Aranızda eşi babası abisi falan kaynak işiyle ugrasan varmı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gizzz
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

gizzz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2012
731
335
103
benim eşim asansörcü ama arada kaynakda yapıyor ve kaynak yaptıgı gece eziyete dönüsüyor daha önceleri patates koyarak

hafifletıyorduk ama persembe gecesi saat 10 dan sabaha kadar uyumadık eşimle beraber gözüne patates bagladık yaklasık 1 bucuk kilo

kadar,yıkadık,tüm ısıkları kapattık,balkon kesmedıgı ıcın dısarıya çıktık ama bi türlü geçmedi arabada yoktu:(

sabah doktora gitti gözüne damla vermıs bıde iki gözünüde kapatıp yatcan demıs dünde tüm gün gözlerı kapalı kaldıda allahtan geçtı

ama her seferinde aynı acıyı çekiyor yok mu daha etkılı bi yöntem bilen göz damlasını evde tutuyım yanınca sıkarız diyorum ondada ilaç

açıldıktan en fazla 1 içinde kullanılıyor ama eşimde 2 3 ayda bir yapıyor yanı her an elimde olamıyor..kk kadınlarının bu konuda fikirleri

vardır diye umuyorum ve fikirlerınızı beklıyorum.

kaynak gözlügü takmadan nasil yapiyor kaynagi :53: patronu alsin, böyle patatesle filan ugrasilirmi göz bu :19:

İş yeri hekimiyle konuşmanızda fayda var bence.
Önce eşiniz muayene olsun güzelce.
2,5 yılı aşkın aynı işi yapıyorsa meslek hastalığı oluşmuş olabilir.

Tabi eşinizin iş güvenik ekipmanlarını tam kullandığını varsayıyorum.
Çok geçmiş olsun ama ihmale gelmez göz sağlığı.
Allah şifa versin.

Son düzenleme:
alıyor gözlügü ama ya iş yapamıyorum zaten az iş diye takmıyor, yada kaybediyor veya kırıyor:(

Üzülerek söylüyorum ki gözlüksüz o işlemleri yapıyor ise, maalesef gözünü kaybetme riskiyle karşı karşıya kalıyor.

Canım kaynak aldımı gözü malesef çekmek gerekiyor hemen geçirecek bir şey yok ben imalat sektöründeyim ve devamlı kaynak içindeyiz eşimin yer ne kadar dikkat etsende bazen o kokusu bile yetiyor gözünü almaya
iş yaparken gözlük falan değil direk maske taksın solunum yollarını da korusun
yine de kaynak alırsa gözünü limon sıkılıyor tabi dayanabilirse patatesten daha hızlı ve etkili ama çok acı oluyor
ayrıca sık sıkta burnunu silsin

İş yeri hekimiyle konuşmanızda fayda var bence.
Önce eşiniz muayene olsun güzelce.
2,5 yılı aşkın aynı işi yapıyorsa meslek hastalığı oluşmuş olabilir.

Tabi eşinizin iş güvenik ekipmanlarını tam kullandığını varsayıyorum.
Çok geçmiş olsun ama ihmale gelmez göz sağlığı.
Allah şifa versin.

dün göz doktoruna gitmiş baska bisorun yok demiş doktor
zaten işi kaynakçılık degil 2 3 ayda lazım oldukça yapıyor ama o geçen zamanda acısını unuttugundan gözlük falanda takmak aklına gelmiyor

Üzülerek söylüyorum ki gözlüksüz o işlemleri yapıyor ise, maalesef gözünü kaybetme riskiyle karşı karşıya kalıyor.

tabiki göz sonuçta ama işte erkekler sorumsuz oluyor yanında biri olcakta (yanı ben)hatırlatcak ona

Canım kaynak aldımı gözü malesef çekmek gerekiyor hemen geçirecek bir şey yok ben imalat sektöründeyim ve devamlı kaynak içindeyiz eşimin yer ne kadar dikkat etsende bazen o kokusu bile yetiyor gözünü almaya
iş yaparken gözlük falan değil direk maske taksın solunum yollarını da korusun
yine de kaynak alırsa gözünü limon sıkılıyor tabi dayanabilirse patatesten daha hızlı ve etkili ama çok acı oluyor
ayrıca sık sıkta burnunu silsin

limonu direk degilde sekerlı limon denemıstık daha önce ama daha çok yanmıstı gözü geçirmemistide:(gözlügü bile takmıyor kı:(

Back
X