- 6 Eylül 2016
- 46
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi Esinmelisaa
Ay çok ihtiyacım var şu sıra aranızda bakabilen varsa banada bakabilir mi kahve tarot farketmez? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım görebildiğim kadar ile yazim... Senin birden çok takıldığın konu var ve biriyle bi tartışma yaşamışsın, haklı olan sensin ve tartışma yaşadığın kişiyle yüzyüze bi konuşman olcak. Ve çok mahçup bu kişi sana karşı ... Üzülmüşte ama sen sindirimemişsin. Bu bi erkek öyle gördüm ... Onun dışında çok saf birisin sanki farkında olmadan birisi senin düşünceni başka birine iletiyor gibi ... Bu bi kız arkadaş. Ailevi probleminde var sanki takıldığın bişeyler var. Ve birine sırt dönmüşsün sen çok üzülmüşsün hâlâ aklında o da seni düşünüyor ama adımı senden bekliyor. Bi de temiz bi haber alcan canım öyle gördüm
Rica ederim canım benim. İnşaallah Allahım gönlümüze göre versin. Unutma bazen adım atmak gerek![]()
Hadi kırmayim seni de tabi bakarım yarın özelden at canımAyy banada bakarmısın cnm ya ??
Tşklr cnm Tmm yarın atarım :)Hadi kırmayim seni de tabi bakarım yarın özelden at canım
O kadarını sen bilcen tabi canım. Bekle o zaman umarım gelen haber ondandır :)Bunca zaman attım ama bazı hatalar yapıldı o kadar gurursuz değilim kuzum onun atması gerek burada inan :)
bana da bakar mısınO kadarını sen bilcen tabi canım. Bekle o zaman umarım gelen haber ondandır :)
Özelden at canımbana da bakar mısın