Boşanın veya boşanmayın diyemem ama bu kadar kararsızsanız bence çift terapisi alıp bu konu üzerinde konuşup çözmeye çalışabilirsiniz, eşiniz ek olarak travmasıyla ilgili terapi alsın. Bu süreçten sonra onu gözlemlemeye devam edebilirsiniz.
Söylediği taciz olayı doğru mu yalan mı bilemiyorum, eşinizi siz daha iyi tanırsınız. Şimdi yalan deyip adamın günahını da almak istemem. Ama hiç mi erkek erkeğe ilişki ile ilgili evde bir muhabbet dönmedi? Veya cinsellikte fark ettiğiniz bir şey hiç mi olmadı? Bir insanın farklı yönelimi varsa elbet bir yerde açık eder diye düşünüyorum. Açık ediyorsa da zaten yönelimi vardır yani biseksüeldir. Ama her şey sıradan, olması gerektiği gibi gidiyorsa belki de gerçekten travma kaynaklıdır bilemiyorum.
Bu arada belki de adamın üzerindeki bu depresyon, mutsuzluk hislerinin sebebi içindeki farklı yönelime sahip olduğu halde buna ulaşamayıp sizinle şuan ki hayatı sürdürüyor olmasıdır?
Çok zor bir durum içinde bulunduğunuz. Allah yardımcınız olsun.