Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzgünüm, bir facebook vakasını buraya bir de ben eklediğim için. Şu "ara" dökümleri iyi ki var mı demeliyim bilemedim.
Eşimin benden önce sadece tek ilişkisi olmuş, onda da eşim istememiş, kız bunun peşinde koşuyormuş. Eşim de ondan hoşlanıyormuş ama aşık değilmiş. Aynı semttelermiş, kız bunu internette bulmuş. Hiç yüzyüze görüşmemişler, hep internette kalmış sohbetleri. (Bu evrelere inanmayanlar çıkacaktır ben de şüpheliyim fakat geçmişte kaldığı için üstüne gitmedim, lütfen siz de bunu bu şekilde farzedip yorumlayın.) Ben onun ilk aşkıyım kısacası, ilk aşık olduğuyum, ya da öyle biliyorum bilmiyorum.
Eşim bugün mesai yapıyor, işyerinde bilgisayar var ama şahsi kullanmaları yasak olduğu için canı sıkılıyormuş evdeki bilgisayarı götürmek istediğini söyledi ama ben vermedim.
Eşim pek sevmez faceyi, kullanmaz da. Dün akşam ben yemek hazırlarken faceye gireceğini işle alakalı birşeye bakacağını söyledi söylemesine gerek bile yokken. Bugün girdim facesine, öylesine bir bakayım dedim neler yapmış, hiç beklemezdim ama o kızın ismini gördüm. Onu aramış. Kız evlenmiş baktım resimlerine. Tabi bunu eşimde görmüştür ben görmeyeyim diye hemen bakıp çıkmıştır ve anladım ki bugün bilgisayarı bunun için istemiş iyice bakabilmek için. Çünkü bilgisayarı isterkenki ses tonu beni huylandırmıştı, eğer istemediğim birşey yaparsa ya da yapacaksa mimikleri değişiyor ben onu çözdüm ama o bu açığının farkında değil :)
Madem sevmedin, madem istemedin, niye faceyi açar açmaz onu aradın.
Evet başta sizlerden de rica etmiştim söylediğim gibi farzedin diye ama belki de buna bir tek ben inanırmışım.
Geçmişi önemli değil, sevmiş olabilir, anlattığı zaman da öyle söylemiştim sevdiysen sevdim de ben seni yadırgamam çünkü o varken ben yoktum. Israrla sevmedim demişti, ama hoşlantı olduğunu söylemişti.
Şimdi bu yaptığına anlam veremedim. Neden durup dururken merak etti?
İlahi siz :) Bi alemsiniz.
Eşime bahsetmedim, hiç trip bile atmadım. Hatta onu ne kadar çok sevdiğimi onlarca kez yine söyledim.
Merak edip de baktı biliyorum, bana olan sevgisinden hiç şüphe duymadım.
Bir yandan acaba sorsam mı diyorum, gerçekten neden baktığını merak ediyorum kızmak için değil. Yani ne oldu da merak etti?
O kız uzakta, ortak arkadaşları da yok evlendiğini haber verecek. Kız evleneli 5 ay falan olmuş. Eşimin faceyle alakası yoktur, hani desem ki facedeydi de bir süre sonra canı sıkıldı aklına geldi öyle arattırdı. Ama yok, önce bahsettiği şeye bakmış işle ilgili, 2dk sonra da o kıza bakmış. Yani faceyi açtıktan 2 dk sonra bakmış oluyor. Bu yüzden anormal geldi.
Ben aktif bir face kullanıcısıyım, bazen canım sıkılıyor bakıyorum öyle kimler neler yapmış diye:) Kendi içimi bildiğim için, hangi duyguyla aradığımdan emin olduğum için içim rahat. Ama eşimin ne düşünerek yaptığını bilmiyorum. Sorun da burdan kaynaklanıyor.
Keşke insan beynini okuyacak bir icat yapılsa :)
Yani sorupda eline ne geçecek ki. Meraktan baktım diyecek. O da sana neden benim ne yaptığımı araştırıyorsun bana güvenmiyor musun diyecek...
Boşver gitsin...
İlahi siz :) Bi alemsiniz.
Eşime bahsetmedim, hiç trip bile atmadım. Hatta onu ne kadar çok sevdiğimi onlarca kez yine söyledim.
Merak edip de baktı biliyorum, bana olan sevgisinden hiç şüphe duymadım.
Bir yandan acaba sorsam mı diyorum, gerçekten neden baktığını merak ediyorum kızmak için değil. Yani ne oldu da merak etti?
O kız uzakta, ortak arkadaşları da yok evlendiğini haber verecek. Kız evleneli 5 ay falan olmuş. Eşimin faceyle alakası yoktur, hani desem ki facedeydi de bir süre sonra canı sıkıldı aklına geldi öyle arattırdı. Ama yok, önce bahsettiği şeye bakmış işle ilgili, 2dk sonra da o kıza bakmış. Yani faceyi açtıktan 2 dk sonra bakmış oluyor. Bu yüzden anormal geldi.
Ben aktif bir face kullanıcısıyım, bazen canım sıkılıyor bakıyorum öyle kimler neler yapmış diye:) Kendi içimi bildiğim için, hangi duyguyla aradığımdan emin olduğum için içim rahat. Ama eşimin ne düşünerek yaptığını bilmiyorum. Sorun da burdan kaynaklanıyor.
Keşke insan beynini okuyacak bir icat yapılsa :)
tekrar etmediği sürece, takıntı gibi yani, sorun yok bence.