Anne iğne yapmayı biliyor da siz nereden biliyorsunuz onu anlamadım.arkadaslar esim belini incitmis. tip merkezine goturmeye ikna edemedim. evde kendimin kullandigi musrocil ve voltaren igne var.
bana sen vursana diyor.
daha once annem cok vururdu igne bana nasil yapilacagini az cok biliyorum gibi.
tibben sakinca var mi bu igneleri vurabilirmiyim
Voltarane alerjisi aniden çıkabilir, yoksa bile. İğne yaptıktan sonra bir saat kadar yanından ayrılmayın. Aynı iğneleri anneme de yapıyoruz biz. Sadece Voltareni ben kendime yapıyordum ama 4yıl sonra bir kez alerji yaptı, hastanelik oldum. Dikkat etmek gerek.
Ya kusura bakmayın ama siz bu adamin annesi misiniz? Ya bir zahmet gitsin doktora. İğne vurmak herkesin yapabilecegi bir şey degil. Ya yanlış bir yere denk gelse. Eşine dünkü konulardan uyuzum zaten...Ilgilenme sununla ya...Gitsin hastanesine...
duydum..Hemşirenin vurup bacağı sakat kalanları duymadınız galiba
Bu ne cesaret
Madem niyetiniz yoktu da bu konuyu niye açtınız pardon?Tesekkur ederim. ben sinir ve damara denk gelme durumu haricinde alerjik riski dusunmemistim...
yap yap diyor ama yapmayacagim. niyetim de yoktu zaten..
dalgaci arkadaslar... kendinize baska dalga malzemesi bulabilirsiniz.. baska basliklara ziyareti oneriyorum.
Ay aynen bırak yatıp zibarsin.ben de vuramam dedim zaten.. 30 kere de gotureyim seni dedim. sinire damara vs denk gelirse.. basimiza is almayalim dedim. yok illa vurursun yaparsin. neyse kas gevsetici surdum. yatiyor hala mac derdinde..
tesekkurler canim.
İnsan zorda kalınca oluyor herşey. 5dk içinde kalçamdan olmam gereken iğneyi kimseyi bulamayınca kalçama sapladığımı biliyorum. Bazen yapacak birşey olmuyor ama alerjik kısmı çok önemli, voltaren yüzünden ölümden dönenler var etrafımda. Dikkatli olun. Geçmiş olsunTesekkur ederim. ben sinir ve damara denk gelme durumu haricinde alerjik riski dusunmemistim...
yap yap diyor ama yapmayacagim. niyetim de yoktu zaten..
dalgaci arkadaslar... kendinize baska dalga malzemesi bulabilirsiniz.. baska basliklara ziyareti oneriyorum.
Ablacım sinire denk gelme ihtimali var bilmiyosan dokunma riskli bişey alerji falan da yapabilir en ilerisi felç kalma ihtimali var koca adam ağrısı çoksa gitsinevet annemden ogrendim..
hemsire arkadaslarin cevabini istiyorum.
Ben hemsireyim eşime yapmaya bile korkuyorm cani acır.diye kiyamiyo insan
_________duydum..
o sebepten sordum. vurmuyorum zaten. dagilabiliriz.. tesekkurlerrrrr.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?