aranizda hemsire olan varsa bakabilir mi

_Destiny_

İyi bakın kendinize...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2012
486
210
123
arkadaslar esim belini incitmis. tip merkezine goturmeye ikna edemedim. evde kendimin kullandigi musrocil ve voltaren igne var.

bana sen vursana diyor.

daha once annem cok vururdu igne bana nasil yapilacagini az cok biliyorum gibi.

tibben sakinca var mi bu igneleri vurabilirmiyim

Anne iğne yapmayı biliyor da siz nereden biliyorsunuz onu anlamadım.

Voltarane alerjisi aniden çıkabilir, yoksa bile. İğne yaptıktan sonra bir saat kadar yanından ayrılmayın. Aynı iğneleri anneme de yapıyoruz biz. Sadece Voltareni ben kendime yapıyordum ama 4yıl sonra bir kez alerji yaptı, hastanelik oldum. Dikkat etmek gerek.

Ayrıca eşiniz tıp merkezine gitmek istemediğine göre acısı o kadar da dayanılmaz değil.
Yok yere ısrar etmeyin.

Ya kusura bakmayın ama siz bu adamin annesi misiniz? Ya bir zahmet gitsin doktora. İğne vurmak herkesin yapabilecegi bir şey degil. Ya yanlış bir yere denk gelse. Eşine dünkü konulardan uyuzum zaten...Ilgilenme sununla ya...Gitsin hastanesine...

evet annemden ogrendim..

hemsire arkadaslarin cevabini istiyorum.

Tesekkur ederim. ben sinir ve damara denk gelme durumu haricinde alerjik riski dusunmemistim...

yap yap diyor ama yapmayacagim. niyetim de yoktu zaten..

dalgaci arkadaslar... kendinize baska dalga malzemesi bulabilirsiniz.. baska basliklara ziyareti oneriyorum.

ben de vuramam dedim zaten.. 30 kere de gotureyim seni dedim. sinire damara vs denk gelirse.. basimiza is almayalim dedim. yok illa vurursun yaparsin. neyse kas gevsetici surdum. yatiyor hala mac derdinde..

tesekkurler canim.

Madem niyetiniz yoktu da bu konuyu niye açtınız pardon?

ben de vuramam dedim zaten.. 30 kere de gotureyim seni dedim. sinire damara vs denk gelirse.. basimiza is almayalim dedim. yok illa vurursun yaparsin. neyse kas gevsetici surdum. yatiyor hala mac derdinde..

tesekkurler canim.
Ay aynen bırak yatıp zibarsin.

İnsan zorda kalınca oluyor herşey. 5dk içinde kalçamdan olmam gereken iğneyi kimseyi bulamayınca kalçama sapladığımı biliyorum. Bazen yapacak birşey olmuyor ama alerjik kısmı çok önemli, voltaren yüzünden ölümden dönenler var etrafımda. Dikkatli olun. Geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…