Bebek İkinci El ARANIYOR, Bebek arabası ve mama sandalyesi

ikizbalik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Mart 2010
2.351
230
Avcılar elden alabileceğim, uygun fiyatli ve temiz ürünleri fotoğraf marka model özellikleriyle paylasirsaniz sevinirim.

Avcılar elden alabileceğim, uygun fiyatli ve temiz ürünleri fotoğraf marka model özellikleriyle paylasirsaniz sevinirim.
image.jpg
temsili resim koydum.çok kullanışlı araba.ama bende ana kucağı yok tek almıştım. Sepetinde oldukça büyük.pazara bununla gittim hep.200 tlye veririm.şuan anakucağıyla beraber 700 küstürdü sanal pazarda.orda özelliklerimde yazar zaten.isterseniz Pierre cardin bastonda var elimde.beşiktaştayım bu arada

Canım bizim de chicco lite Way baston bebek arabamız var.
Temiz bir ürün kışlık kalın korumalığı da duruyor.
Telefondan Yazdığım için resim ekleyemiyorum ama istersen bugün bi ara ekleyebilirim.
Fiyat olarak 150 tl düşünüyorum.
Bu arada Beylikdüzü'nde oturuyorum onu da yazayım.:)

Eki Görüntüle 1460670 temsili resim koydum.çok kullanışlı araba.ama bende ana kucağı yok tek almıştım. Sepetinde oldukça büyük.pazara bununla gittim hep.200 tlye veririm.şuan anakucağıyla beraber 700 küstürdü sanal pazarda.orda özelliklerimde yazar zaten.isterseniz Pierre cardin bastonda var elimde.beşiktaştayım bu arada

Bunun markasi nedir? ve elinizdekinin fotosu yok mu? Gerçi uzaksiniz, aldiram mümkün olur mu bilmiyorum

Canım bizim de chicco lite Way baston bebek arabamız var.
Temiz bir ürün kışlık kalın korumalığı da duruyor.
Telefondan Yazdığım için resim ekleyemiyorum ama istersen bugün bi ara ekleyebilirim.
Fiyat olarak 150 tl düşünüyorum.
Bu arada Beylikdüzü'nde oturuyorum onu da yazayım.:)

Müsait oldugunuzda fotoğraf bekliyorum oyleyse.

Bunun markasi nedir? ve elinizdekinin fotosu yok mu? Gerçi uzaksiniz, aldiram mümkün olur mu bilmiyorum

Müsait oldugunuzda fotoğraf bekliyorum oyleyse.
GRACO BENIMKI.EĞER ALIRSANIZ METROBÜSLER DIREK BURAYA GELIYOR.BENDE METROBÜS DURAĞINA GETİRİRİM.BUGÜN ÇEKER YÜKLERIM FOTO

X