aranizda co cultur yaptiran varmi?

birihtimal

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2011
126
1
46
Almanya
merhaba kizlar

ben 3 kere negatif sonuc aldiktan sonra, co cultur yaptirmayi düsünüyorum,aranizda yaptiran, pozitif veya negatif sonuc elde eden varmi?

benimle bunlari paylasmak isteyen varmi?

ben 2 hafta önce yaptırdım canım nisan gibide tedaviye başlıyacağız sonuç alan çok hem kalitesini hem tutunmasına faydası oluyormuş herşey allahtan inşallah rabbim buna vesile eder inşallah pozitif olur benimde 3. denemem olacak :))

Selam Arkadslar
Allahim oncelikle her seyi bir vesile verip hayirli saglikli yavrular versin insallah AMINNNNN
Bende coook ugras verenlerdenim 8. migro tedavimde tek bir yumurtayla hamile kalmistim.Sukrolsun hamdolsun Oglum 19 aylik oldu co-kulturu bende iki kez denendi ve olumlu sonuc alinamadi yani faydasi olmadi tabiki bu demek degildirki sizin olmayack denemede yarar vardir.
Bu benim nacizane fikrim bazi hekimler pekte onaylamiyor ol deyecek olan yuce RABBIMIZDIR Allahim bu yolda maddi manevi emek veren herkezin kucaklarini doldursun insallah bu ugurda tam 20 senemi verdim.
Sabir ve duayla azimle umutla oldu Mevlam tum isteyenlerede evlat sevgisini tattirsin Sevgiler

cevabin icin tskler canim,insallah hersey yolunda gider ve bebisine kavusursun,nerde yaptiracaksin?bende nisanda yaptirip insallah mayista tedaviye baslicam.brüksel tüp bebek merkezinde.

allah yardimcin olsun

cevabin icin tskler canim,

20 sene???nasil bir sabir ve güc,inanilmazmasallah.allah cocugunu saglikli büyümesini nasip etsin.

merhaba kizlar

ben 3 kere negatif sonuc aldiktan sonra, co cultur yaptirmayi düsünüyorum,aranizda yaptiran, pozitif veya negatif sonuc elde eden varmi?

benimle bunlari paylasmak isteyen varmi?

arkadaslar aranizda yok mu hic co cultur (yapay rahim )yaptiran???????????????

yardimci olursaniz sevinirim.

arkadaslar aranizda yok mu hic co cultur (yapay rahim )yaptiran???????????????

yardimci olursaniz sevinirim.

burda çok yok sanırım bende yaptırmadan önce araştırmıştım pek denk gelmemişti.... sayfayı güncel tutalımda yaptıranlar çıkar belki yoksa boşu boşunamı yaptırdık :)) ama birkaç doktorun fikrini aldım faydasını muhakak grürsün dedi en azından içimizde kalmaz keşke demektense bakarsın iyiki deriz.... ben ankaradayım canım hrs de tedavi oluyorum....

ben almanyada yasiyorum ve almanlar türkiye cogunlukla co cultur yaptirmaya gidiyor.burada yapmiyorlar ve tabiki bu yüzden hicte tavsiye etmiyorlar.Imci de yapmiyorlar sadece munihte ve bonnda yaapiyorlar galiba.

sen imci mi yaptiracaksin? nisanin kacinda baslicaksin?kacinci tedavin canim?

haberleselim istersen tabiki!!! böylelikle sayfayi güncellemis oluruz.

hayirli aksamlar

3. tedavim canım tabiki haberleşiriz :) bende rezerve azlığı eşimdede sperm azlığı var yani karı koca çok çok fakiriz :)) eşimde bende kürler uyguladık art vitaminler vs. sonuçda aldık doktorum da baya şaşırdı durumunuz okadar zor deil dedi nasip bakalım inşallah hayırlısı ile pozitif sonuç alırız ımcı de uygulanacak bize özellikle ımcı bana çok mantıklı geliyor hatta erkek faktörü olmayan bile bence yaptırmalı hatta tüp bebek uygulayan her yerde olmalı bize sormamalılar bile....herşeyden önce herşey nasip kısmet işi sizde sorun neydi kaçıncı tedavidesin ?

slm canim,

reserve azliligi bendede var galiba, 2 kere icsi bir kere dondurulmus yaptirdik.birincide 7 toplandi 4 tanesi yasadi.ikincide 6 tane toplandi 3 yasadi,ücünüde koydular ama tutmadi.
esimde sperm azligi ve de morfolojide cok kötü,oyüzden imci bencede cok iyi olucak ve banada mantikli geliyor.

sizde kac tane toplandi? yasiniz kac canim?

nisanin kacinda baslicaksin?

