- 16 Ocak 2014
- 956
- 894
- 53
- Konu Sahibi Sihirlidegnek
Bu aralar islerimin yogunlugundan esime fazla Zaman ayiramiyorum. Sadece aksamlari 1-2 Saat beraber koltukta oturdugumuz oluyor , bu Zaman dilimdede esim genellikle mac izler veya playstation oynar vs., cünkü benim sohbet edebilecek kadar bile enerjim kalmamis oluyor 
Aramizda ister istemez bir sogukluk olustu ve bunun nedenide malesef benim.
Esim her isime kosar, her konuda yardimci, neredeyse hep alttan alanda odur.
Günde 7 Saat calisiyorum, esim vardiyeli calisiyor (bir hafta öglenci bir hafta sabahci).
Sabahci oldugunda beraber isten geldikten sonra beraber yemek yapip yiyoruz, ben bulasiklari hallederken esimde masayi topluyor, cay demliyor vs..
Öglenci oldugu zamanlarda ise yemek yapmiyorum, genellikle kek veya Pasta türü seyler yapiyorum ki esim gece isten geldikten sonra yesin.
Ben esimle aramizda olusan soguklugu kaldirmak istiyorum, ama bunu nasil yapabilirim bilmiyorum
Fikirlerinizi bekliyorum

Aramizda ister istemez bir sogukluk olustu ve bunun nedenide malesef benim.
Esim her isime kosar, her konuda yardimci, neredeyse hep alttan alanda odur.
Günde 7 Saat calisiyorum, esim vardiyeli calisiyor (bir hafta öglenci bir hafta sabahci).
Sabahci oldugunda beraber isten geldikten sonra beraber yemek yapip yiyoruz, ben bulasiklari hallederken esimde masayi topluyor, cay demliyor vs..
Öglenci oldugu zamanlarda ise yemek yapmiyorum, genellikle kek veya Pasta türü seyler yapiyorum ki esim gece isten geldikten sonra yesin.
Ben esimle aramizda olusan soguklugu kaldirmak istiyorum, ama bunu nasil yapabilirim bilmiyorum

Fikirlerinizi bekliyorum