"Aranıyor: Halı ve Dekorasyon Ürünleri / Son sayfadan devam/bulunmuştur.

bende ikinci el temiz kullanılmış yün yorgan var düşünürseniz 40 tl ye satabilirim zaten kullamıyorum gerçek yündür

çooook şeker bir rengi var genç kızlara harika uyum sağlar iç acıcı....çook büyük her pencereye uyumlu...bir yerde kapıya sıkışadan kaynaklanan yırtılma var ama perde sık pileli oldugu için görünmüyor....zaten o yüzden sadece 15 tl ye vereceğim...

Bu da mutfak için ya da b şka bir oda için kullanılır....fuar ürünüydü harika bir modeli var epey kullandım mekanizmalı sevenler için 2 parça oldukça büyük her pencereye uyumlu sadece 20 tl boncukları hakiki taştır asla plastik değildir

Canim tunaydinlar. Simdi fotolardan tam seyapamadim ama, katlamali bi perde benim ancak mutfak pencereme uyum saglar, o da kucuk bi pencere. Genisligi bi metre yuksekligi de en fazla 120 falandir. Senin perde uyum saglar mi?
Biraz da benim cahilligim sanirim da digeri tul perde niyetine mi kullaniliyo?

ikea bjursta acılabilir kare yemek masası+4 adet uyumlu stefan sandalye

yine bu masaya uyumlu dinarsu marka siyah beyaz gumus desenli bir halım var, 2 yıllık sadece su anda yerim yok kaldırdım

cok severek aldıgım ve dunyanın parasını verdıgım mutfak takımım, yeni mutfagıma uymadıgından satabilirim, masa örtüsü runnerı 8 adet pecetesi, perdeleri ve sandalyelikleri var.

12 kişilik hiç kullanılmamıs deri runner ve amerikan servis ile peçetelr ve pecete halkaları

yıkanmıs ama kullanılması nevresim takımı

misafirlik olarak aldıgım, bir kez yıkanmıs kapitoneli pike takımı, kısın da içine yorgan gecirip kullanılabiliyor

ayrıca resimlerini koymadım ama sıfır elyaf yastıklarım var

cok begenerek aldıgım banyo paspasım, inci detaylı, banyom cok buyuk oldugu için kullanamadım

istikbal marka, tek kişilik sunger yatak, misafirlik olarak aldık, ama yeni tasındıgımız evde yer olmadıgından satabiliirz, kılıfı cıkarılıp yıkanabiliyor, cok kullanıslı bisey

yine yer darlıgından sattıgımız royal marka antibakteriyel dizayn 3lü yolluklar, yepyeni, temizlği cok kolay, leke tutmuyor, bakteri uretmiyor

yine yer darlıgından satmayı dusundugumuz enza marka orta sehpamız

spor desen perde ve gunesligim var bir de, 250 ye 230 boyutunda

istanbul avrupa yakasında oturuyorum

almayı dusundukleriniz olursa fiyatları konusuruz

Dur dur resimlere iyice bakinca anladim.
İlki biraz toz pembe gibi bi rengi var degil mi? Yok malesef o rengi hic uyduramam salona, mutfak penceresine de buyuk gelir haliyle.
Ama ikinci boncuklu mekanizmali olan salona olur gibi geldi. Olcusu var mi?

Canim cok super bi liste yapmissin :)
Tek tek yazmak gerekirse oncelikle yemek masam var, o nedenle masana talip olamiyorum. Altina hali lazimdi ama renkleri benim icin cok koyu. Ayni sekilde diger uclu antibakt takim da oyle, renkleri cok koyu geldigi icin salona uydurmam mumkun degil.
Onlari geciyorum.
Mutfak takimina bayildim hemen fiyat konusalim, umarim anlasabiliriz.
Deri runner takiminin da rengi koyu geldi onu da mecburen gectim.
Pike takiminin da eger acik halde bi fotosu varsa makbule gecer deseni tam goremedim sanki, ona da fiyat konusalim.
Nevresim takimi cift mi tek mi? Butun nevresim takimindan ziyade tek tek carsaf ve yastik yuzu biriktirmek istiyorum, daha ekonomik olur kanimca.
Yastiklari dusunmem icin kac tane oldugu ve adet fiyati alayim lutfen.
Bir de perdeleri gorebilir miyim, tesekkurler. :)

bende de bunlar var ,bir iki bişiler daha var ama ulaşabilirsem bazanın altına eklerim :)

