Aramizdaki sogukluk

Sihirlidegnek

Cok Sükür Bin Sükür
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
956
894
53
Bu aralar islerimin yogunlugundan esime fazla Zaman ayiramiyorum. Sadece aksamlari 1-2 Saat beraber koltukta oturdugumuz oluyor , bu Zaman dilimdede esim genellikle mac izler veya playstation oynar vs., cünkü benim sohbet edebilecek kadar bile enerjim kalmamis oluyor :KK35:

Aramizda ister istemez bir sogukluk olustu ve bunun nedenide malesef benim.
Esim her isime kosar, her konuda yardimci, neredeyse hep alttan alanda odur.

Günde 7 Saat calisiyorum, esim vardiyeli calisiyor (bir hafta öglenci bir hafta sabahci).
Sabahci oldugunda beraber isten geldikten sonra beraber yemek yapip yiyoruz, ben bulasiklari hallederken esimde masayi topluyor, cay demliyor vs..
Öglenci oldugu zamanlarda ise yemek yapmiyorum, genellikle kek veya Pasta türü seyler yapiyorum ki esim gece isten geldikten sonra yesin.

Ben esimle aramizda olusan soguklugu kaldirmak istiyorum, ama bunu nasil yapabilirim bilmiyorum:KK43:

Fikirlerinizi bekliyorum

edit: enerjiniz yokmuş atlamışım :)

bir süre program yapın.. mesela akşam bir film açıp beraber izleyin.. akşam eve gelmeden dışarda buluşup yemek falan yeseniz beraber güzel vakit geçirmiş falan olursunuz

Aslında yedi saat çalışmak uzun değil. İşiniz bedenen yapılacak bir şey mi? Neden bu kadar yoruluyorsunuz? Belki kan değerlerinizde falan düşüklük vardır.

edit: enerjiniz yokmuş atlamışım :)

bir süre program yapın.. mesela akşam bir film açıp beraber izleyin.. akşam eve gelmeden dışarda buluşup yemek falan yeseniz beraber güzel vakit geçirmiş falan olursunuz

bir kac kere film izlemek istedik ama ben daha yarisina gelmeden uyuyalimmi demistim :( esimde artik pek film izlemek istemiyor sanirim.

Arada disarda bulusup yemek yiyoruz veya o hadi bugün yemek yapmayalim disarda yiyelim diyor öylelikle cikiyoruz.

bana her sarildiginda sIkIlIyorum sanki, her öpmek istediginde sonra diyorum böyle böyle uzaklastirdim onu kendimden..

İnsanın birlikte güzel zaman geçirmesi için öyle deli gibi enerjiye ihtiyacı yok bence. Şöyle yan yana 15 dakika uzanın, birbirinize sevgi gösterin, gününüzü anlatın, ne bileyim saçınızı okşayın. Üstüne de birlikte bir şeyler için, bir dizi, bir film izleyin, izlerken ele ele tutuşun, birbirinize sokulun. Daha ne olsun... :KK76:İlle dışarı çıkalım, aksiyonlu gecelere akalım, zaman dediğin böyle geçirilir kafasında insanlar değilseniz, sakin geçirilecek akşamlar da ilişkiyi gayet güzel besleyebilir.

Aslında yedi saat çalışmak uzun değil. İşiniz bedenen yapılacak bir şey mi? Neden bu kadar yoruluyorsunuz? Belki kan değerlerinizde falan düşüklük vardır.

Yönetici asistaniyim, sanirim bedenen degilde ruhen yoruluyorm. Kan degerlerime baktirdim, normal ciktilar.

bir kac kere film izlemek istedik ama ben daha yarisina gelmeden uyuyalimmi demistim :KK43: esimde artik pek film izlemek istemiyor sanirim.

Arada disarda bulusup yemek yiyoruz veya o hadi bugün yemek yapmayalim disarda yiyelim diyor öylelikle cikiyoruz.

bana her sarildiginda sIkIlIyorum sanki, her öpmek istediginde sonra diyorum böyle böyle uzaklastirdim onu kendimden..
nasıl evlendiniz eşinizle.. ben bekarım gerçi. ama seviyorsan en önemlisi aşık isen neden sarıldığında sıkılasın ki..
yabancı diziler izleyin:) 1saat sürüyor.. kısa ve merak uyandırıyor..

İnsanın birlikte güzel zaman geçirmesi için öyle deli gibi enerjiye ihtiyacı yok bence. Şöyle yan yana 15 dakika uzanın, birbirinize sevgi gösterin, gününüzü anlatın, ne bileyim saçınızı okşayın. Üstüne de birlikte bir şeyler için, bir dizi, bir film izleyin, izlerken ele ele tutuşun, birbirinize sokulun. Daha ne olsun... :KK76:İlle dışarı çıkalım, aksiyonlu gecelere akalım, zaman dediğin böyle geçirilir kafasında insanlar değilseniz, sakin geçirilecek akşamlarda ilişkiyi gayet güzel besleyebilir.

birkac ay öncesine kadar söylediklerinizin aynisini yapiyorduk. Ama o bana neredeyse her yaklastiginda ben kendimi geri cektim, sorunda bu. Esimde araya mesafe koydu, eskisi gibi yanima yaklasmiyor :(

sanirim benim ona yaklasmam gerekiyor

bir kac kere film izlemek istedik ama ben daha yarisina gelmeden uyuyalimmi demistim :KK43: esimde artik pek film izlemek istemiyor sanirim.

