Aranizda 6 ay gecmis estetik olan varm

benımde 6 ayım doldu tuğrul marala oldum doğal bi burnum varrrr çokda memnun değilim ama şekil olarak

cnmmm benmde 6 ay doldu artık daha fazla değişeceğini düsünmüyorm benimki de cok doğal hatta bilmeyen arkadaslarım anlamıyor ameliyat olduğumu ama bende memnun değilim daha güzel olabilirdi en azından cektiğim acıya değmeliydi... :gitme:

Aranızda hiç Edirne'de oturan var mı.Edirne'de iki estetikçi var.

Bi Ozan Balık Estetik Plastik Cerrahi Merkezi var.

Bir de MVK Estetik Merkezi Operatör Doktor Medeni Volkan Kıyak var.

Edirne'li varsa bunlarla ilgili bildiklerini paylaşabilir mi? Yoksa illa ki ıstanbul'a mı gitmem gerek...

Şimdi ajandama baktım da bir tane estetik doktoru ismi yazmışım.

Efenim Prof. Dr. ısmail Kuran - Maltepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Plastik Cerrahı diye not almışım.

Bileniniz duyanınız yada bu doktora yaptıranınız var mı.

Birde burda tekrar sorayım Edirne'de oturan var mı. Burda iki tane doktor var. Onu danışacaktım nasıllar diye...

benim ameliyatimin üstünden tam 3 yil gecti. degisiklik muhtesem. önce ve sonra resimleri görünce bazen inanmiyorum bile. insan özgüven kazaniyo bence ve kendisini daha iyi hissediyor ve begeniyor. ben ameliyattan sonra sunuda fark ettim ve bu cümleyi onayliyorum. insan kendisini begenecekki baskasida begensin, sevecekki baskasida sevsin. bende gercekten öyle oldu. ben kendimi daha rahat hissettikce canim daha cok insan icine cikmak sosyal aktivitelerde bulunmak istedim. cok az farkla degisiyo. yani ilk basta sislik tam inmediginde bence benim burnum daha toplu duruyordu. simdide normal ama benim cildinm ince, siskene cildimin inceligi fark edilmiyordu. hersey normal yani memnunum ben. cok dogalda görünüyo bilmeyenler anlamiyo bile. doktorum cok iyi bir doktor. hatta benim tavsiyemle 4 arkadasim daha ameliyat oldu onlarda cok memnun. herkes acisindan korkuyo ama benim cok sükür hic agrim olmadi.

Son düzenleme:
benim ameliyatimin üstünden tam 3 yil gecti. degisiklik muhtesem. önce ve sonra resimleri görünce bazen inanmiyorum bile. insan özgüven kazaniyo bence ve kendisini daha iyi hissediyor ve begeniyor. ben ameliyattan sonra sunuda fark ettim ve bu cümleyi onayliyorum. insan kendisini begenecekki baskasida begensin, sevecekki baskasida sevsin. bende gercekten öyle oldu. ben kendimi daha rahat hissettikce canim daha cok insan icine cikmak sosyal aktivitelerde bulunmak istedim. cok az farkla degisiyo. yani ilk basta sislik tam inmediginde bence benim burnum daha toplu duruyordu. simdide normal ama benim cildinm ince, siskene cildimin inceligi fark edilmiyordu. hersey normal yani memnunum ben. cok dogalda görünüyo bilmeyenler anlamiyo bile. doktorum cok iyi bir doktor. hatta benim tavsiyemle 4 arkadasim daha ameliyat oldu onlarda cok memnun. herkes acisindan korkuyo ama benim cok sükür hic agrim olmadi.
selam gamzeliyarim burnunun güzel olmasına senin adına sevindim. acaba fotoğrafın varmı görebilirmiyim merak ettim çok. ve doktorun kimdi acaba.bilmiyorumkismile

5.5 ay olduuu değişim olarakk burun çok kalkıktı indii daha dogal duryor..bide burun yanlarımdaki şişler gittii saha kibar ince bi burun oldu..şuanda burun ucumda biras şişlik var sanırım 8ay doldugunda oda tamamen gitcek:)ben zaman geçtikce daha memnun kalıryorum daha dogallaşıyor...
eger amlyt hatası varsa burunda zaman geçtikce şişler indigi için ortaya çıkar ama bi sorun yoksa zamanla gerçekten çok iyi oluyor:)

Aranızda hiç Edirne'de oturan var mı.Edirne'de iki estetikçi var.

Bi Ozan Balık Estetik Plastik Cerrahi Merkezi var.

Bir de MVK Estetik Merkezi Operatör Doktor Medeni Volkan Kıyak var.

Edirne'li varsa bunlarla ilgili bildiklerini paylaşabilir mi? Yoksa illa ki ıstanbul'a mı gitmem gerek...

DR. Ozan Balık artık İstanbulda.Ben kendisine Endoskopik yüz germe ameliyatı oldum.4 işlemi aynı anda yaptı.sonuç muhteşeem.Kesinlikle ozan balık diyorum.Burun estetiğinde de süper.Fiyatları da başarısına göre çok makul.Tavsiye ederim.

estetikle ilgili araştırma yaptıkça kafam iyice karışıyor en iyisi 15 tatile kadar beklemek yoksa olur olmaz birine ameliyat olup pişman olacağım:59:

evet ya tam bi doktorun yaptıgı guzel bı burun gorup o doktora karar verecekken, aynı doktorun baskasına yaptıgı pek begenmedıgın bı burun görünce insan korkuyor:(

of ya buraya yazanlar kım eestetık oldugunu yazabılır mı acaba,ozellıkle ankarada olanlar...

yakinda benimde burnusumun 6ayi doluyor minikte olsa bi kemer olusmasin ragmen eski burnuma göre mutluyum yeni burnumla asla pismanda olmadim ama keske biraz daha minik ve daha kavisli olsaydi demiyorda degilim ama yasadigim onca stresten sonra buna bile sükür ediyorum eski resimlerime baktikca :37: umarim herkes hayal ettigi görüntüye sahib olur karar verme asamasi ne kadar stresli ise ameliyat sonrasida sabir gerektiren bir sürec...

DR. Ozan Balık artık İstanbulda.Ben kendisine Endoskopik yüz germe ameliyatı oldum.4 işlemi aynı anda yaptı.sonuç muhteşeem.Kesinlikle ozan balık diyorum.Burun estetiğinde de süper.Fiyatları da başarısına göre çok makul.Tavsiye ederim.

acaba ozan beye burun ameliyatı yaptıran var mı burda?
kendisiyle knuştum fakat yaptıgı burnlara bakmayı unttum..merak ediyorum acıkcası

Back
X