• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aranıza yeni katıldım :)

DoLmA

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
3.393
162
123
Ankara
Üye olmadan önce birazcık şöyle bir inceledim..çok harika bir ortam insanın mutlu anında ve mutsuz anlarda paylaşabileceği samimi bir ortam..Benide aranıza alın..:) ilk önce konuya babalardan başlamak istiyorum..canım babamı yeni kaybettim 31 temmuzda 1 sene olucak ve içimde bir sızı..benim için annem ve babam çok değerliler ama maalesef için Allahın takdiri babam artık yok işte..siz siz olun babannzı jkıymetini bilin ve fotoğraf video ne varsa hatıra niyetine çekin..tabii bu arada sadece baba değil annelerinizinde alllaha şükür annem hayatta Allah başımızdan eksik etmesin..ve ikinci konumda erkek arkadaşım..onu ilerliyen zamanlarda konuşalım umarım yardımcı olursunuzda..yeni tanışma faslında hemen boğmıyayım sizleri :)

Hosgeldiniz . . Basiniz sagolsun bende 6 ay once annemi kaybettim .. 16 yasindayim

Ne kadar şanslısın ki babandan böyle güzel bahsedebiliyorsun..ben "ona" dair ne varsa yok ettim çünkü anneme yapmdığını bırakmamıştı..neyseki geride kaldı çok şükür ve zaten o da öldü.

Üye olmadan önce birazcık şöyle bir inceledim..çok harika bir ortam insanın mutlu anında ve mutsuz anlarda paylaşabileceği samimi bir ortam..Benide aranıza alın..:) ilk önce konuya babalardan başlamak istiyorum..canım babamı yeni kaybettim 31 temmuzda 1 sene olucak ve içimde bir sızı..benim için annem ve babam çok değerliler ama maalesef için Allahın takdiri babam artık yok işte..siz siz olun babannzı jkıymetini bilin ve fotoğraf video ne varsa hatıra niyetine çekin..tabii bu arada sadece baba değil annelerinizinde alllaha şükür annem hayatta Allah başımızdan eksik etmesin..ve ikinci konumda erkek arkadaşım..onu ilerliyen zamanlarda konuşalım umarım yardımcı olursunuzda..yeni tanışma faslında hemen boğmıyayım sizleri :)

Hoş geldin :)

Öncelikle başın sağ olsun.. Annene sıkı sarıl onun da sana ihtiyacı vardır eminim.. :ssz:

Erkek ark. ne oldu canım, biz ne ilk üyelikler ilk msjlar gördük boğulmayız merak etme :1:

Hoşgeldin canım. Ne iyi etmişsin gelmekle :) Bende yeni sayılırım. İnan buraya girdiğin an bir çok sıkıntından bir nebze olsun uzaklaşacaksın. Burda sana yardımcı olacak kk güzelleri de bol :) Sağolsunlar. Ben zor günlerimde hiç tanımadıgım ınsanlara açtım burdan kendımı. Çokta yardımcı oldular..
Allah rahmet eylesin. Babandan böyle hoş bir şekilde bahsedebilmen ne de güzel. Bende yapabilseydim keşke. Bunca acıyı yaşatmıyor olsaydı keşke bize. Şükretmelisin..
Ne derdin varsa anlat dinlemeye hazırım :)

çok teşekkürler evet anneme sımsıkı sarılmş durumdayım zaten dediğim gibi babam ve annem çok önemliler benim için..saolasın boğulmayıp dinleme isteğinde bulunduğun için :)

teşekkürler evet gerçekten çok şanslıydım böyle iyi böyle fedakar babam olduğu için..sizi anlıyorum umursamaz ve hayatı zindan eden babalarda yok değil yani ama yinde başınız saolsun diyeyim yinede ben

klavye bi garipleşti internet desen yine öyle o yüzden yazamadım bi türlü..taktım bişeye ama iyi bi taktım odaklandım uygunsanız paylaşmak isterim

klavye bi garipleşti internet desen yine öyle o yüzden yazamadım bi türlü..taktım bişeye ama iyi bi taktım odaklandım uygunsanız paylaşmak isterim

Back
X