Enerjinizin olmaması, eşinizin size sarılmasını öpmesini engellemek için geçerli bi sebep değil ki. Siz bunlardan sıkıldığınız için aranıza soğukluk girdi. Yoksa çok yorgunken bile birbirinizle temas halinde olsanız, ne biliyim 1 -2 saatlik bile olsa kucağınıza alıp eşinizin saçını okşasanız veya aynı şekilde o size yapsa, aranızdaki sevgiyi de ılık tutarsınız, soğuklukta girmez araya.

nasıl evlendiniz eşinizle.. ben bekarım gerçi. ama seviyorsan en önemlisi aşık isen neden sarıldığında sıkılasın ki..
yabancı diziler izleyin:) 1saat sürüyor.. kısa ve merak uyandırıyor..

severek evlendik :) asigim hala onda isteyken özlüyorum mesela yaninda olmak istiyorum, ama yaninda oluncada sıkıliyorum sanki.
yabanci diziler iyi fikirmis :) hangisini önerirsiniz mesela?

Enerjinizin olmaması, eşinizin size sarılmasını öpmesini engellemek için geçerli bi sebep değil ki. Siz bunlardan sıkıldığınız için aranıza soğukluk girdi. Yoksa çok yorgunken bile birbirinizle temas halinde olsanız, ne biliyim 1 -2 saatlik bile olsa kucağınıza alıp eşinizin saçını okşasanız veya aynı şekilde o size yapsa, aranızdaki sevgiyi de ılık tutarsınız, soğuklukta girmez araya.

gün icerisinde kendime ayirabildigim süre gercekten cok kisitli hatta hic yok diyebilirim, sanirim kendimle bas basa kalmak istiyorum bir kac Saat ama zamanim olmuyor.

haklisiniz benim bu tavirlarim yüzünden aramiza sogukluk girdi, ben kendimi uzaklastirdim..

birkac ay öncesine kadar söylediklerinizin aynisini yapiyorduk. Ama o bana neredeyse her yaklastiginda ben kendimi geri cektim, sorunda bu. Esimde araya mesafe koydu, eskisi gibi yanima yaklasmiyor :KK43:

sanirim benim ona yaklasmam gerekiyor
Onu sevdiğiniz halde, eşiniz de size ilgi gösterdiği halde bunu yapıyorsanız, hata ediyorsunuz. İnsan yorgun olabilir, her gün sarmaş dolaş zaman geçirmek istemeyebilir, gayet doğal. Ama bu bir süre sonra alışkanlık haline gelirse, sizdeki gibi bir mesafe sorunu ortaya çıkabiliyor. Lakin bu düzeltilemeyecek bir şey değil. Bir süre ilk adımları siz atın, onu özlediğinizi filan söyleyin, bence soğukluk filan kalmaz.

Bu arada çok fazla dizi tavsiye edebilirim, biz deli gibi izliyoruz çünkü. =) Ne tarzdan hoşlandığınızı söyleyin yeter.

ellerinizle itiyorsunuz eşinizi...

7 saat çalışmak çok değil ki? neden bu kadar düşük enerjiniz.

severek evlendik :) asigim hala onda isteyken özlüyorum mesela yaninda olmak istiyorum, ama yaninda oluncada sıkıliyorum sanki.
yabanci diziler iyi fikirmis :) hangisini önerirsiniz mesela?
game of thrones izledim ben.. her sezonda takip ederim.. ilk izlediğimde bu nebiçim sahneler dedim.. biraz açık sahneler var.. ama dizinin içine girince gözün o sahnelerden ziyade konuya odaklanıyor..

Onu sevdiğiniz halde, eşiniz de size ilgi gösterdiği halde bunu yapıyorsanız, hata ediyorsunuz. İnsan yorgun olabilir, her gün sarmaş dolaş zaman geçirmek istemeyebilir, gayet doğal. Ama bu bir süre sonra alışkanlık haline gelirse, sizdeki gibi bir mesafe sorunu ortaya çıkabiliyor. Lakin bu düzeltilemeyecek bir şey değil. Bir süre ilk adımları siz atın, onu özlediğinizi filan söyleyin, bence soğukluk filan kalmaz.

Bu arada çok fazla dizi tavsiye edebilirim, biz deli gibi izliyoruz çünkü. =) Ne tarzdan hoşlandığınızı söyleyin yeter.

banda dizi tavsiye edebilirmisin:)

yürüyüş yapın hem enerjinizi yerine getirir hem uykunuzu açar :)

yeni evlisiniz, çocuk yok.

bir sürü aktivite yapabilirsiniz :)

şu aralar puzzle almak istiyorum ama çocuktan dolayı yapabilir miyiz bilmiyorum.

eskiden kağıt oyunu oynardık. tavla oynardık.

en sevdiğimiz ise ileriye yönelik hayaller kurmaktı, hala öyle. oturur şöyle yapalım böyle yapalım bir başlarız oo gece olur :)

bisiklet sürmek güzeldir, severseniz motor da güzeldir.

haftasonları ise yorgunluk falan dinlemeden kesinlikle kendinizi en azından bir gün dışarı atmalısınız. Bu mevsimde belki zorlanırsınız ama yazın kesinlikle doğa ile iç içe olunmalı en azından haftasonları. Kışın da aslında yağışlı olmadığında aktivite bulunabilir.

yazık etmeyin zamanınıza, zaman o kadar hızlı geçiyor ki geri gelmiyor geçen de.

Back
X