- Konu Sahibi gizem_2009
Benim 2.5 sene oldu...çok memnunum ..tavsiye ederim..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim 2.5 sene oldu...çok memnunum ..tavsiye ederim..
fotoğrafın varsa görebilirmiyim. ben de barış beyle görüşmeye gidicem haftaya. bi de hangi doktora oldun sen ameliyatını.
bencede al serenadesin burnu cok güzeldi..
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanslm arkadaslar aranizda 6 ayi gecmis veyahutta daha vazla burnunuzda ne gibi degisiklikler oldu seklinde .benimkisinin sekli ilk ciktigimdan daha degisik hale geliyor sisler indikce .birde zaman gecdikce burun kalkarmi inermi asagiya ve ileride ucunun sertligi gidiyormu tsk
benimki 5 sene oldu burun cok degisiyor tam kalibini aliyor bir sene sonra ilk senler baya sert kaliyor simdi bes seneme girdim halen burun ucu sert fakat guldugum zaman yada konustugum zaman oyuyor artik ilk sene oynamiyordu sanki alcili gibiydi
canım zaman geçtikçe burnundan memnun oluyormusun yoksa olmuyormusun merak ettim valla...daha mı güzelleşiyor yoksa ilk halimi daha güzeldi senin için
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanslm arkadaslar aranizda 6 ayi gecmis veyahutta daha vazla burnunuzda ne gibi degisiklikler oldu seklinde .benimkisinin sekli ilk ciktigimdan daha degisik hale geliyor sisler indikce .birde zaman gecdikce burun kalkarmi inermi asagiya ve ileride ucunun sertligi gidiyormu tsk