Olay ne durumda?
G
Gagagall
[/QUOTE. Anneme dalgın olamaz vs diyen arkadaşlar dinleyin. Adam annemden 20 yaş küçük , gözü açık , bilgili, vs lakin dalgınlık yapıp cüzdanını kasada unutmuş ve gitmiş. O sırada annem bana anneler günü hediyesi bardak almış poşete koyarken boşanan kız kardeşim için yuvası yıkılmasaydı ona da alırdım vah evi gitti vah ortda kaldı hep ağlıyor hem çanta yerleştiyor , dalgın vaziyette atmış çantaya.durum bu. Avukat bulduk durumu izah etti , 850 liramı versin şikayetten vazgeçim demiş, yatırdık parasını uğraşacak gücümüz yok çünkü onunla .çok zor dönemden geçiyoruz verelim gitsin başımızdan diyoruz.bazıları bunu da eleştirir şimdi demekki anneniz aldıki veriyorsunuz diye. Yeterince günahkarız kimsenin günahına girmeyin daha fazla.yapılan yorumların hepsini okudum öyle yorumlar yapıldıki anneme parayı almış diyenler oldu ben kızınca banlanmayı hakettim oldu.ben size annem parayı almışmı diye sordum sanki bunun cevabını aradınız sayfalarca.yazık h men nasıl da hırsız damgasını vuruyorsunuz insana.neyse siz hep mutu olun , hayat size hep güzel olsun. Asla ve asla ne olursa olsun dalgın olmayın bir bakmışsınız hırsız oluvermişsiniz