Aranızda bakireyken poliplerini aldıran var mı???

Afrodit

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2008
10
0
86
39
İstanbul
Kızlar merhaba...
Yardımınıza ihtiyacım var,bende rahimde polip var.Ara kanamalar ve ağrı yapıyor adet sırasında ayrıca kanama çok oluyor...Gittiğim iki doktordan biri kızlık zarının esnek yapısından dolayı zarar vermeden histerektomi ile bunları alabileceğini söylerken diğeri zarar verme ihtimaline karşı ileride evlenme durumumda kendimi ispatlamak adına rapor verebileceğini belirtti...Sizlerden ricam şu : aranızda bakireyken bu işlemi yaptırmış ve sorunsuz olarak atlatmış birisi var mı? Doktor tavsiyesine ihtiyacım var..

aman be yavrum..rapor da olsa türk milletine inandıramazsın...ilerde sorunlarla karşılaşırsın..eğer benim kızım olsan..açık ameliyatı tercih ederdim..bu konuda fazla güvenme..öyle basit olsa benim kızım ve diğer kızlar kadın doğumcularda muayne ederlerdi..niçin bekarlara karından bakılıyor..bunuda düşün derim...geçmiş olsun..

valla rahminizle çok oynatmayın evlenmeden..hele bir evlenin çocuk filan derken o zaman sorun çıkarrırsa halledilir...eğer çok çok önemli sorun çıkarmıyorsa boşverin..

Back
X