Aramızdaki yalnızlar bayramda napıyorsunuz

BenimZorHayatim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
1.573
734
323
Evet gideni geleni olmayanlar bayramı diger gunler gibi mi geciriyosunuz umursuyormusunuz huzunleniyormusunuz yoksa yalnızlığı dert etmiyormusunuz

Ben şu an ailemin evindeyim ama gelenimiz gidenimiz hiç olmadı bayramda. Ne konu komşu ne eş dost. Şimdi akrabalardan uzak bir şehirdeyiz ama akrabalarla aynı şehirde yaşadığımız dönemde bile bu durum değişmedi. Hüzünlenir insan, böyle durumlarda gidip huzurevini ziyaret edeyim derim, tek başıma gitmeye çekinirim.

Yalniz yasadigim evde sınavlarım için çalışıyorum , dini inancım olmadığı için herhangi bir hüzün emaresi yok:)
Aksine pediatri notlarıma bakiyorum ve hastanede bayramı geçirmenin ne denli zor olduğunu anımsıyorum/görüyorum . Gerçek hüzün bu olmalı. Çocuğunun başına da beklemek , hastanede bayramı geçirmek.
Bu yüzden size de tavsiyem bu yalnızlık vb küçük şeyleri dram haline getirmeyin .
Hayatınızın tadını çıkarın .

Valla notları açıklamadıklarından dolayı Türkiye’ye gidemiyorum .... evde sevgilimle beraberiz şimdi. Babası geldi ziyarete. Ne yapalım bu sene de böyle olsun :( ama isterdim evimde olayım ailemin yanında olayım :(

Oğlanla çizgi film izliyoruz. Birazdan güzel bir kahvaltı hazırlarım. Bir aydır kahvaltıya hasretiz. Sahur yapıyorduk ama kahvaltı başka. Kahvaltıdan sonra ufakligi parka götürürüm parka gidelim diye diretecek çünkü. Bayramın ilk günü olduğu için gezecek çok alternatif yok zaten. Anne babadan uzak olunca bir şeyler eksik tabi ama oturup üzülmenin kimseye faydası yok. Günü güzelleştirmek elimizde. Oturup somurtmak bize bir şey katmaz.

Her sene babalara giderdik ben dogudayim onlar batıda bu sene hamile kaldım 2 aylık hamileyim esim göreve gitti annem geldi yanıma beraberiz çocuklar seker toplamaya geliyor geçiyor işte saat 11 oldu akşam üstü parka yürüyüşe gıtcez esim olmasını isterdim yanımda ama canı sag olsun ne yapalım hayırlı bayramlar herkese 🤗👪

Bende yalnızım a dostlar, kkdan çıkamıyorum tek sosyal medyam olduğundan eheh, bide çocuklara şeker veriyorum o kadan, zabahın körü uyandırdılae beni torbayla astım kapıya uyucam valla gözüm kapanıyo, sonra da film izlerim kahve içerim bana iki sonra bayram, eşim görevden gelcek inş♥️

Eşimin ailesi ile birlikteyiz lakin ne gelen var ne giden bizde bı yere gitmeyecgz yarın annemlere giderm bugün koydeler şeker toplamaya çocukta gelmedi valla 😕

Evet gideni geleni olmayanlar bayramı diger gunler gibi mi geciriyosunuz umursuyormusunuz huzunleniyormusunuz yoksa yalnızlığı dert etmiyormusunuz
Yalnızlık derken? Bekarlık mi? Evli ya da aileyle olan geleni gideni olmayan bayram yalnızlığı mi?
Ben ikinci kategorideyim.evliyim bir oğlum var.ailelerimiz başka memleketlerde.esim bayram nedir bilmez ona birşey ifade etmez.ona göre hergün gibi...benim için öyle degil.huzunluyum hem coşkulu olmadigi için hem de 21 aylık oğlumun da bayram deger yargısı olusamayacagi için.bazi şeyler yaşayarak öğreniliyor.bu da öyle birşey.neyse içinizi kiydim özür dilerim .mutlu bayramlar

Bizim de bayramımız hep yalnız geçerdi.
Hatta birkaç yıl önce bende buna benzer bir konu açmıştım buraya.
Tek çocuğum benden büyük yok gelip gidecek. Akraba desen ayrı dert. Eş , dostun da gidecek yeri olur hep.
Ama çok şükür bu bayram nişanlımın ailesi ve eltimler gelecek.
Nişanlım askerde olduğu için gelemiyor ama tabii.
Yıllardır en büyük hayalimdi kalabalık bayramlar..
İsteyen herkes yaşar inşallah vakti zamanı gelince :)

Back
X