D deadlock Yeni Üye Kayıtlı Üye 6 Aralık 2010 87 0 0 İstanbul 23 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi deadlock #21 okadar damarlı değilmiş. mavi gibi duruo sanırım dimi cnm :)
anelia Nirvana Kayıtlı Üye 25 Şubat 2009 644 74 648 24 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi deadlock #22 ikisinide taktım tekrar koyuyorum cnm yardımcı olabildiysen mutlu olurum.ama şimdiye kadar kullandığım lensler arasında en doğalı bu :))
ikisinide taktım tekrar koyuyorum cnm yardımcı olabildiysen mutlu olurum.ama şimdiye kadar kullandığım lensler arasında en doğalı bu :))
deci27 Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Aralık 2010 462 0 296 İstanbul 24 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi deadlock #23 aa güzelmiş gerçekten. ama kullanlar memnun değil çoğu. sende batma falan yapıomu :) buarada ben deadlock :) yeni ben :)
aa güzelmiş gerçekten. ama kullanlar memnun değil çoğu. sende batma falan yapıomu :) buarada ben deadlock :) yeni ben :)
anelia Nirvana Kayıtlı Üye 25 Şubat 2009 644 74 648 25 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi deadlock #24 deci27 .!.: aa güzelmiş gerçekten. ama kullanlar memnun değil çoğu. sende batma falan yapıomu :) buarada ben deadlock :) yeni ben :) Genişletmek için tıkla... batma falan yapmıyo ama 5-6 saat sonra kuruluktan dolayımı bilmiyorum hafif rahatsızlık veriyo.12 satten fazla çıkarmadan kullanıyorm ben Son düzenleme: 25 Aralık 2010
deci27 .!.: aa güzelmiş gerçekten. ama kullanlar memnun değil çoğu. sende batma falan yapıomu :) buarada ben deadlock :) yeni ben :) Genişletmek için tıkla... batma falan yapmıyo ama 5-6 saat sonra kuruluktan dolayımı bilmiyorum hafif rahatsızlık veriyo.12 satten fazla çıkarmadan kullanıyorm ben
deci27 Guru Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 23 Aralık 2010 462 0 296 İstanbul 25 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi deadlock #25 anelia .!.: batma falan yapmıyo ama 5-6 saat sonra kuruluktan dolayımı bilmiyorum hafif rahatsızlık veriyo.12 satten fazla çıkarmadan kullanıyorm ben Genişletmek için tıkla... her göze göre değişio demekki. buda aklımda bulunsun beğendim çünkü. saol cnm :)
anelia .!.: batma falan yapmıyo ama 5-6 saat sonra kuruluktan dolayımı bilmiyorum hafif rahatsızlık veriyo.12 satten fazla çıkarmadan kullanıyorm ben Genişletmek için tıkla... her göze göre değişio demekki. buda aklımda bulunsun beğendim çünkü. saol cnm :)
anelia Nirvana Kayıtlı Üye 25 Şubat 2009 644 74 648 27 Aralık 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi deadlock #26 deci27 .!.: her göze göre değişio demekki. buda aklımda bulunsun beğendim çünkü. saol cnm :) Genişletmek için tıkla... rica ederim tatlım...
deci27 .!.: her göze göre değişio demekki. buda aklımda bulunsun beğendim çünkü. saol cnm :) Genişletmek için tıkla... rica ederim tatlım...