ARANIZDA FAZLA UMUT IŞIĞI OLAN VARSA Bİ LOKMA ALABİLİR MİYİM

ya aayyy ne tatlısın he ❤❤🥹🥹🙏🙏
analizin ve dileklerin için çoook teşekkür ederim.

gördüğüm kadarıyla da sizde vizyonlu merhametli mantıklı ve sevecen bir annesiniz.
bu bir başarı gerçekten. çoook daha mutlu olun emi 🤭🥰
Bende cook teşekkür ederimm 🥰🤗🤩

Sizde coook mutlu olun 🥰💛

Hayatınızı anlattığınız kısım, dünyaya çapalanmamız için bizi ayakta tutan şeyler aslında. Yani onlar olmasa tesiri çok ağır olan bu dünya okulunda yaşamamız iyice zor hale gelirdi.

Sizin sorularınızla ilgili olarak aslında bilmeniz gereken tek şey, dünyaya gelme nedenimiz. Onu bildiğiniz anda neyi neden yaşadığınızı ve umutsuzluk, şans gibi kavramların aslında olmadığını da anlarsınız. Yani bizler yemek yemek uyumak işe gitmek üremek için dünyaya gelmediğimiz kesin ve net.

Bu derya deniz konu buralara sığamaz. Siz en iyisi Tarık Arıkdal, Erhan Kolbaşı YouTube de bol bol videoları var. Sistemi öğrendikten sonra bütün sorularınıza cevap bulmakla kalmayacak, neyi neden yaşadığınızı niye endişe etmemeniz gerektiğini ve daha bir çok şey. Çok iyi anlayacaksınız.

Ayrıca Ergün Arıkdal’ın müthiş ötesi kitapları var. Herkes okusa dünyada cenneti yaşardık. Çok uzadı ama hala yazacaklarım var aslında :)
Siz yazsanız ben okusam . Bayılıyorum . Ayrıca sizi hep stalklıyorum sitede , tüm mesajlarınızı okuyorum ☺️

kızlaaarr günaydınn 🌸

belki beni hatırlayan vardır. b*ktan bir ilişkiden çıkıp toparlanma sürecindeydim. ya da hala sürecindeyim bilemiyorum.

eski ilişkime baktığımda artık içim küllenmek üzere. çok az kaldı hissediyorum.

ama asıl sıkıntı yaşadığım taraf şu ki ;

spora gidiyorum
köpeğimle zaman geçiriyorum
babamı kaybettiğim için annem ve kardeşimle aktiviteler yapıyorum.
tabiri caizse kendimi işime verdim köpek gibi çalışıp prensesler gibi yiyorum 😁
kendime bakıyorum
yapmadığım kadar makyaj yapıp kıyafetlerimi daha özenli seçiyorum
senede 1 kuaföre sadece saç kestirmek için giden ben her hafta kuafördeyim
enerjimi hiç negatife çevirmemeye çalışıyorum
sahile inip tek başıma kitap okuyorum

ammaaaaaaaaaaaaaaa gelin görün ki;

müthiş bir umutsuzluk
korkunç bir mutsuzluk
iğrenç bir gelecek kaygısı sardı 4 bir yanımı

37 yaşından sonra aşkı nasıl bulacağım
arkadaşlarım azaldı sanki daha fazla yanlız hissediyorum. çünkü hepsi evli ya da ilişkileri var.
bu yaştan sonra birini bul güven ona alış
hadi buldun yine bir zaman kaybı mı olacak
bir kişiyle daha zaman mı harcayacağım
bir yuvam bir çocuğum olmayacak mı ( çünkü gerçekten bunun hasretini çok çekiyorum. anne olmak istiyorum 🥹 )
yalnızlığın tadını çıkar diyenler olacak. ama ben bunu sevmiyorum. hep bir aile özlemi çekiyorum. 😔

hikayeme benzer bir hayat yaşayan varmı ?
ya da daha ne yapabilirim?
ya da moral verebilecek olan ? 🤭

şimdiden teşekkürler.
38.5 yasimda evlenmistim ben de cocugum da oldu ınsallah mutlu olacaginiz biri cikar karşınıza.Geç degil geç kalmış gibi hissetmeyin.

kızlaaarr günaydınn 🌸

belki beni hatırlayan vardır. b*ktan bir ilişkiden çıkıp toparlanma sürecindeydim. ya da hala sürecindeyim bilemiyorum.

