aranizda enfeksiyon için fitil kullanan var mi

biyoist

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2014
2.668
3.300
133
Arkadaşlar ben 7 aylik hamileyim. Doktorun dun vajinal enfeksiyondan dolayı neo penatron fitil verdi. Biraz akintim vardi sadece. Dun ilaci kullandıktan sonra önce yanma ve tahriş sonra mide bulantisi ve bas dönmesi ve en sonunda da pembelekelenmem oldu. Bu lekelenme beni özellikle korkuttu.daha önce. Bufitili kullananlar boyle birşeyler karsilastiniz mi.

Arkadaşlar ben 7 aylik hamileyim. Doktorun dun vajinal enfeksiyondan dolayı neo penatron fitil verdi. Biraz akintim vardi sadece. Dun ilaci kullandıktan sonra önce yanma ve tahriş sonra mide bulantisi ve bas dönmesi ve en sonunda da pembelekelenmem oldu. Bu lekelenme beni özellikle korkuttu.daha önce. Bufitili kullananlar boyle birşeyler karsilastiniz mi.

yan etkilerinde böyle şeyler olabileceği yazıyor mu, doktora sorman daha mantıklı

evet yaziyor. Ama ben hepsini bir arada gosterecegini düşünmemiştim. Bu kadar yan etki birden gösterince korktum acikcasi

Ben şuan kullanıyorum ama öyle birşey olmadı.
Fitili takarken fazla tahriş etmiş olabilirmisiniz.
Birde tırnaklarınızın kesik olmasına dikkat edin. Eller temiz olmalı zaten biliyorsunuzdur. Onun haricinde bildiğim başka birşey yok.

Geçmiş olsun.

bende kullandım mümkün mertebe ileri it onu canım,ve fitili bıraktıktan beş on dk sonra erimiş fitille beraber iltihabın dökülebiliyor bende oldu şahsen..fakat hamile değilim tabiki..

bende kullandım mümkün mertebe ileri it onu canım,ve fitili bıraktıktan beş on dk sonra erimiş fitille beraber iltihabın dökülebiliyor bende oldu şahsen..fakat hamile değilim tabiki..
Evet sanirim ilk kullanım olduğu için biraz zorlandim. Dediğiniz gibi birkaç sonra lavobaya gittiğimde hem akintim artmisti hem de pembe lekelenme oldu. Şuanda da lekelenme var biraz. İnşallah bu ilaci kullandigim surece yaşanan bunları ilk ve son olur.

Back
X