yaptigini okur, hayatta da gorursunuz... Yazdiklarinizi okuyup 'tam da evlenilecek cocuk' diyecek bir kadin oldu mu bilmiyorum, siz diyorsunuz, bir zahmet anlayisli olsun o da...

Mantikli yaklasiminizi birkac yerde yinelemissiniz ama yasiniz itibariyle tecrubesizsiniz ve bugun size cok mantikli gelen yarin sacma gelecek... Hakkinizda hayirlisi...

Kendisini seviyorum ama bu gibi konular yuzunden ileri gitmeye korktum hep. O yuzden aşık degilim dedim.körkütük aşka inanmayan yapida bi insanim zaten

Bence ileride gitme zaten. Baksana körkütük aşka inanmam zaten diyorsun. Hani ayrilsanda yıkılmazsin seni cok fazla etkilemez sanırım. Bnde daha önce aile yapima hiç uymayan aileme nasl kabul ettirirm diye düşündüğüm biriyleydim. Sonra bir şekilde ayrıldık. Zamannda üzüldüm ama iyiki de ayrılmışm. Şu anda gerçekten aileme de bana uygun birini buldum çok da mutluyuz bir yılımz olacak yakında. Yani karşına çok kısmet çıkar aceleci olma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bana göre bu ilişkinin elle tutulur bir yanı yok ki... siz mantık evlilği diyorsunuz yaa okuduklarımda mantık bile göremedim ben..
kısa bir sürede bu adamın dediklerine nasıl inanabiliyorsunuz??

Konu basliginiz farkliliklarinizdan yakiniyor oysa ortada bir suru sorun varken siz 'asik olup ezilmektense mantikli davranacagim' diyorsunuz... Bu cumle size evlilik kosullarini dort dortluk saglayan, aranizda her manada uyum bulunan ve sartlarin harika oldugu sadece buyuk bir ask hissedilmeyen adamlar icin kullanilir... Sizin durumunuz biraz farkli...

Cocugun en buyuk artilarindan biri sizi kirmaktan korkmasiymis... Bizim duyunca diken diken oldugumuz sartlara sahip, asker kacagi bir cocuk kendisine asik olmadigi halde onunla evlenmeye hazir bir kiz bulmus, ustelik kiz bu yaptiginin mantikli oldugunu dusunuyor, bu cocuk neden kirsin sizi? Ne yasadiniz, hangi durumda sert ciktiniz da sevgiyle karsilik verdi size ki bu sartlarda size iyi davransin zaten... En harika, maddi manevi evlilige hazir adamlar bile kizi ikna edene kadar her seye 'peki' der evlendikten sonra bir cogu degisirken siz bu cocuga kosulsuz guveniyorsunuz, oyle yapacagini hic sanmam ama basina tac etsin sizi oysa muhtemelen ilk icraatlerinden biri herkesin basinin kapali oldugu ailesinde sizin evlilik oncesi bu konuda itiraz istememenize tamam diyen adamin itiraz etmesi olacak, burada cok daha makul adamlarin aynisini yaptigini okur, hayatta da gorursunuz... Yazdiklarinizi okuyup 'tam da evlenilecek cocuk' diyecek bir kadin oldu mu bilmiyorum, siz diyorsunuz, bir zahmet anlayisli olsun o da...

Mantikli yaklasiminizi birkac yerde yinelemissiniz ama yasiniz itibariyle tecrubesizsiniz ve bugun size cok mantikli gelen yarin sacma gelecek... Hakkinizda hayirlisi...

Dedikleriniz cok dogru.askerlik meselesi benim icinde korkunc bisey ama kendi seve seve gidiyo zoraki degil. Kapanma konusu 1kere acildi ondada ailemin yaninda dikkat et yeter dedi daha ilerisi yok.sevgili olmadan once 3 ay beraber calistik yeri geliyo esorfman tsortle gdiyodm yeri geliyo dar bluz,makyaj.ailesi biraz el bebek gul bebek yetistirmis. Kendi calistigiyla kendine araba almis ama babasinda duruyo gerekmedikce almiyo.sorun dedigim hersey cozuluyo aramizda ama aile kismi korkutuyo beni. En basiti kürt dügunlerini goruyoruz istedigi parca calmadi diye adam öldürenler var. Ne olursa olsun ben cok isterim birbirimize gidip gelmeyi. Annemleri alipkaynanama gitmeyiyada iki tarafi ayni anda yemege cagirmyi. Kalabalik aileyi cok severim