eski ilişkime baktığımda artık içim küllenmek üzere. çok az kaldı hissediyorum.

ama asıl sıkıntı yaşadığım taraf şu ki ;

spora gidiyorum
köpeğimle zaman geçiriyorum
babamı kaybettiğim için annem ve kardeşimle aktiviteler yapıyorum.
tabiri caizse kendimi işime verdim köpek gibi çalışıp prensesler gibi yiyorum 😁
kendime bakıyorum
yapmadığım kadar makyaj yapıp kıyafetlerimi daha özenli seçiyorum
senede 1 kuaföre sadece saç kestirmek için giden ben her hafta kuafördeyim
enerjimi hiç negatife çevirmemeye çalışıyorum
sahile inip tek başıma kitap okuyorum

ammaaaaaaaaaaaaaaa gelin görün ki;

müthiş bir umutsuzluk
korkunç bir mutsuzluk
iğrenç bir gelecek kaygısı sardı 4 bir yanımı

37 yaşından sonra aşkı nasıl bulacağım
arkadaşlarım azaldı sanki daha fazla yanlız hissediyorum. çünkü hepsi evli ya da ilişkileri var.
bu yaştan sonra birini bul güven ona alış
hadi buldun yine bir zaman kaybı mı olacak
bir kişiyle daha zaman mı harcayacağım
bir yuvam bir çocuğum olmayacak mı ( çünkü gerçekten bunun hasretini çok çekiyorum. anne olmak istiyorum 🥹 )
yalnızlığın tadını çıkar diyenler olacak. ama ben bunu sevmiyorum. hep bir aile özlemi çekiyorum. 😔

hikayeme benzer bir hayat yaşayan varmı ?
ya da daha ne yapabilirim?
ya da moral verebilecek olan ? 🤭

şimdiden teşekkürler.
Nasip, kısmet işi bunlar. Ümitsiz olmayın. Sevmek, sevilmek istemeniz çok normal. Bu şekilde sevdiğiniz şeyleri yapmaya devam edin, akışta kalın; prensi bulana kadar kurbağaya maruz kalsak da doğru kişi gelirse/gelince onu anlıyorsunuz zaten, merak etmeyin 🌸

Arttırıyorum koca olmadan da sadece bir çocuk ile de aile olabilirsin
bu benim lisedeyken hayalimdi. asla evlenmek istemiyordum ve tek başıma evlat edinmek istiyordum. söylediğim zaman sınıfımda linç edilmiştim, resmen siniri bozulmuştu insanların öyle şey mi olur diye. şimdi bu yaşımda anlıyorum bunun ne kadar zor bir şey olduğunu ve bende birtakım psikolojik sıkıntılara işaret ettiğini :) evlat edinmeyi hala düşünürüm ama ömür yalnız geçmese daha iyi olur, daha sağlıklı olur. insanın insana ihtiyacı var. bir çocuğun da hem anneye hem babaya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. bir insan her ikisi olamaz, olamıyor.
biyolojik ebeveyn ve tek ebeveyn olmasına rağmen aile olmayı beceremeyen insanlar çok. çocuk başına kaldı gibi hissediyor, haksızlık olduğunu düşünüyor içten içe. çocuğu sevmiyor hatta, kendi sorunlarının sebebi gibi hissediyor. belki öyledir de, özgürlüğünü bitirmiştir çocuk. kendi hayatına engel gibi görüyor çocuğu. eski eşin bir uzantısıymış gibi öç alıyor çocuktan. neden çocuk yaptığını hiç düşünmemiş. neden sevmediği birinden çocuk yaptığını da hiç düşünmemiş. hatta bazen çocuk tüm yaşamını ona "borçlu" ölene dek ama. böyle insanlar çoook fazla ama sorsanız hiçbiri öyle değiller. çocuklarına sormak lazım neyse ki arkadaşımız eşimiz oluyorlar biliyoruz gerçeği. o yüzden karı koca çocuk olan ailelerde dahi "aile" olabilmek durumu nadirken, bu bahsettiğiniz durum da bir o kadar nadir diye düşünüyorum. hepsi insani duygular, bunlar hep kötü insanlar o yüzden böyleler demiyorum elbette. tek başına kalmanın ne kadar zor olduğunu biliyorum ama bazen de perşembenin gelişi çarşambadan belli yani. o yüzden çocuk yapılırken 1000 kere düşünülsün artık. hiçbir çocuk da yarım yaşamayı hak etmez.

Son düzenleme:
Back
X