Aranızda bakireliğini evlenmeden kaybeden oldu mu?

cangozum

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
369
79
Canlar aranızda bakireligini evlenmeden kaybeden oldu mu bi tek benmisim gibi hissediyorum.bunalimlardayim bu ara

Bu cok özel hayatı mahremiyeti etkileyen bir soru olmuş.
Yani kimsenin ben kaybettim ben kaybetmedim diye aciklama yapacagini sanmiyorum.
Size gelince olan olmuş bunu dusunup bunalima girmeyin. Evlenecegiz insana olan biteni anlatirsiniz.
O kisi bu durumu yadirgarsa zaten mutlu bir evliliginiz olmaz.
Benim icin onemi yok diyen insanlarda var. Karsinizdaki kisiye bagli olarak beraberliginizi devam ettirirsiniz.

Yani kimsenin ben kaybettim ben kaybetmedim diye aciklama yapacagini sanmiyorum.
Size gelince olan olmuş bunu dusunup bunalima girmeyin. Evlenecegiz insana olan biteni anlatirsiniz.
Benim icin onemi yok diyen insanlarda var. Karsinizdaki kisiye bagli olarak beraberliginizi devam ettirirsiniz.
Herkes böyle insanlar var diyor ama ben inanamıyorum bir türlü sanki cgunluk illa bakire istior

haklisinniz bence, konu sahibini mutsuz etmek istemiyorum ama belli ki bakireligi onun icin aslinda önemliymis... ve bakirelige önem vermeyen biriyle ne kadar anlasa bilir ki?

kavga çıkaracak konu olduğu aşikar ve çok özel bir soru bana göre.
Burdada kavga ciksin diye ozellikle polemik yaratildigini dusunuyorum. Bu konu degil her konu icin gecerli.
Insanlar yuz yuze gelse birbirine asla o kelimeleri sarfedecek cesaretleri olmaz ama sanal ortam olunca bir rahatlik oluyor sanirim.

Herkes böyle insanlar var diyor ama ben inanamıyorum bir türlü sanki cgunluk illa bakire istior
Var muhakkak biz evlenen insanlarin ozel hayatini nerden bilebiliriz ki etrafimizda da boyle insanlar vardir.
Herkesin ozeli kimseyi ilgilendirmez sonucta.
Sizde bu dusuncelerden kurtulup dikkatinizi enerjinizi baska seylere yonlendirin.

haklisinniz bence, konu sahibini mutsuz etmek istemiyorum ama belli ki bakireligi onun icin aslinda önemliymis... ve bakirelige önem vermeyen biriyle ne kadar anlasa bilir ki?
Aslinda boyle kesin cizgiler cercevesinde dusunmemeliyiz. Yani soyle anlatiyim adam her turlu cinsel birlikteligi yasamistir. Tasvip etmedigimiz genel eve gitme durumu olmustur. Firsat bulsa evli hanimlara bile sarkar ama illa bakire biriyle evlenicem diyodur. Boyle bir insanla hic birimizin dusunce yapisi paralel olamaz.
Baskasida benim icin onemli olan karakter yapisi, iyi anlasabilmemiz gecmiste olan olmus evliligimiz boyunca birbirimize sadik olalim der. Bu kisiylede dusuncelerimiz uyusur.

X