bana göre bu ilişkinin elle tutulur bir yanı yok ki... siz mantık evlilği diyorsunuz yaa okuduklarımda mantık bile göremedim ben..
kısa bir sürede bu adamın dediklerine nasıl inanabiliyorsunuz??
Ikimizin arasinda bi problem yok. Sadece aile acisindan tereddutlerim var.evlendikten sonra degisip ailesinin dedigini mi dinler yoksa tanidigim gbi mi kalir bilemiyorum

Dedikleriniz cok dogru.askerlik meselesi benim icinde korkunc bisey ama kendi seve seve gidiyo zoraki degil. Kapanma konusu 1kere acildi ondada ailemin yaninda dikkat et yeter dedi daha ilerisi yok.sevgili olmadan once 3 ay beraber calistik yeri geliyo esorfman tsortle gdiyodm yeri geliyo dar bluz,makyaj.ailesi biraz el bebek gul bebek yetistirmis. Kendi calistigiyla kendine araba almis ama babasinda duruyo gerekmedikce almiyo.sorun dedigim hersey cozuluyo aramizda ama aile kismi korkutuyo beni. En basiti kürt dügunlerini goruyoruz istedigi parca calmadi diye adam öldürenler var. Ne olursa olsun ben cok isterim birbirimize gidip gelmeyi. Annemleri alipkaynanama gitmeyiyada iki tarafi ayni anda yemege cagirmyi. Kalabalik aileyi cok severim

Biraz abartmissiniz ben kurt olmasini istemiyorsaniz ayrilin kimse silah zoruyla evlenmiyor ki esim kurt 9 kardesler kimse arayip sormaz beni kimsede karismadi dugunumude istedigim gibi yaptim kimse vurulmadi bakis acinizi genisletin tavsiyem yada bu kuruntulara kapilip on yargi ile tanismayin zararli cikarsiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yasiniz cok kucuk daha evlenmek icin. Bu ne acele. En buyuk hatalar bu yasta yapilir. Irkindan dolayi ayirmak yanlis tabi. Ama eger ailesi modern ve egitimli bir aile degilse. Istanbulda dogup buyuyen bir insanin uyum saglamasi cok zor. Ben arkadasimin evliliginde gordum. Ayni sizin sartlari tasiyordu.cogu erkek evlenmeden herseye evet der ama evlenince hersey tersine doner. Onun icin cok dikkatli olmalisiniz. Hemde bu yasta. Benim anlamadigim ne bu evlilik hastaligi kucuk yasta. Evliligi evcilikmi saniyorsunuz.

Ikimizin arasinda bi problem yok. Sadece aile acisindan tereddutlerim var.evlendikten sonra degisip ailesinin dedigini mi dinler yoksa tanidigim gbi mi kalir bilemiyorum

size sadece şunu söyleyebilirim evlilikte herşey değişiyor, size şimdi verilen vaatlerin hepsi imzayı attığınız anda unutuluyor.. bu kadar boşanma olayı neden kaynaklanıyor sanıyorsunuz...
evliliği flört dönemi ile karıştırmayın...

Kızlar yeni tanıştığım biri var. ''Kusura bakmayın kullandığım cümleler icin''
Kendisi kürt yaşam tarzımız aile ve akraba ilişkilerimiz farklı. Farkli derken benim alışık oldugum gibi degil.bende doguluyum ama dogma büyüme istanbulluyum.askerligini yapmamis 6aydir kaçak. Gitmezsen evlenmem dedim.bayramdan sonraki hafta muayene olcak.(onuda ben soyledim bayramdan sonra diye ailesi ile vakit geçirmesi için)
6 erkek kardeşler 4ü evli 1i küçük. Babalarinin bir dairesi var. Abilerim hakkini aldi orasi benim dedi ama babasının baska dairesi yok. Bende evlenince çalışıp alırız dedim.daha ailesini tanimiyorum beraber yasar miyiz dedi bende dusunmedigimi soyledim yinede kabul etti.rahat yasamaya alisik oldugum icin anlaşamam diye istemedim. Aşık degilim ama onunla rahat edebilcegimi düşünüyorum. Ama aklimda hep soru işareti var. Memleketinden dolayi.annem babam kabul eder ama hicbir amcam halam teyzem kabul etmiycek

