Aranılan eski sevgili.

AdukeT

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2012
371
4
0
- Yurtdışı
Üzgünüm, bir facebook vakasını buraya bir de ben eklediğim için. Şu "ara" dökümleri iyi ki var mı demeliyim bilemedim.

Eşimin benden önce sadece tek ilişkisi olmuş, onda da eşim istememiş, kız bunun peşinde koşuyormuş. Eşim de ondan hoşlanıyormuş ama aşık değilmiş. Aynı semttelermiş, kız bunu internette bulmuş. Hiç yüzyüze görüşmemişler, hep internette kalmış sohbetleri. (Bu evrelere inanmayanlar çıkacaktır ben de şüpheliyim fakat geçmişte kaldığı için üstüne gitmedim, lütfen siz de bunu bu şekilde farzedip yorumlayın.) Ben onun ilk aşkıyım kısacası, ilk aşık olduğuyum, ya da öyle biliyorum bilmiyorum.

Eşim bugün mesai yapıyor, işyerinde bilgisayar var ama şahsi kullanmaları yasak olduğu için canı sıkılıyormuş evdeki bilgisayarı götürmek istediğini söyledi ama ben vermedim.

Eşim pek sevmez faceyi, kullanmaz da. Dün akşam ben yemek hazırlarken faceye gireceğini işle alakalı birşeye bakacağını söyledi söylemesine gerek bile yokken. Bugün girdim facesine, öylesine bir bakayım dedim neler yapmış, hiç beklemezdim ama o kızın ismini gördüm. Onu aramış. Kız evlenmiş baktım resimlerine. Tabi bunu eşimde görmüştür ben görmeyeyim diye hemen bakıp çıkmıştır ve anladım ki bugün bilgisayarı bunun için istemiş iyice bakabilmek için. Çünkü bilgisayarı isterkenki ses tonu beni huylandırmıştı, eğer istemediğim birşey yaparsa ya da yapacaksa mimikleri değişiyor ben onu çözdüm ama o bu açığının farkında değil :)

Madem sevmedin, madem istemedin, niye faceyi açar açmaz onu aradın.
Evet başta sizlerden de rica etmiştim söylediğim gibi farzedin diye ama belki de buna bir tek ben inanırmışım.

Geçmişi önemli değil, sevmiş olabilir, anlattığı zaman da öyle söylemiştim sevdiysen sevdim de ben seni yadırgamam çünkü o varken ben yoktum. Israrla sevmedim demişti, ama hoşlantı olduğunu söylemişti.

Şimdi bu yaptığına anlam veremedim. Neden durup dururken merak etti?

İnsanlar meraktan yapıyor böyle şeyleri, üzerinde durmayın

Eski eskidir, kızda evlenmiş gitmiş, ağzınızın tadını kaçırmayın

bayanın geçmişte olan duyguları ozamanda kalmış ki şuan evlenmiş bir başkasıyla.
eşiniz sizinle birlikte olmak istemiş ki sizinle evlenmiş.
sanmıyorum erkekler yada bayanlar geçmişte hoşlanma dahi olsa adı geçen kişileri merak etmediğini.
şuan eşinizin o bayandan hoşlandığı anlamına gelmezki..
en azından ben böyle düşünürdüm..

İnsanlar meraktan yapıyor böyle şeyleri, üzerinde durmayın

Eski eskidir, kızda evlenmiş gitmiş, ağzınızın tadını kaçırmayın

bayanın geçmişte olan duyguları ozamanda kalmış ki şuan evlenmiş bir başkasıyla.
eşiniz sizinle birlikte olmak istemiş ki sizinle evlenmiş.
sanmıyorum erkekler yada bayanlar geçmişte hoşlanma dahi olsa adı geçen kişileri merak etmediğini.
şuan eşinizin o bayandan hoşlandığı anlamına gelmezki..
en azından ben böyle düşünürdüm..

Eşimin bana olan sevgisinden şühem yok, ama hiç istemediği bir insanı neden merak eder onu anlamadım.
Değerli yorumlarınız için teşekkür ederim.

