aranızda hamile iken regl olan varmı?

EVET BENDEDE 4 ÜNCÜ AYA KADAR OLDU .merak edip sorduyumda tanidiklarima erkek cocuk icin isaret dediler aynende erkek oldu korkma :dance:

Benim de ara ara kanamalarım oluyor ama regl şeklinde değil sanırım 3 günde 4 günde bir oluyor evde dinleniyorum

ya bende regliyim ama çok tuhafım mesela hiç olmadığım kadar gerginim ve acayip derecede uyuyorum bunlar belirtimi nolur cvp....

peki bu üstüne görme dediğiniz şey ne kadar yoğunlukta oluyo mesela normal adet gibi mi yoksa biraz daha azmı yoksa lekelenme gibimi

peki bu üstüne görme dediğiniz şey ne kadar yoğunlukta oluyo mesela normal adet gibi mi yoksa biraz daha azmı yoksa lekelenme gibimi

Canım, benim hamileliğim de üstüne görme ile başladı.Yani adet günümde adet oldum.Ama miktarı, rengi,süresi farklıydı.Bir gün sürdü, kahverengi gibiydi.Kesilince şüphelenip test yaptım pozitif çıktı.Tabiiki hemen dr gittim ve daha emin oldum.Eğer adetiniz diğerlerinden farklıysa dikkat edin hamile olabilirsiniz.a.s

ya aynısını şuan ben yaşıyorum.adetim geçeli 5gün oldu test yaptım negatif çıktı kandada baktırdım yok.bugün adet oldum ama farklı olduğunu düşünüyorum.kafam baya karışık:(

bende çok merak ediyorum, yani hamileliğinde adet gören herkes normal adet gibi mi görmüş, yoksa DAHA AZ MI??? ardımcı olun lütfen

ben değil ama bi tanıdığımız doğuma günler kala hamile olduğunu öğrenmişti söylediğine göre regl olmaya devam etmiş hamilelik boyunca tabi kendim yaşamadığım için nekadar doğru bilemiyorum. Rahat 10 yıl oluyor.Oğlu olmuştu.

adetli olup düşük tehlikesi belirtileri neler acaba....

onlar da böyle baş dönmesi,bulantı,aşırı kanama, gibi şeyler mi???

Back
X