ütü çalışır durumda moulinex marka,siyah peyaz kalın fon perde kullanılmadı sıfır ara boy ölçüleri almadım,olur dersen alırım ama yere kadar değil. tül perde kullanıldı ama hiç bir sorunu yok

kalpli çerçeveler 2 liset ihtiyaç fazlası ,kullanılmadı sorunusuz..kristal kesme cam aksesurları,çay likör takımı ve kadehlerçay takımı 12 li 1 adet bardak eksik,6 lı likö rbardak takımı (çok eski antika değerinde ) eksiksiz.kadehler 5 li 1 eksik. bunun dışında kırık çatlak vs yok .porselen demlik sorunsuz...
sinbo ıonizer sigara dumanı çeken alet sorunsuz çalışmakta...

halının rengi cok koyu degil aslında resmini ekledim, perde ve pikenin resmi de ekte
mutfak takımımı 300e yakın bi fiyata almıstım, keten kumas, cok cici. 130 a verebilirim. toplu biseyler alırsan indirimim de olur
nevresim takımı istediğin gibi tam, 2 yastık ve cift kişilk carsaftan olusuyor, carsafı cok enli degil, tek kişilik kullanıma da uygun.
4 adet sıfır bir adet de az kullanılmıs yastık var, tanesini 10 tlden vermeyi dusunuyorum
perdeyi de ekledim. kesin almak istediklerini yazarsan toptan bi fiyat verebilirim

çok amaçlı sepet,ahşap dekupaj siyah beyaz temalı tepsi (orta büyüklükte) ve aprik 2 adet sorunsuz...

perde 20 tl -havlular 20 tl-nevresimler 45 tl- battaniye 45 tl- yatak örtüsü takımı 65 tl-dantelsiz havlular 7 tl-tablolar 7 tl tanesi. 4 adet tablo var. simetrik asınca cok güzel duruyor

Eklentiler

• $20140104_162141.webp
    4,4 KB · Görüntüleme: 24
Son düzenleme:

Mekanizmalı katlamalı perdenin birinin eni.....110......diğerinin eni....125....boyları 210 herkes çok beğenirdi uzun süre kullandım....

Dğeri de somon rengi tül perde yatak odasına kullanmıştım ben.......

Katlamalı perdenin mekanizması yok .....mekanizmayı ben yeni tülümde kullanıyorum.....bu sattığım tülü 600 e ben yaptırmıştım

1) mavi halı 2 adet var çeyizimden sıfır hiç kullanılmadı.şimdi fotoğraf için serdim. bir büyük biri daha küçük ikisi 275 tl.tek olarak da satabilirim.

2) ayak masajlı spa küveti.sadece 2 kez kullandım sonra taşınma telaşı falan derken durdu öylece.şu an watsons ta 70 tl. 30 a veririm.

3)mutfak seti: 2 kanat yere kadar perde,1 perde üstüne etek,1 büyük masa örtüsü,1 küçük masa örtüsü,1 işlemeli süs havlusu,2 tane perdeleri yandan tutturmaya kurdela. rengi kırık beyaz. 35 tl olur.

4)mekanizmalı perdelerim var örnek olsun diye tülü çektim diğer evimindi ama buraya ölçüler tutmadı öylece duruyorlar.düşünürsen konuşuruz.ama gayet uyguna vereceğim.ihtiyacı olanın işi görülsün bende de çok yer kaplıyor.

5)lila rengi perde fonu bu da diğer evden buraya olmuyor.bu da yeni ve asılınca çok şık duruyor ama burda kırış kırış.
bu da 30 olur.

6) jumbo boy ikili vakumlu hurç 5 tl

7)özdilek büyük standart yüz baş havlusu tanesi 7 tl.altta açılmış fotorafı var ikiye katlayarak çektim.

1)yuardaki halının devamı fotoğrafları sıralı yükleyemedim.

7)havluların açık hali

8)tabloların dördünü de bir arada çektim tanesi 7 tl. bauhaustan almıştım.

9)stretch havlu çarşaf çift kişilik. 7 tl

10)model: oriental weavers. marka: by halıdrom all mode mağazasından alındı. ölçü:160x230 fiyat: 60 tl
bu halımı ben mutfakta kullandım diğer evime uyuyordu ama burda dolaplarım siyah beyaz olunca uymadı kaldırdım.

yorgan,battaniye falan da daha var ama yarın ekliycem.çok zaman aldı. mutfak darmaduman beni bekliyo:)

canım büyük boy bir sepet o 2 gözlü ,atıyorum 1 gözü 4-5 kg patetes alabilecek kapasite,çok amaçlı bir sepet ve yeni kullanılmadı 15 tl olur sepet.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…