Ne gerek var niye merak ediyor diye düşünülse de ediliyor işte...
Ben de merak ederim..
İnsan bir zamanlar hoşlandığı,sevdiği kişi ne yapmış diye düşünüyor arada..
Kafanızı takıp boşa üzülmeyin buna bence..

Bu yaptığı şey için bir kızgınlığım yok, ben de yaptım bunu. Ama ben gerçekten sevmiştim, sadece merak ettim hayatını nasıl devam ettiriyor.

Beni de sevenler oldu benim istemediğim. Ben onları hiç arama ihtiyacı duymadım çünkü merak etmedim. Aradığım kişiyle de eski de olsa paylaşılmış duygular ve hayaller olduğu için merak ettim o kadar.

Empati yaptım, işte bu yüzden anlamadım, niye merak etsin ki.

Ne gerek var niye merak ediyor diye düşünülse de ediliyor işte...
Ben de merak ederim..
İnsan bir zamanlar hoşlandığı,sevdiği kişi ne yapmış diye düşünüyor arada..
Kafanızı takıp boşa üzülmeyin buna bence..

Üzülmedim, ama tuhaf da olmadım değil. Teşekkürler.

merak etmiş bakmak istemiş bence üzülmenizi gerektiren bişey yok ki

ben de gecen gun eski sevgilime baktim faceden
yani ozledim onsuz yapamadim en azindan bakip gormek istedim gibi bisey degil, merak ettim sadece, esinizle o bayanin iliskisi ne boyuttaydi bilemem ama ben bir zamanlar canim dedigim adami, ve benim ben olmamda bir suru emegi gecmis olan o adami, simdi hic bir seyim olmasa da merak ettim
mimardi, bir sirkette calisiyordu kendi sirketini kurmus falan filan, sevindim onun icin, mutlu gibi gorunuyordu, tabi icini bilemem, distan gordugumle konusuyorum
hepsi buydu, yani esinizin sizi sevdiginden eminseniz bosverin gitsin, ben bu yaptiklarimi yaparken hic yanlis bi dusunceye kapilmadim onu ozledim onunla konusiim falan demedim, sadece baktim ve kapattim

Üzgünüm, bir facebook vakasını buraya bir de ben eklediğim için. Şu "ara" dökümleri iyi ki var mı demeliyim bilemedim.

Eşimin benden önce sadece tek ilişkisi olmuş, onda da eşim istememiş, kız bunun peşinde koşuyormuş. Eşim de ondan hoşlanıyormuş ama aşık değilmiş. Aynı semttelermiş, kız bunu internette bulmuş. Hiç yüzyüze görüşmemişler, hep internette kalmış sohbetleri. (Bu evrelere inanmayanlar çıkacaktır ben de şüpheliyim fakat geçmişte kaldığı için üstüne gitmedim, lütfen siz de bunu bu şekilde farzedip yorumlayın.) Ben onun ilk aşkıyım kısacası, ilk aşık olduğuyum, ya da öyle biliyorum bilmiyorum.

Eşim bugün mesai yapıyor, işyerinde bilgisayar var ama şahsi kullanmaları yasak olduğu için canı sıkılıyormuş evdeki bilgisayarı götürmek istediğini söyledi ama ben vermedim.

Eşim pek sevmez faceyi, kullanmaz da. Dün akşam ben yemek hazırlarken faceye gireceğini işle alakalı birşeye bakacağını söyledi söylemesine gerek bile yokken. Bugün girdim facesine, öylesine bir bakayım dedim neler yapmış, hiç beklemezdim ama o kızın ismini gördüm. Onu aramış. Kız evlenmiş baktım resimlerine. Tabi bunu eşimde görmüştür ben görmeyeyim diye hemen bakıp çıkmıştır ve anladım ki bugün bilgisayarı bunun için istemiş iyice bakabilmek için. Çünkü bilgisayarı isterkenki ses tonu beni huylandırmıştı, eğer istemediğim birşey yaparsa ya da yapacaksa mimikleri değişiyor ben onu çözdüm ama o bu açığının farkında değil :)

Madem sevmedin, madem istemedin, niye faceyi açar açmaz onu aradın.
Evet başta sizlerden de rica etmiştim söylediğim gibi farzedin diye ama belki de buna bir tek ben inanırmışım.