21 günündemi co cultur yapildi? ve narkozlami oldu? agrilarin varmiydi? nekadar ödedin? cok soru soruyorum degilmi? kusura bakma merak ediyorum.cevap verirsen sevinirim.

iyi geceler

kizlar bende bu seferki denememde IMSI yapmistim benim esimdede sperm azligi vardi o yüzden yaptim ama ilk denememde yapmamistim ona ragmen embiryolar blastosidi bu sefer IMSI denedik embiryolar tabi yine cok iyiydi Blastosidi ama sonuc herzamanki gibi koskoca 0. yani anlayacaginiz hersey bos Rabbim ol deyince her cesit olur benim arkadasimin esinin spermleri cok kötüydü ve burda IMSIsiz tüp bebek yaptilar ikizleri dogdu suan bende ayni yerde yapmadim neymis IMSI yokmus diye yapmadim salak kafam yaptinda ne oldu sanki senin begenmedigin yerde kadin ikiz getirdi gittin en yeni teknojileri kullandim ama benim olmadi yani kismet olunca zaten her cesit olur.
bilmem benmi böyle düsünüyorum artik okadar cok abartili seyleri yapmiyacagim yok buymus yok oymus bu sefer yaparsam herseyi normal yapacam bakalim ne olacak.

canim haklisin ama insan herseyi denemek istiyor,cok korkuyorum trye gider ve bos dönerim diye.tabiki nasip allah isterse olur bunu biliyorum.
bizim morfolojide cok kötü oyüzden trde zaten yapmak zorundayiz dediler,en iyisini sece bilmek ve kalitenin daha iyi olmasi icin.

canim tabi sende haklisin insan herseyin en iyisini yapim taktiri Allaha birakiyor hic olmazsa herseyin en iyisini yaptim dersin.bende bu sefer öyle dedim herseyin en iyisini yaptim ama olmadi demekki verdir bunda bir hayir dedim busefer o yüzdende bu seferki negativte diger negatifllerdeki gibi bagirip cagirip aglayip agit yakmadim bunda cok iyi anladim hersey kismet isi her serde vardir bir hayir ama yinede pes etmiyecem ayni seyleri tekrar tekrar deneyecegim.
insallah sende bos dönmezsin türkiyeden Ikizlerini alip öyle gel

evet canim en iyisini yapmak istiyor insan.
canim sen nasil devam edeceksin?evet pes etmek yok tabiki,mücadeleye devam.
insaaaaaalllllaaaaaahhhh bos dönmem))))

evet canim en iyisini yapmak istiyor insan.
canim sen nasil devam edeceksin?evet pes etmek yok tabiki,mücadeleye devam.
insaaaaaalllllaaaaaahhhh bos dönmem))))

canim ben suanda kürlere basladim anlayacagin Kasim 2011de yaptigim tüp bebekten sonra adetlerim tamamen bozuldu bana sende problem yok dediler ama beni problemli yapip biraktilar 3aydir adet söktürücülerlen adet oluyorum dünde doktora gittim adetimin 12inci günü ama hic yumurta yoktu bende dünden beri sogan kürüne basladim saracoglu bana 4ay kullan dedi bakalim ne olacak belki Ramazandan sonra kismetse tekrar yapacam su begenmedigim ilk denememi yaptigim merkezde yapicam cünkü etrafimda bende sonra tam 4tanidigim türk arkadaslarim hepside oradan ikizlerini alip dogurdular o yüzden bende orda deneyecegim bu sefer insallah bende bos cikmam.

21 gün yapılacaktı ben çok kötü saoğuk algınlığı yaşamıştım birde alerjik astımımda olunca beni bir hayli zorlamıştı doktorum 2 gün erteledi diğer aya kalsın belki alacakları doku kaliteli olmaz diye düşündüm orayla alakası olmazmış :) neyseki ozamana kadar toparlandım ve opu oldu anestezi ile oldu ve 23günü zaten 19 ve 25 gün arası oluyormuş embriyonun tutunmasıda bu günler arasında gerçekleşiyormuş

anestezi olunca birşey hissetmiyorsun yumurta toplatma gibi bir ağrısı kalıyor birde 10 tüp kan aldılar şimdiden bol bol pekmez iç :)

slm canim,

evet ben simdiden pekmeze basliyayim

slm canim,az önce sana diger topikte de yazmistim

cok tuaf mens zamaninda gelmemesi,nedenini söylemiyorlarmi?ve almanyadaki doc lar ne yapmani söylediler?

eger kendini ilk merkezde daha iyi hissetdiysen orada basla canim.

insaaalllah sende yazin hamis kalirsin,insallaahhhhhhhh

merhabalar,
3.denemem de co-cultur yapildi.Biz sonuc aldik.onceki denemelerimde 4 embrio transfer edildigi halde sonuc alamamistik.Son denemem de 1 embrio ile oldu.Merkez onemli.
Histereskobiyi de dikkate alin derim.Bunlar vesile..yinede icinizde aklinizda kalmasin umut kapisi merkeziniz neyi gerekli gorurse yaptirin.Insallah cok bekletmeden emeklerinizin karsiligini alirsiniz.Kucaklariniz dolu dolu olsun insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…