Aranızda avukat varmı nolur yardım edin

Ve son olarak, meslektasima karsi tavrinizi cok rahatsiz edici buldum. Hicbir avukatin 800 tl icin bir insana suc isnad edecegini sanmiyorum, o iste baska bir is var iyi arastirin derim
Ben avukat , polis, doktor
Ben çok dalgın yapıda bir insanim ve gerçekten annenizi anlayabiliyorum.dikkatli insanlar anlayamaz durumu.anneniz o cüzdanı poşete atarken onun cüzdan olduğunu bile farketmemiştir o dalginlikta.gida filan sanmistir hızlı hızlı atıp o market stresinden kurtulmak istemiştir.benim size tavsiyem şikayet eden avukatla konuşmanız ve durumu izah etmeniz.acaba anlaşma yoluna gidilemez mı bilemedim.yalniz o 800 lira vardı demesi çok kötü.varmiydi yoksa var mı sanıyordu? Birimi aldı hepsi soru işareti.İnş alnınızın akıyla bu imtihanı atlatirsiniz.
allah razı olsun

Olay ne durumda? G Gagagall [/QUOTE. Anneme dalgın olamaz vs diyen arkadaşlar dinleyin. Adam annemden 20 yaş küçük , gözü açık , bilgili, vs lakin dalgınlık yapıp cüzdanını kasada unutmuş ve gitmiş. O sırada annem bana anneler günü hediyesi bardak almış poşete koyarken boşanan kız kardeşim için yuvası yıkılmasaydı ona da alırdım vah evi gitti vah ortda kaldı hep ağlıyor hem çanta yerleştiyor , dalgın vaziyette atmış çantaya.durum bu. Avukat bulduk durumu izah etti , 850 liramı versin şikayetten vazgeçim demiş, yatırdık parasını uğraşacak gücümüz yok çünkü onunla .çok zor dönemden geçiyoruz verelim gitsin başımızdan diyoruz.bazıları bunu da eleştirir şimdi demekki anneniz aldıki veriyorsunuz diye. Yeterince günahkarız kimsenin günahına girmeyin daha fazla.yapılan yorumların hepsini okudum öyle yorumlar yapıldıki anneme parayı almış diyenler oldu ben kızınca banlanmayı hakettim oldu.ben size annem parayı almışmı diye sordum sanki bunun cevabını aradınız sayfalarca.yazık h men nasıl da hırsız damgasını vuruyorsunuz insana.neyse siz hep mutu olun , hayat size hep güzel olsun. Asla ve asla ne olursa olsun dalgın olmayın bir bakmışsınız hırsız oluvermişsiniz

Çok geçmiş olsun
Demek ki adamın derdi mesleğinin getirdiği sorumluluk duygusu değil paraymış
Tırstım yemin ederim
Yanlışlıkla biri bişey düşürse görsem bile sesimi çıkarmam ben artık:110:

ben de bir şey anlatayım...58 yaşında bir arkadaşım parkta torununu gezdirirken cep telefonu buluyor...yanında ki komşusu da benim olsun deyip karakola bıraktırmıyor...polis aylar sonra emei numarasından telefonun o komşuda olduğunu tespit ediyor....komşu kadın olayı anlatıyor...yaşlı oldukları ve hiç sabıka kaydı olmadığı için ikisine de, 3 ay boyunca... sabah 6 dan akşam 17 ye kadar sokakları süpürme cezası veriliyor...canım ya... utançtan perişan oldu kadın...Allah korusun...annenizin durumunu tahmin edebiliyorum...geçmiş olsun...herşey insanlar için....

Başımızın gözümüzün sadakası deyin geçin. Adamın niyeti belliydi zaten. Haram zıkkım olsun adama o para. Ben annenize inanıyorum. Dalgınlıkla ben neler yapıyorum bir bilseniz.. inşallah başka yerlerinden fazlasıyla çıkar açgözlünün de.

Tanındığı bi markette niye hırsızlık yapsın o zaman başka market mi kalmadı?
Hırsızlık yaptı demiyorum ki. Önceki arkadaşın verdiği ihtimale göre cvp yazdım sadece. Dün öğlen de yorum yazdım buraya. Sabah ben de markete gittim ve cüzdanımı az daha kasada unutuyordum. Unutsaydım belki başkası da yanlışlıkla poşetine atabilirdi ya da çalınabilirdi. Ama avukatın cüzdanında 800 TL nin ne işi var denmesi de saçma. Dün benim cüzdanımda da 600 TL vardı zira.

Mesleğe çamur almak için değil ama adaleti düşünen insan davranışı mı peki bu? Verin paramı susayım?
Madem hırsız olduğunu düşünüyor kadının bir avukat olarak bir hırsızın cezasını engellemiş oldu... yok düşünmüyorsa para düştü veya başkası tarafından alındıysa, o zaman daha büyük adaletsizlik o parayı o kadından almak..
tabi bir de öyle bir para varsa...

Geçmiş olsun, olan olmus artık... Kişi hakkınıza girmiş, sadakam olsun bile demeyin

Yahu kim cebinde 800 tl taşır diyenlere ayrı şaşıyorum.
Niye taşımasın.
Adam cüzdanında 800 tl taşıyor diye suçlu oldu resmen.

Back
X