Aranıza Bursa Gülcan Satır hastası var mı?

kesme xsxeker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2007
49
0
86
Bursa
merhaba arkadaşlar..ben aslında eski bir üyeyim..sürekli takip ediyordum forumu hiç yazmak kısmet olmadı..şu an 5 haftalık hamileyim..ve gerçekten ilgili bilgili ve tecrübeli bir dr. ye ihtiyacım var..gerçi kimin böyle bir dr ye ihtiyacı yokki :) kendi nöroloji doktorum beni gülcan satıra yönlendirdi...çok iyidir gülcana güveniyorum dedi...fakat snaırım bir çok doktor zaten arkadaşına yönlendirir hastalarını...benim hmaileliğim biraz problemli geçebilir..bir çok rahatsızlığım ve problemlerim var..o yüzden gülcan satıra güvenebilirmiyim bilmiyorum..onun hastası varmı aranızda..memnunmusunuz? gerçi burda okuduklarıma göre her doktordan her hastanın beklentisi çok farklı..her hastanın aynı doktordan memnuniyeti bambaşka..kafam çok karışık..daha bebeğimin kesesini bile göremedim kararsızlıktan hangi dr ye gideceğimi bilemedim..yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleme:
canım merhaba hayırlı olsun bende 6 haftalık hamileyim ve bir kere jimere gittim ama orası ile ilgili çok farrklı ve karışık şeyler yazıyorlar açıkçası bende nerye gidecegimi bilemiyorum ama zübeyde hanımdan özer beyi cok öneriyorlar birde doruktaki fatma hanımı benimde kafam çok karışık gerçektenfisfis

cnm benim tanıdığım 1 kişi gülcan hnm da doğum yaptı ve çok menun kaldı hemşirelerde gülcan hnm hastalarına doğumda çok iyi davranıyolarmış 2 tane de hamile olan arkadasımız var şimdi onlarda gidiyolar ve çok memnunlar bende hamile kalırsam ona gitmeyi düşünüyorum ve zorunlu olmadıkca sezeryan yapmıyomuş gülcan hnm

merhaba kızlar gülcan hanımı bende düşünüyorum bir kaç kişiden duydum iyiymiş şevket yılmazda kendisi şevket yılmazın doğum hanesi ameliyat hanesi kapalı şuanda ama sanırım aralıkta açılıcakmış ben dün şevket yılmaza gittim cenk aşkalliye muyane oldum hamileyim.Orda gülcan hanımın kapısının önüde çok doluydu Gülcan hanımın muaynanresi 100 liraymış bide.Bizim tanıdık ona muayne oldu doğum yaptı çok ilgiliymiş , hatta bi testini yapmayı unutmuş aramış hemen gece uyuyamadım sana şu test yapmamız gerekiyodu unuttuk gel yapalım demiş.bende ona gidicem sanırım

ben gülcan hanımın da özer beyin de hastası oldum.
ama özer bence 1 numara bir doktor. yani ikisini kıyaslayamam.

gülcan hanım da iyidir, espirili, samimidir. hiç bir sorununuz yoksa gidebilirsiniz, gebelik takiplerini iyi yapıyor. ama benim gibi sorunlu bir hastaysanız hiç gitmeyin. yani sorunlu derken. ben hamile kalmakta biraz zorlandım, sonra hamile kaldım ve düşük yaptım bu esnada 1 yıl kadar gülcan hanıma gittim ama çok yoğun muaynh. aşırı kalabalık ve belli bir düzen yok yani bir karmaşa var sanki.
daha sonra özer beye geçtim, aşılama yaptıracaktım ama gerek kalmadı ve hamile kaldım. özer bey sayesinde çok güzel bir hamilelik geçirdim, doğumu da zübeydehanm. da kendisi yaptırdı epidural sezeryan. doğumumda çok güzel geçti. yani özer beye çok şey borçluyum, bana çok iyi geldi. bayan erkek farketmez diyorsanız bence özer beye gidin.

kesmeşeker senin ziyaretçi sayfana yazmıştım ben dikkatini çekmedi sanırım.

teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için...ben faruk dinçşahine devam ediyorum şu anda herşey yolunda allaha şükür..inşallah memnuniyetimiz devam eder..bebeğim 8 haftalık oldu artık...faruk bey herşey çok güzel maşallah diyor...allah bütün hamileleleri sağlıkla kurtarsın inşallah

sakın olaki gülcan satıra gitmeyin bizim çoçugumuz gülcan yüzünden özürlü..doğum anında hastanede oldugu halde doguma girmedi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…