Aranızda evlilikten korkan var mı?

Ben korkarım açıkçası,yani özgürlüğüm gidicek binevi böyle düşünüyorum.Gece yarısı arkadaşlarımla elimi kolumu sallayarak gezemiyicem hadi olsa bile ayda bir.Yakın erkek olan arkadaşlarımla zaman geçiremiyicem.Kısaca arkam yemiyor yani
Erkeklerin evlendikten sonra değiştiği konusu hakkında birşey diyemiyicem ama hepsi ayrı,hepsi değişiyor değil..

4 yıldır süren bir birlikteligim var ve bu zaman icerisin de kavgalarımız cok fazla oluyor hatta aynı sehirde okumamızdan dolayı benim bayan arkadasım yoktur mesela merhaba merhaba bu kadar cünkü sürekli beraberiz .. Sanki baz seyler erken tükendi gibime geliyor?

Onunda arkadası yok hem arkadasım hem sevgilim güzel birsey ama nedense yanyana iken uzlasamadıgımız konu cok oluyor ve bunlar beni korkutuyor yani diyorum neden biraz fazla görüstügümüz de bu noktaya varıyoruz??

Kısacası evlenirkende böyle sorunlar olur diye korkuyorum ..

Ben korkarım açıkçası,yani özgürlüğüm gidicek binevi böyle düşünüyorum.Gece yarısı arkadaşlarımla elimi kolumu sallayarak gezemiyicem hadi olsa bile ayda bir.Yakın erkek olan arkadaşlarımla zaman geçiremiyicem.Kısaca arkam yemiyor yani
Erkeklerin evlendikten sonra değiştiği konusu hakkında birşey diyemiyicem ama hepsi ayrı,hepsi değişiyor değil..

Keske sadece özgürlügüm gitse canım ev gecindirme derdine düsecegiz sorumluluklar artacak ..Bide cocuk oldu mu tamamdır hayatın nasıl gectigini bile anlamayız .!!

ben bu korkuyorum açıkcası hemde bu siteye üye olduktan sonra burda o kadar çok olay okuyorum ki korkmuyo değilim yanieyvahedigeldismile

Back
X