Aramızdan ayrılan akıl saglıgım 🥲

Yakın arkadaşımın oğlu da bağırsak düğümlenmesi yaşadı. Ona da tekrar edebilir dendi ama tekrar etmedi. Sonra da risk ortadan kalktı zaten.
Kalbinizi ferah tutun. Çok geçmiş olsun,doktorunuzu dinleyin
Kekeleme konusunu bilemicem.
Benim de 3buçuk yaşında oğlum var, akıcı konuşuyor ama bazen birşey anlatacağı zaman kelime aklına gelmiyor sanırım ııh ııh diye zorluyor kelimeyi bulurken
Geçicidir bence. Yani inşallah geçicidir.
Üzülmeyin.

İnanın oğlumda çok akıcı konuşuyordu hatta acayip çok konuşuyordu umarım hemen geçer şimdi söyleyemediğini fark edip susmayı tercih ediyor çok üzgünüm içimden ayyy sus çocuğum artık motorun soğusun derdim çok utanıyorum

sevgili konu sahibi oncelikle kaygili bir annesiniz .kendiniz icin destek alin .cocugunuzla gecireceginiz mutlu gunleri ya kotu bisi olursa diye heba etmek size yazik . kekeleme olayi kendilliginden gecen cok gordum .panik yapmadan,uygun onerilerle takip edin .

Ay öyle demeyin. Geçer illa ki, daha çok küçük. Takılmıştır bir şeye.
Korktu mu? Ne bileyim değişik bir durum yaşadınız mı?
Tv, tablet bakar mı?
Uzman değilim elbette sebeplerini bilemem ama bence geçicidir.
Tepki vermemek daha mı doğru olur ki.
Bilen birileri yardımcı olur umarım.
Geçmiş olsun

Haklısınız sanırım tedaviye ihtiyacım var, teşekkürler

Tüm önerileri uyguluyoruz bi uzmanla görüştül, umarim çok sağolun

Kreşte bir arkadaşı kekeliyorsa taklit ediyor olabilir belki. Bu konuyu kafanıza takmayın kekemelik çözümü olan bir durum. Diğer konuyu hiç bilmiyorum, çok geçmiş olsun. Hiçbir sıkıntı olmaz inşallah

Çok geçmiş olsun. Bağırsak olayı bitmiş gitmiş hiç kafanıza takmayın.
Kekelemesi de geçicidir. Doktorun dediği gibi bir süre gözlemleyin kendinizi yıpratmadan.
Arkadaşımın kızının küçükken üstüne oyuncak örümcek atmış arkadaşı. Birden kekelemeye başlamıştı çocuk. Bir süre devam etti ama onunki. Sonra tedavilerle düzeldi hiç bir şeyi kalmadı. Çaresi olan bir şey üzülmeyin

Çak teşekkür ederim hemen anlatır umarım

Merhaba benim kızım da 3 yaşında ve 3 aydır kekemeliği devam ediyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Dalgalı bir şekilde devam ediyor. Gerçekten geçiyor mu ? Sizin ki ne durumda acaba şu an ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…