Aranızda düşük yapan varmı?

Benm 2 saat neki ya
Benm uzun surdu tedaviyle olduğu icin
Ilaclar igneler onluyordu kanamayi o yuzden vucut rahatlayamadi. Sonra sonra düsurdu.
Sizede gecmis olsun. Dogaldan olduysa bi daha olur sizin insallah..
Bizim yolumuz mesakkatli maalesef.
Hepimiz bir süreçten geçiyoruz
En doğru zamanda bebeklerimiz olur umarım

Selam arkadaşlar sizlere bi sorum olacaktı acaba benim gibi aynı duruma düşen var mı diye..
Yaklaşık 3 bucuk hafta önce eşimle korunarak ilişkiye girdiğimizde hamile kalacağım aklıma gelmemişti..
ardından bi hafta sonra regl olmuştum ama içimde garip bir his vardı acaba hamile miyim yoksa diye ama regl olduğumu görünce dedim değildirim sonuçta regl oldum.. (Doğum kontrol hapına yeni başladım regl'e beraber ondan öncesi kullanmıyordum)
Emin olamadığımdan dolayı reglden sonra gebelik testi yaptım ve negatif çıktı, rahatladım. Ama bu 2-3 gündür ufak tefek kahverengi kan gelmeye başladı.. bu sabah ise lavabo'ya gittiğimde peçete'de tırnak kadar yuvarlak et parçasına benzer kahverengi birşey çıktı.. dedim vajina kendisini temizlediği içindir önemsemedim. 2. Çıkışımda ise peçetede göbek bağına benzer bir şey vardı yaklaşık 3-4 cm kadar kahverengi beyaz rengindeydi.. sanırım gebeydim ve düşük yaptım , bilmiyorum emin değilim lütfen bi fikri olan varsa bana dönüş yapsın. Tşk ederim..
Oyle şey mi olur benim 3 aylık bebeğim daha yeni 5 cm oldu

Geçen sene şubatta 6 haftalık düşük yaptım. Öyle kolay olmuyor düşük yapmak. Ağrı ve giderek artan kanama oluyor. Düşerkende o parçalar sizi çok zorlar zaten. Siz bi kadın doğumcuya görünün kontrol etsin. Düşük yapmadığınızı düşünüyorum. Belki kist filan vardı ondan oldu.
Çok üzüldüm geçmiş olsun tekrardan. dilerimki en kısa zamanda sende bir evlat sahibi olursun inşAllah..

Merhaba canım bende kasım ayında dusuk yaptım benden bezelye kadar küçük bir parca gelmişti ve inanılmaz ağrım ve kanamam olmuştu sizin dusuk yaptığınızı zannetmiyorum kahve rengi grimsi renkte gelen pihtilar genelde kist olduğunu gösteriyor ve ya rahim den kaynaklı çikolata kisti olanlarda kahve leke bile değil yoğun akıntı geliyor siz bi jinekoloğa gozukun derim önemli bir şey ola bilir ve bu hayati risk de ola bilir

Merhaba canım bende kasım ayında dusuk yaptım benden bezelye kadar küçük bir parca gelmişti ve inanılmaz ağrım ve kanamam olmuştu sizin dusuk yaptığınızı zannetmiyorum kahve rengi grimsi renkte gelen pihtilar genelde kist olduğunu gösteriyor ve ya rahim den kaynaklı çikolata kisti olanlarda kahve leke bile değil yoğun akıntı geliyor siz bi jinekoloğa gozukun derim önemli bir şey ola bilir ve bu hayati risk de ola bilir
Evet sizin dediğiniz gibi de olabilir en yakın zamanda başvuru yapacağım. Tekrardan tşkler. Allah sizlere de sabr versin inşAllah rabbim gönlünüze göre verir 💕

Bende emin değilim hiçbirşey'den umarım yanılıyorumdur.. bu ara da Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşAllah :)

Canım benim sağol Allah razı olsun bence ilaca başlamış olmanın etkisi olabilir dogum kontrol hapından ya da stresten falan olabilir sen muhakkak iyi bir kadın dogumcuya git. Geçmiş olsun

Back
X