Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nedir pekiBakirelik kaybolan bir varlık değildir, bunu hatırlarsanız bunalımdan çıkarsınız.
Karakter yapısıdır.Nedir peki
Anlamadım desem ?Karakter yapısıdır.
Ömür boyu bâkire olanlar var 2. Evliliğinde 3 bebe sahibi olan.
Herkes böyle insanlar var diyor ama ben inanamıyorum bir türlü sanki cgunluk illa bakire istiorBu cok özel hayatı mahremiyeti etkileyen bir soru olmuş.
Yani kimsenin ben kaybettim ben kaybetmedim diye aciklama yapacagini sanmiyorum.
Size gelince olan olmuş bunu dusunup bunalima girmeyin. Evlenecegiz insana olan biteni anlatirsiniz.
O kisi bu durumu yadirgarsa zaten mutlu bir evliliginiz olmaz.
Benim icin onemi yok diyen insanlarda var. Karsinizdaki kisiye bagli olarak beraberliginizi devam ettirirsiniz.
Bu cok özel hayatı mahremiyeti etkileyen bir soru olmuş.
Yani kimsenin ben kaybettim ben kaybetmedim diye aciklama yapacagini sanmiyorum.
Size gelince olan olmuş bunu dusunup bunalima girmeyin. Evlenecegiz insana olan biteni anlatirsiniz.
O kisi bu durumu yadirgarsa zaten mutlu bir evliliginiz olmaz.
Benim icin onemi yok diyen insanlarda var. Karsinizdaki kisiye bagli olarak beraberliginizi devam ettirirsiniz.
Burdada kavga ciksin diye ozellikle polemik yaratildigini dusunuyorum. Bu konu degil her konu icin gecerli.kavga çıkaracak konu olduğu aşikar ve çok özel bir soru bana göre.
Yani evlenmeden önce biriyle sevişmek bir kayıp değildir.Anlamadım desem ?
Var muhakkak biz evlenen insanlarin ozel hayatini nerden bilebiliriz ki etrafimizda da boyle insanlar vardir.Herkes böyle insanlar var diyor ama ben inanamıyorum bir türlü sanki cgunluk illa bakire istior
Aslinda boyle kesin cizgiler cercevesinde dusunmemeliyiz. Yani soyle anlatiyim adam her turlu cinsel birlikteligi yasamistir. Tasvip etmedigimiz genel eve gitme durumu olmustur. Firsat bulsa evli hanimlara bile sarkar ama illa bakire biriyle evlenicem diyodur. Boyle bir insanla hic birimizin dusunce yapisi paralel olamaz.haklisinniz bence, konu sahibini mutsuz etmek istemiyorum ama belli ki bakireligi onun icin aslinda önemliymis... ve bakirelige önem vermeyen biriyle ne kadar anlasa bilir ki?
bekaretini vermeden her işi götürenler de var o yüzden göreceli bir konuCanlar aranızda bakireligini evlenmeden kaybeden oldu mu bi tek benmisim gibi hissediyorum.bunalimlardayim bu ara
Yalnız olmadığıma sevinicemolsa ne olacak ki?
O zamn umrumda değildi sindi fikirlerim değişti Üzgünümbu durum sizi bunalıma sokacaksa neden ilişkiye girdiniz? yada evlenmeden ilişkiye girdiyseniz şimdi bu durumu neden umursuyorsunuz? çelişki içindesiniz..