Geçmişi önemli değil, sevmiş olabilir, anlattığı zaman da öyle söylemiştim sevdiysen sevdim de ben seni yadırgamam çünkü o varken ben yoktum. Israrla sevmedim demişti, ama hoşlantı olduğunu söylemişti.

Şimdi bu yaptığına anlam veremedim. Neden durup dururken merak etti?

Bende yaptım bunu meraktan tamamen başka hiçbir amacı yok
sonuçta hiçbir bağı kalmamış o kişiyle üzülmenizi gerektiren bir durum değil diye düşünüyorum
eşinizle bu konuyu konuşun bence bu durumun farkında olduğunuzu bilsin ama kızıp suçlayarak değilde sohbet ortamında şaka yollu sorun hatta merak ettiği şeyler varsa beraber bakalım diyebilirsiniz.

Ben de arada aratıyorum ya eski sevgilimi, benden hoşlananları vs. ama yeminle içimde en ufak bir kırıntı kaldığından değil hep meraktan (evli değilim:31:)
Aslında merak etmememiz gerekiyo ama insanız işte bi'şey dürtüyo bak bakayım ne yapıyormuş diye:1:

Eğer böyle her ay, her hafta düzenli takip eder gibi bakmıyorsa hiç canını sıkma derim.

Biz kızkıza konuşunca yapıyoruz genelde dur bakalım diye:27: Ben eminim ki erkek arkadaşımda 1 küsür yıllık ilişkimizde bi'seferde olsa bakmıştır, insanız çünkü merak diye bi'şey var. He görürsem bozulurum orasıda ayrı :25::9:

aynı şeyı kendımız yapınca hep bı kılıf buluyoruz..
ama karsı taraf yapınca neden yaptı? acaba benı sevmıyor mu? acaba hala aklı onda mı?
dıye kafamız karısıyor..:44::44:
bence,bı zamanlar onu sevıp sevmedıgı de onemlı degıl,neden suan onu merak ettı bırden,derdım..
ama kendım yapmıs olsam,öylesıne aklıma gelıp bakmıs olurdum kesın:27:

aynı şeyı kendımız yapınca hep bı kılıf buluyoruz..
ama karsı taraf yapınca neden yaptı? acaba benı sevmıyor mu? acaba hala aklı onda mı?
dıye kafamız karısıyor..:44::44:
bence,bı zamanlar onu sevıp sevmedıgı de onemlı degıl,neden suan onu merak ettı bırden,derdım..
ama kendım yapmıs olsam,öylesıne aklıma gelıp bakmıs olurdum kesın:27:

İşte kendi içimizi bildiğimizden kendi bakmalarımız nasıl saf, temiz hareketler gibi geliyor ay utandım şuan bakmıycam bi'daha:25::9::9::9:
Sevgilinin, eşinin tam olarak ne düşündüğünü bilmediğimizden görünce bi'kalıyoruz böyle bin bir tilki dolaşıyor sonra kafamızda acaba şöyle mi böyle mi...
Çok nadirdir bence unutamayıp da bakan:44:

İşte kendi içimizi bildiğimizden kendi bakmalarımız nasıl saf, temiz hareketler gibi geliyor ay utandım şuan bakmıycam bi'daha:25::9::9::9:
Sevgilinin, eşinin tam olarak ne düşündüğünü bilmediğimizden görünce bi'kalıyoruz böyle bin bir tilki dolaşıyor sonra kafamızda acaba şöyle mi böyle mi...
Çok nadirdir bence unutamayıp da bakan:44:

bende oyle meraktan bakmıstım eskı sevgılılerıme:1:
hatta eltımle bakmıstık,bı onunkılere,bı benımkılere:1:
ama kocamın bunu yaptıgını görsem,kalbıme iner:27::27:
asla affetmem onun bu yaptıgını..oyle herseyı merak etmek ıyı degıldır:27::27:

sımdı bu ara dökum dıye bıse cıkmıs..korkuma kımseyı merak etmıyorum:1:

Merak ettigim bir sey var : Bu bayan yeni mi evlenmis? Ya da bayanin hayatinda önemli bir degisiklik olmus mu? Cocugu olmasi vs gibi.