Konunun kurtlukle alakasi yok arkadasim , her kurt asker kacagi degildir ama senin erkek arkadasin hem asker kacagi hemde ayni evde yasamak istiyor ustelik sende kabul ediyorsun sonrada acaba ailem memleketinden dolayi istermi ? Yahu oncesinde sen su asker kacagi meselesni cozde sonra memleket meselesine donersin .

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Konunun kurtlukle alakasi yok arkadasim , her kurt asker kacagi degildir ama senin erkek arkadasin hem asker kacagi hemde ayni evde yasamak istiyor ustelik sende kabul ediyorsun sonrada acaba ailem memleketinden dolayi istermi ? Yahu oncesinde sen su asker kacagi meselesni cozde sonra memleket meselesine donersin .

iphone dan kadinlar kulubu araciligiyla gonderilmistir

Bayramdan hemen sonraki gun gidiyo zaten.

Bence ileride gitme zaten. Baksana körkütük aşka inanmam zaten diyorsun. Hani ayrilsanda yıkılmazsin seni cok fazla etkilemez sanırım. Bnde daha önce aile yapima hiç uymayan aileme nasl kabul ettirirm diye düşündüğüm biriyleydim. Sonra bir şekilde ayrıldık. Zamannda üzüldüm ama iyiki de ayrılmışm. Şu anda gerçekten aileme de bana uygun birini buldum çok da mutluyuz bir yılımz olacak yakında. Yani karşına çok kısmet çıkar aceleci olma.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
[/QUOT ama birilerini tanımak için zaman gerekiyor yinede şu an birlikte olduğun kişi ile devam ediyormusun hala mesela

Bacım sen almiycaksan ben talibim bu çocuğa,öyle hayirli bi kısmet bir daha bulunmaz, sakın kaçirma,hatta askerliği felan da boşverin nasilsa ailecek muaf ilan etmişler kendilerini ,hiç gerek yok ısrar etme bence de ben şeyi anlamadim; bu ailenin erkeklerinin hiç mi bi vergi dairesine,ne bileyim bi devlet kurumuna ,bi sgk ya işleri düşmemiş,hiç mi gbt ye denk gelmemişler, kurumsal işletmeleri geçtim, bugün bi pizzaciya kurye olmak isteseniz önce askerlik soruluyor, ne iş yaparlar da hiç yakalanmamislar,1,2 değil 6 kardeş diyorsun?gerçi sen uyusturucu veya kadın ticareti yapiyor olsalar onu da hoş karşiliycak gibisin ya neyse, iyi düşün yine de...

Pek hayirli bir gelecek vaadetmiyor sanki bu koca adayi.İyi düşünün.

2 senedir taniyorum ama ozellikle bulusup cay icelim oraya gdelim buraya gdelim dedigim biri degildi. Karsilasnca naber nasilsindan ibaretti. Ailesi de anlattigi kadariyla iyiler. Bana ters dusen bisey yok ama aklimda hep bi memleketiyle ilgili kotu dusunceler olusunca korktum.yaklasik 4 aydir konusuyoruz ama sevgili degildik.sadece telefonda.simdide askere gdicek. Sartlarimdan biri de dogal olarak buydu.sevmesine seviyorum ama deli gibi asik degilim. Daha dogrusu aşkın öldüğü düşüncesindeyim.belki de bu yuzden aşk olmasa da evlenilebilir diye düşünüyorum
Daha çokk küçüksün 20 yaş nedir ki. Ve karşında ki adam bu anlattıklarına göre resmen yabancı ne evliliği lütfen mantıklı ol. Pardon adam dedim ama oda çocuk daha. Ya gerçekten hiç mi düşünemiyorsun :(

Back
X