- Konu Sahibi masalindunyasi
Buradan aldığım kaban kargoda ksybolmuş arayışım devam ediyor.hadi hsuıtlıdıyla YaBismillah ile başlayalım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol cnm uygun bakıyorum :)GüzelmişBende var ama 3 yaş Chicco'nun sıfır bir ürün hatta sayfamda görebilirsin.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...-cocuk-kiyafetleri-son-sayfada.698890/page-14
Canım ya senın aradığını gördükçe pttye sınır oluyorum inşallah hemen bulursun kalbım senınle canımarıyoruz hala
:)Buldum aslında ama olmadı.bakalım kısmet artık.İnşallah sizin de sonuçlandırmanız gerçekleşir kısa surede.Canım ya senın aradığını gördükçe pttye sınır oluyorum inşallah hemen bulursun kalbım senınle canım
Insallah canım görüşmek üzereüzere:)Buldum aslında ama olmadı.bakalım kısmet artık.İnşallah sizin de sonuçlandırmanız gerçekleşir kısa surede.
Canım bir arkadaş wats uptan foto attı anlaşamszsak sana dönerim ben.Ya da takas yaparsan isteğine göre ürün fotolayayım sana takas yapalımTemiz, çok iyi durumda. Tek kusuru resimdeki cırt cırtının yarı sökük olması . Fermuarlı olduğu için sorun olmaz. İsterseniz dikebilirsiniz de. Çok hafif, şık, kış için ideal,unisex. Oğlumun üstünde gören bayılıyordu geçen kış.
Fiyat 20 tl.
Takas düşünmüyorum, teşekkürler. Karar verirseniz özelden yazabilirsiniz...Canım bir arkadaş wats uptan foto attı anlaşamszsak sana dönerim ben.Ya da takas yaparsan isteğine göre ürün fotolayayım sana takas yapalım