Aranizda benim gibi olanlar yardim etsin. LUTFEN!

Feride1990

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2013
78
5
98
Ankara
Merhaba arkadaşlar. Ben 14+2 hamileyim. Tsh hormonum 11cikdi ama ilac kullaniyorum 4kadar salmisdik yeniden 11cikmasi beni cok sarsitdi. Basqa her bir sey iyi bebeyim qayet salikli. Aranizda benim gibi olani varmi ve yaxud olubda hamileliyin saglikli basa vuran anne adaylari lutfen yardimci olun. Cok perisanim bebeyime bir sey olacak diye. Umudum sizlere.

Merhaba arkadaşlar. Ben 14+2 hamileyim. Tsh hormonum 11cikdi ama ilac kullaniyorum 4kadar salmisdik yeniden 11cikmasi beni cok sarsitdi. Basqa her bir sey iyi bebeyim qayet salikli. Aranizda benim gibi olani varmi ve yaxud olubda hamileliyin saglikli basa vuran anne adaylari lutfen yardimci olun. Cok perisanim bebeyime bir sey olacak diye. Umudum sizlere.
benım en basında vardı canım 6 çıkmıstı daha olçturmedım en son 1.9 gıbı bıseydı sonradan yukselıomuymus bı sorun olmaz canım ılacının dozunu arttırılar kanımca ınsallah duserr oncesınde varmıydı bu sorun yoksa gebelıkte mı çıktı bebegınde bı sorun yoksa üzülme bebısın canını sıkma:49::49::49:

Canim yardimci oldugun icin cok tesekkur ederim. Benim ki boyle oldu hamile oldugumu oyrenmeden 1gun once oyrendim tsh 15cikmisdi seheri gun hamile oldugumu oyrendim. Dr gorusduk ilac yazdi tevavisi uyguladi 4e salmisdiq 2gun once qan testi yapdirdiq 11cikdigin oyrendik. Yani canim olay boyle

Back
X