aranızda emar raporundan anlayan var mı?

dilekce61

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2011
296
36
47 gün önce eşim trafik kazası yaptı, Boyunda kırıklar , kaburgada kırıklar vs vs.
Hem o hem ben hem ailesi hepimiz kaza yapmış gibi stres ve sancılı günler geçiriyoruz. Öyle ki aramız bile kötü eşimle. Ailesinin yanında kalmak istiyor ve beni de ailesiyle kalmaya zorluyor. Olmuyor, durulmuyor, çalışan insanım akşam geldiğimde uzanıp dinlenmek istiyorum, belki o akşam yemek yemeyeceğim , belki iş yapmak istmiyorum belki rahat giyeceğim belki uzanıp tv izleyeceğim belki kalkıp duş alacağım. Ama olmuyor bir kez duş aldım kayınvalidem arkamdan banyoyu yıkamış sanki ben yıkamamış gibi, bunlar küçük ayrıntı velhasıl ailesiyle aram zaten kötüyken 47 gündür sürükleniyorum bu stresde ve dün resti çektim durmayacağım, ya ailemle ya kendi evimde kalacağım ya da sende benimle geleceksin, gelmiyorum diyor. Bunlar içimi dökmek içindi.
Asıl mevzu emar sonucunu doktorlardan bir türlü net bir cevap alamıyorum.

Sonuçlarımızdan bahsetsem yaşayan bilen anlayan olur mu?

Preodontoid mesafede minimal artış izleniyor

C5 vertebra korpusunda minimal yükseklik kaybı var. Korpus kemik iliğinde STIR sekansında hafif sinyal artışı izlenmektedir.Bu görünüm vertebra korpusunda kemik iliğinde ödem ya da kntüzyon ile uyumludur.Ayrıca bu düzeyde spinöz proses ve çevresinde de STIr sekansında sinyal artışı mevcuttur.

C5 vertebra seviyesinde spinöz parçada ve çevre yumuşak dkuda ödem düşündüren sinyal artışı var.

Kesit içerisine giren T3 T6 T7 vertebra korpuslarında üst endplatelerde kompresyon kırığı ile uyumlu sinyal değişiklikleri izlenmektedir.

Geçmiş olsun umarım anlayan bırı yazar

Siz işteyken annesı bakıyorsa o yuzden orada kalmak istiyor olabılır

Durumu nasıl yatıyor mu sürekli

"Kesit içerisine giren T3 T6 T7 vertebra korpuslarında üst endplatelerde kompresyon kırığı ile uyumlu sinyal değişiklikleri izlenmektedir."

Bu bölgeye operasyon önerilebilir. Çözümsüz bir problem değil. Geçmiş olsun

teşekkür ederim. annesi de çalışıyor sabah 10 çıkıp akşam 5 de geliyor, öğlen babası geliyor 1-2 gibi sonra tekrar gidiyor, annesi sürekli yanında değil ve kendisi de ayakta, ara ara yatıyor bir saat veya iki saat. 1 hafta evde kaldı. sabah erken kahvaltısını masaya hazırlıyor ona sadece çayı ısıtma kısmını bırakıyordum. akşamda zaten gelip yemeği birlikte yiyorduk. olmadı ben sıkılıyorum duramıyorum dedi kendi evimizde. tekrar annesine gitti ama yine geliriz dedi. Ama şimdi bir daha gelmeyeceğim iyi olana kadar diyor. doktor 4-5 ay kendine gelemezsin diyor ona ,ben de bu kadar ay seninle orda kalmamı istemen haksızlık diyorum. belirtiğim bazı sebepler ve bir kaç farklı konu daha var tabi. ilk aylar yatıyordu yanında kaldım gece uyumadan tuvalat ihtiyacı için yemek yedirmek gibi herşeyinde yanında oldum, Ama şimdi kendi yiyor, tuvaletine gidiyor, kendi kalkıp yatıyor, Tek derdi evde sıkılmak diyor kendince ufak ağrılarını da saymazsak. Ama gelin görün ki ben hatalı oluyorum, Ben tek başıma o evde kalırsam eşimin ailesinin ayıbı olurmuş, bir gelni evde tutamadınız söylentisi olurmuş diye beni göndermek istemiyor. beni düşündüğün yok diyorum, e senide düşünüyorum biraz diyor. Böyle bir şey var mı ?

Madem o kadar muhtaç durumda değil eşiniz, siz geçin evinize.

Eşinizin de gelirse ne âla.

Gelmezse arada görmeye gidersiniz.

teşekkür ederim. annesi de çalışıyor sabah 10 çıkıp akşam 5 de geliyor, öğlen babası geliyor 1-2 gibi sonra tekrar gidiyor, annesi sürekli yanında değil ve kendisi de ayakta, ara ara yatıyor bir saat veya iki saat. 1 hafta evde kaldı. sabah erken kahvaltısını masaya hazırlıyor ona sadece çayı ısıtma kısmını bırakıyordum. akşamda zaten gelip yemeği birlikte yiyorduk. olmadı ben sıkılıyorum duramıyorum dedi kendi evimizde. tekrar annesine gitti ama yine geliriz dedi. Ama şimdi bir daha gelmeyeceğim iyi olana kadar diyor. doktor 4-5 ay kendine gelemezsin diyor ona ,ben de bu kadar ay seninle orda kalmamı istemen haksızlık diyorum. belirtiğim bazı sebepler ve bir kaç farklı konu daha var tabi. ilk aylar yatıyordu yanında kaldım gece uyumadan tuvalat ihtiyacı için yemek yedirmek gibi herşeyinde yanında oldum, Ama şimdi kendi yiyor, tuvaletine gidiyor, kendi kalkıp yatıyor, Tek derdi evde sıkılmak diyor kendince ufak ağrılarını da saymazsak. Ama gelin görün ki ben hatalı oluyorum, Ben tek başıma o evde kalırsam eşimin ailesinin ayıbı olurmuş, bir gelni evde tutamadınız söylentisi olurmuş diye beni göndermek istemiyor. beni düşündüğün yok diyorum, e senide düşünüyorum biraz diyor. Böyle bir şey var mı ?
bakılacak durumda ıse kendı evınızde bakmanız en dogrusu kı ayaklanmıs artık gerısı sadece kırıkların tam olarak ıyılesmesı ıcın zaman , kendını cok yormayacak agır kaldırmayacak falan fılan ve ıstırahat edecek..
bu durumda da aılesının yanında kalmasına gerek yok, asıl ınsanlar demez mı sız evlısınız bır evınız kendı duzenınız, kendı yatagınız yok mu dıye???
bence esınızın kı bahane, sızde restı cekın ben kalmıyorum ıster gel ıster gelme de gıdın evınıze gelırse gelır gelmezse kendı bılır..

Çekilir dert değil yaa. Ne meraklıymış bu erkekler anasının evinde yaşamaya. Kabul etmeyin derim. Evde de yalnız orada da . Kendi evinde niye sıkılyormuş ki hem. Anlaşılan kendi evini benimseyememiş adam.

4 yıllık evliyiz ve işin tuhafı kazadan 20 gün önce taşınmıştık yeni eve. hep diyorduk keşke ilk evlendiğimde bu eve gelin gelseydim diye. eşimde çok sevmişti evi. Nasip işte olmadı ev bize iyi gelmedi galiba. Ailesinin evine biraz uzaktı ama gidip geliyordu alışıyorduk işte.

X