• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Morfoloji lütfen yardım

İnstgramdan ekle istersen beni bizde de aynı problemler var belki birbirimize hem mental hemde diğer konularda yardımcı oluruz

İnstgramdan ekle istersen beni bizde de aynı problemler var belki birbirimize hem mental hemde diğer konularda yardımcı oluruz
gizemçubukçu hesap adresimi herkese açık yeni açtım annemi tam bir sene oldu kaybedeli onunla resmin var gözlük var gözümde

IMG_1597.webp

Merhaba 31 yaşındayım eşimle 3 yıldır çocuk deniyoruz 2 kere tüp bebek denedik olmadı sonuncusu 2 ay önce negatif sonuçlandı eşimin morfilisi 0 çıktı .bugün normalde regli günüm hiç şaşmaz ama iki gün önce bir damla kahve rengi akıntı geldi yarın regli olucam heralde dedim hiçte öncesinde böle kahve akıntı gelmezdi hep sonrasında gelirdi .dün de iki damla açık pembe kan geldi regli olcam sanıp ped taktım bugün oldu öle kaldı hiç bir şey gelmedi başka.bir an ümitlendim.ama asıl şunun için yazdım aktardan aldığın karşımı benimle paylaşır mısın rica etsem
Merhaba ,hangi merkezde denediniz 2 tedaviyi

Sayısıda düşüktü morfolijiside 0 dı.kızlar eşim 3,4 ay boyunca düzenli spor yapıp alkolü bıraktı normalde alkol çok fazla alıyordu üstüne de emodeks diye bi takviye kullandı ve her sabah iki kaşık yoğurda bir aşık keçi boynuzu tozu karıştırıp verdim.sonra Amsterdam’a tatile gitmiştik orda baya keyifli hissediyorduk o ara olmuş .henüz çok erken farkketim ilk test verdiğimde 97 di değerim iki gün sonra 352 oldu bakalım sağlıkla çoğalsın inşallah değerim kesede görebileyim.

Merhaba .ahmet zeki ışıktı doktorum ikisinide orda denedik.tam doktorumuzu değiştirdik irembeye gidecektik ki hamile kaldım
Bu arada gittiğim doktorla tedavi görüp hamile kalan arkadaşlarım vardı bizde işe yaramadı ama nasip değildi o an da belkide

Back
X