Cünkü anlattiginiz üzere esiniz birseyi gercekten merak etmis ve sirf ona bakmak icin de önce bilgisayari götürmek istemis sonra da olmayinca evde bakmak istemis, üzerine bir de Face`e girecegini de belirtmis saskinliktan belki bilemiyorum :)

Bence cok abartilacak bir durum yok, gercekten meraktan yapabiliyoruz öyle seyler arada sirada. Sirf meraktan eski sevgilisine bakanlar var, ben de esimle tanismadan önce nefret ettigim eski sevgilimin ne yaptigini cok merak ediyordum sürekli takipteydim, ama gercekten nefretlikti, sadece meraktan iste.

Fakat bence esiniz ile bu konuyu konusun, kizmayacaginizi bastan belirtin, sadece neden merak ettigini merak ettiginizi söyleyin.

bende oyle meraktan bakmıstım eskı sevgılılerıme:1:
hatta eltımle bakmıstık,bı onunkılere,bı benımkılere:1:
ama kocamın bunu yaptıgını görsem,kalbıme iner:27::27:
asla affetmem onun bu yaptıgını..oyle herseyı merak etmek ıyı degıldır:27::27:

sımdı bu ara dökum dıye bıse cıkmıs..korkuma kımseyı merak etmıyorum:1:
kız millan o döküm nasıl bişeymiş???

kız millan o döküm nasıl bişeymiş???

kız faceden arattıgın herkes artık pıyasaya cıkıyormus..
butun gecmıste arattıkların..suan face kullanmam yasak oldugundan nerden yapılıyor bılmıyorum ama
ınsallah eşim oyle seylerı merak etmeye kalkmaz..:1:
cunku benım oyle aratmalarım olmustu:1:

Eski sevgililer ilk geclik donemlerinde kalmis bir hikaye bizim icin... Ayni cocukken yasadigimiz evi gormek istemek gibi.. O yuzden bunda kizacak kusecek bir durum yok bence.

Ama bu aramalar her gun oluyorsa o zaman dur demeniz lazim.

Gecen gun benim esim de eski sevgilisini aramis facebookta, ismini bir kac kez yanlis yazmis, duzeltmis ama bulamamis saf. Facebooktan pek anlamaz zaten.
Aramayi gorunce gel dedim aradigin biri var herhalde birlikte arayalim. Yazdim kizin adini su mu bu mu derken bulduk. Herkese acik paylastigi bi kac fotografi vardi baktik beraber, sonra olay kapandi. :ssz:
Bu arada esimle 6 yildir beraberiz. Benim icimde esime karsi hic bir guvensizlik yok (eski segilisi ile ilgili) allah askina ona baksa ne olur bakmasa ne olur......

kız faceden arattıgın herkes artık pıyasaya cıkıyormus..
butun gecmıste arattıkların..suan face kullanmam yasak oldugundan nerden yapılıyor bılmıyorum ama
ınsallah eşim oyle seylerı merak etmeye kalkmaz..:1:
cunku benım oyle aratmalarım olmustu:1:
eyvah eyvahhh :)) şuni bir araştıryım öleyse :) saol bebek

eyvah eyvahhh :)) şuni bir araştıryım öleyse :) saol bebek

kendı adına bı korkun yoksa arastır..esının facesının dökumunu yap:1:
ama sonra deme esım bunu bunu aratmıs dıye:1:
cunku seytan durtuyor,ınsan bı bakıyor:1:

sımdı benım esım dökum yapsa ve onun sevgılılerı ve benımkıler ortaya dökulse,ben hıc adama kızamam..
cunku onunkılerıde ben aratmıstım:1:
aynı faceyı kullanmanın dezavantajı ıste:27:

Back
X